Επ Κιμι οχι μανες…
Γιατι δε πας στο θέμα της υπερομάδας σου να σχολιάσεις τα εκπληκτικά συστήματα με τους εξαιρετικούς παίκτες και να αφήσεις και εμάς στην ησυχία μας? Πάρε και τον Chrisp μαζί σου για παρέα… οι κομπλεξικοί και οι αργόσχολοι πάνε δυο-δυο.
Σεμναααα…
Συμφωνω αλλα εσεις εδω ειστε περισσοτεροι.Καλο θα ηταν να χωριστειτε σε ομαδες
Όταν θα κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο θα χωριστούμε…
Ωπα χεστηκα πανω μου απο το μεγαλειο του λαου του Μπαουγκ
Δεν είναι η πρώτη φορά που χέζεσαι φαντάζομαι… Πάντως πραγματικά δε μπορώ να αναλογιστώ πόσο πονάει όταν μιλάτε ειρωνικά για το μεγαλείο αλλά ξέρετε πως είναι αλήθεια…
Oτι ειναι αληθεια ειναι…Τα παντα ειναι σχετικα βεβαια.Αλλο εννωουμε εμεις μεγαλειο και αλλο εσεις
Πω πω, έχω πεθάνει στα γέλια! Κοίτα να δεις που σε λίγο θα ξεπεράσεις και τον Chrisp στις εξυπνάδες… καλά έλεγα για τα ταλέντα που πάνε χαμένα σε φόρουμ.
ok να δουμε ποιος αλλος θα γελασει.
Θελω να μου πεις τι κοσμο μαζευετε στα εκτος εδρας ευρωπαικα παιχνιδια του ΠΑΟΚ (:lol3: :lol3: :lol3: )
Τι κοσμο μαζευετε σε αγωνες στη Τουμπα (εκτος αγωνων με Ολυμπιακο ε)
Να δουμε το μεγαλειο σας…
εγώ την έχω πιο μεγάλη πάντως,το νου σας
Όταν ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε εκδρομές εσείς δε πηγαίνατε ούτε στο καραισκάκη… Τα ευρωπαικά παιχνίδια και ο φετινός μέσος όρος σε εισιτήρια πιστεύω πως έχει κάποια σχέση και με το παρελθόν, με τα πρωταθλήματα με όποιο τρόπο και αν τα πήρατε… Δε νομίζεις?
Καιρός είναι να σταματήσει ο κάθε άσχετος να γράφει εδώ… αν δε σας αρέσουν αυτά που γράφουμε για τον ΠΑΟΚ και θέλετε να τα σχολιάσετε να πάτε στο θέμα του γαύρου.
Για τα μπολντ εισαι εκτος τοπου και χρονου.Θα ηταν αδικο να συγκρινουμε χρονιες που γεμιζαμε το ΟΑΚΑ σαν γηπεδουχοι ε:wink:
Για το απο κατω θα συμφωνησω.Γι’αυτο σταματα να ποσταρεις
Αννα Βισση - Μαυρα γυαλια φορω
“Ο ΠΑΟΚ νίκησε 76-66 την ΑΕΛ στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και έδωσε συνέχεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο «δικέφαλος», που έπαιξε χωρίς τον τραυματία Τσιάκο, δείχνει αναγεννημένος με τον Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο και συνεχίζει την προσπάθεια για να ξεκολλήσει από την «ουρά» της βαθμολογίας. Οσο για τους «βυσσινί» παραμένουν σταθεροί στην πρώτη 8άδα.”
πηγή: goalday.gr
Άνετη παραμονή προβλέπεται παρά κάποιους κακοπροαίρετους που πρότρεξαν να δηλώσουν το τέλος του μπασκετικού ΠΑΟΚ με το διοικητικό αδιέξοδο.
3 νίκες.ουαου.
πωπω ειπα να βγω για ενα ποτακι και πλακωθηκατε… #-o #-o
ειπαμε ο θρυλος γραφει ιστορια χρονια τωρα(με την οπισθεν)
Και ξέρει πολύ καλά που να παρκάρει με την όπισθεν. Τορίνο-Μάντσεστερ.
starstruck πίνει, Blackmore_Jr μεθάει :lol: :lol:
Άντε ρε σεις, κάντε ένα διπλό αύριο και το βουλώνω εγώ:D
αυριο τετοια ωρα θα ειστε πρωτοποροι…
:roll: :roll: