Π.α.ο.κ

Επιζητάς κομμάτι της δόξας;

νταξει,το συγκεκριμενο συνθημα το συμμεριζομαι και γω αλλα πρεπει να λεγεται την ωρα που πρεπει και στον χωρο που πρεπει…οχι οπου να ναι…συναυλια prodigy:-k

η οποια συναυλια εγινε στο Παλατακι :wink:

Άρα ήταν πριβέ παοκτσήδικη; έλα ρε, μαλακία και καγκουριά ήταν.

Μιλας εσυ που σε καθε ματς φετος στο αλκαζαρ εχεις πανό που διαγραφει τον δικεφαλο?

#-o/:lol:

ναι…τραγικό να υπάρχει αυτό το πανό σε αγώνα ποδοσφαίρου…κανονικά πρέπει να έρθουν οι prodigy στη λαρισα για να υπάρχει… :lol:

είστε απίθανοι. :smiley:

δηλαδή στους AC/DC στο ΟΑΚΑ θα έπρεπε να ακούγονται συνθήματα υπέρ ΑΕΚ και ΠΑΟ και να βρίζουν τον ΟΣΦΠ και πάλι.

αστείο σκεπτικό πραγματικά

α, δε μου λές όταν έπαιξαν οι iced earth στο κλειστό του σπόρτινγκ το σωστό θα ήταν να ακούγονται συνθήματα υπέρ του σπόρτινγκ μάλλον…

Πολλη αναλυση για μια πλακατζιδικη καγκουρια κανετε…
Απλα δεν καταλαβαινω γιατι το καταδικαζετε, σιγα τοσο σοβαροι ειστε πια; Ειδικα εσυ, Ηλια

Live τρυπες το 98-99 στη λαρισα

ο κόσμος να λέει συνθήματα για τον βολο.#-o
και ο αγγελακας…:μπράβο, μπράβο…ΡΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.!?

η βλακεία είναι παντού…

Κουρεύτηκε ο Παπάζογλου. Τρέμετε αντίπαλοι…

Εδώ και 2 βδομάδες έχω αποφασίσει να κουρευτω… Αφού κουρευτηκε και ο βασίλης και ο Σάκης δεν έχω καμία αμφιβολία πια, είναι σημείο των καιρών και πρέπει να πάω και γω!

ανταπαντώ με σύνθημα που έχει γίνει must
Πάντως το σύνθημα που έβαλες το αντιγράψετε απο τους Παναθηναικούς!!!

Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!Σημαντική νίκη!Μπορούμε να προκριθούμε!
Άντε και μια 3άρα τώρα την Κυριακή θα είναι ό,τι πρέπει!

Πυρρειος νίκη σήμερα θα λέγαμε. Λινο εκτός για 4 μήνες. Μπουσαιντι εκτός με Άρη. Αύριο κρίνονται και οι τραυματισμοί του ελ Ζαρ και του τσιριλο. Ε με τέτοιο κικ μποξ που παιζαν οι Κροάτες…(νταξει μετά το έκανε και ο Σναουτσνερ). Προσθεστε ότι δεν παίζει και ο τιμωρημένος κοντρερας λόγω τιμωρίας…

Έλα μωρε όμως με ρούλη παίζουμε, μπορούμε και με τις αλλαγές.

Το σημερινό πάθος των παικτών ήταν ό,τι έλειπε από την ομάδα στα παιχνίδια με Τρίπολή, Βόλο και Ξάνθη. Ας ελπίσουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη. Μεγάλη νίκη η σημερινή (από παίκτες και οπαδούς) και πρωτιά στον όμιλο.

Μεγάλος ο Δερμιτζάκης που διαχειρίστηκε άριστα τις 3 αναγκαστικές αλλαγές, κάνοντας παρόλα αυτά τις αλλαγές τακτικής που ήθελε στο παιχνίδι.

Πλήγμα για την ομάδα οι δύο σοβαροί από ό,τι δείχνουν τραυματισμοί. Ας ελπίσουμε να σταματήσει εκεί το κοντέρ και Ελ Ζαρ και Τσιρίλο να είναι καλά. Οι πρώτοι να είναι υγιείς και να τους δούμε να παίζουν το συντομότερο δυνατό.

μπράβο στον παοκ για την νίκη…γιατί οι άλλες τα κάνανε σκατά…
αν και δεν έκανε και κανένα τρελό παιγνίδι κατάφερε το 0 πίσω και έβαλε και το γκολακι…μια χαρά…

*δεν είναι κρίμα να έχεις βειρινια και ελ ζαρ στην ομάδα και όταν προσπαθούν να κάνουν ένα απλό κοντρόλ η μπάλα να χοροπηδάει πάνω στο τρύπιο χορτάρι συνέχεια και να τους κάνει ρεζίλι??

Δυστυχως χτες, αν και ημουν στην 4, δεν ενιωσα το τοσο παθος οσο στα προηγουμενα μεγαλα μας παιχνιδια της χρονιας αυτης. Να μου πεις, αν δεν αναψει πυρσος και τα κερακια στο ημιχρονο οπως περυσι με παναθηναικο και αεκ στα πλειοφ, δεν εχει νταβαντουρι.
Βεβαια, απαγορευονται αυτα στο Uefa και φευγουν τα χιλιαρικα βροχη οποτε τι να κανουμε.
Αναψε ενας ηλιθιος λιγο πιο κατω απο μενα και αφου εφαγε σουτια για κανα 2λεπτο, τον βγαλαν εξω οι σεκιουριταδες σηκωτο.

Στα του αγωνα, πασες και σεντρες βγαιναν πολλες ακυρες, ειχαμε πολυ ανοικτο παιχνιδι ενω αυτοι παιζαν κλειστα και με γρηγορες μπαλιες. Αγανακτησαμε στο τελος του ημιχρονου αλλα παλι καλα μπηκε το γκολ στο δευτερο και ηρεμησαμε :smiley:

Την Κυριακη δεν βλεπω δυστυχως ανετη νικη. Ο κουπερ πλεον εχει δεσει την ομαδα και θα πεξει προσεγμενα, με αντεπιθεσεις κυριως. Για 1 με 2 μηδεν το βλεπω.

+10000000000000
Αυτο ηθελα να προσθεσω χθες και το ξεχασα…
Το ποσες χριστοπαναγιες εφυγαν απο μερους μου για το χορτο δεν λεγονται, το βλεπα και μου γυρνουσαν τα μυαλα
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
Θα τους παρω τηλεφωνο ειλικρινα

σε αλλο γηπεδο ημουν εγω? :-k

+10000000000000
Αυτο ηθελα να προσθεσω χθες και το ξεχασα…
Το ποσες χριστοπαναγιες εφυγαν απο μερους μου για το χορτο δεν λεγονται, το βλεπα και μου γυρνουσαν τα μυαλα
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
Θα τους παρω τηλεφωνο ειλικρινα

μια χαρα χορτο εχει η τουμπα ρε :stuck_out_tongue:

με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας δύσκολο το βλέπω…σίγουρα βοηθάει ο καλός αγωνιστικός χώρος όταν έχεις τεχνίτες παίχτες αλλά λείπουν τα φράγκα.Πιο πολύ με ανησυχεί ο τραυματισμός του Λίνο που θα μείναι 4 μηνάκια έξω.Άσε που μετά από χθές έχουμε γίνει νοσοκομείο ρε πούστη.Πώς θα κατέβουμε με τον Αρη δεν ξέρω…