Με τον Βόλο ήταν μπροστά μας ένα ζευγαράκι,το παιδί προφανώς ήθελε να κάνει εφέ στην κοπελιά τύπου ‘κοίτα τι μάγκας που είμαι,πηγαίνω 4’.
Δεν φώναξαν καθόλου,και ήταν με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι…Μάλιστα όταν φωνάζαμε εμείς η γκόμενα ενοχλιόταν κιόλας…
ειδικά όταν έβγαιναν φωτογραφία τα πιτσουνάκια με πόζα ‘imacte ctn Tuba k t cpame’ ήταν για αυτοκτονία η κατάσταση…
το φαινόμενο είναι πάρα πολύ συχνό και πρέπει να κοπεί!!!
ναι αλλα αποφευγεις να απαντησεις αυτο που σε λεω…και ποιον δεν πειραξαν τα 250 χιλιαρικα του μπερετα…εσυ θες να τα κανουμε 500 χιλιαρικα με τους πυρσους??
οπως και να χει,εγω θελω με τον αρη να αναψουν 1000 πυρσοι δε με νοιαζει…απλα οταν παιζεις ευρωπη οι κανονες ΑΛΛΑΖΟΥΝ…ας το δεχτουμε μονο για τα ευρωπαικα ματς και το καλο του συλλογου
Ενταξει αναψαν 3-4 πυρσοι και κατι τρεχει στα γυφτικα τωρα…Αλλα το να χτυπας ΠΑΟΚτση και μαλιστα μεσα στην 4 επειδη αναψε πυρσό ειναι ο οπαδικός πατος του βαρελιού.
Οσο για τις χαζογκομενες με τους τρεντυδες που ερχονται στην 4,υπαρχει λυση για να παρουν το μπουλο…Συνεχομενα αμπαλαεα για να βρεθουν ανασκελα κατω στα καγκελα
αψυχο ποδοσφαιρο…διχως το παθος που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχεις οταν παιζεις με του ΠΑΟΚ τη φανελα…εκανε μια φαση ξεκαρφωτη το σκουληκι και μας πηρε διπλο…ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
[SIZE=“6”]ΒΑΡΙΑ,ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ[/SIZE]
μεγαλη ξενερα…πραγματικα πονανε τα ματια μας…που ειναι η δεμενη περσινη ομαδα…
απτη στιγμη που εβγαλε το βιτολο ο δεμιρτζακης,ο αρης εκανε 3 ευκαιριες…ο βιτολο ηταν ο μονος που ετρεχε και μου εβγαλε βιτολο για να βαλει γκαρσια και ιβιτς στα αμυντικα χαφ που δεν μπορουν να τρεξουν…επιθεση ασυνδετη οσο δε παει…μονο στο πρωτο πηγε κατι να γινει…