Π.α.ο.κ

δε θα πω τίποτα άλλο, προφανώς διαφωνούμε, ένα τελευταίο μόνο: ο παίκτης που “πουλάει τρελίτσες” και του κάνει καψόνια ο ΧΑΒΟΣ, είναι αυτός που πέθανε η μητέρα του και πήρε το αεροπλάνο για να έρθει να παίξει για τον ΠΑΟΚ. συνεχίστε τώρα, μη σας ενοχλώ, ανυπομονώ να ξαναδώ ποστς που θα συγκρίνουν Γκαρσία με το τι θα έκανε η παιχτούρα ο Μπαλάφας για να μπει 11άδα.

εντιτ, οριτζιναλ1924 πού ακριβώς είδες να βρίζω τον κοντό; το’χουμε χάσει τελείως ε.

[B]είναι αυτός που πέθανε η μητέρα του και πήρε το αεροπλάνο για να έρθει να παίξει για τον ΠΑΟΚ. [/B]

συγγνώμη αλλά αυτό δεν λεει τίποτα σε σχέση με αυτό που συζητάμε…εδώ λέμε οτι τα κάνει συνέχεια πουτάνα και δεν το κόβει…το ότι έπαιξε μπάλα ενώ είχε πεθάνει η μανα του δεν μπορεί να ειναι άλλοθι…άμα είναι έτσι αυτή τη στιγμή τα κοκάλα της μανας του τρίζουν…

η ομάδα πριν 3 μήνες ήταν ομάδα μοντέλο και τώρα έχει γίνει ομάδα μπουρδέλο. αν νομίζεις ότι φταίει ο Γκαρσία που “τα κάνει συνέχεια πουτάνα”, πάσο.

συνεχιζεις να λες ασχετα πραγματα…
οχι δεν φταει ο γκαρσια…
[B]ΑΛΛΑ [U]ΔΕΝ [/U]ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ…!!![/B]

μην το παίρνεις τοις μετρητοίς, το είπα σχολιάζοντας το οτι σταμάτησες να πηγαίνεις γήπεδο λόγω σαλπιγγίδη.ωραίος φίλαθλος του ΠΑΟΚ είσαι.επειδή ήρθε ο σαλπιγγίδης σταμάτησες να πηγαίνεις γήπεδο να στηρίζεις την ομάδα σου…

ε επρεπε να μας πουν οτι οταν ενας παικτης πεθαινει η μανα του και παιζει θα κερδιζει ασυλια στην ομαδα…για να του πω και γω με τη σειρα μου να κατσει σπιτακι του και να θρηνησει την μανουλα του:bye:

ορίτζιναλ21, ασχολήσου με την ομαδάρα σου και τους φιλάθλους της και άσε εμένα να κάνω ό,τι θέλω χωρίς να πρέπει να δώσω λογαριασμό σε σένα.

εγώ λέω άσχετα και εσύ δε λες τίποτα. πες μου λοιπόν ΤΙ ΛΕΤΕ. ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ισπανία να παίξει ένα χαμένο παιχνίδι με προπονητή τον ΜΑΚΗ τον ΧΑΒΟ, ότι ψάχνει τον 3ο του προπονητή και ακόμα δεν βγήκε ο Οκτώβρης, ότι ακούγονται φήμες για Ρεχάγκελ που είναι αστείες ή για Άγγελο που είναι ντροπή; ή ότι ξαφνικά λύθηκαν όλα τα προβλήματα οπότε ας ασχοληθούμε με το φλέγον θέμα του Γκαρσία που ήταν απείθαρχος απέναντι στον Χάβο; πες αν θες να καταλάβω κι εγώ ο βλάκας.

Paoktsis το ποστ σου είναι εμετικό, δε λέω τίποτα άλλο.

edit, πάρε 'δω φάση:

Σημασία, έχει, πάντως και ο διάλογος που έγινε χθες στην προπόνηση, πριν ο Γκαρσία αποχωρήσει.

-[B]Κόουτς, θέλω να σου πω ότι δεν μπορώ να παίξω αριστερά. Δεν τραβάω εκεί και η ομάδα δεν βοηθιέται.[/B]
-Οχι, εκεί θα παίξεις. Αν δεν θέλεις, σήκω φύγε τώρα.
[B]-Το λέω για την ομάδα. Δεν το λέω για μένα. Το ίδιο θέμα το είχα συζητήσει με τον Καπέλο στη Ρεάλ και το κατάλαβε.[/B]
-…
[B]-Το ίδιο ακριβώς θέμα το λύσαμε πέρσι και με τον Σάντος.[/B]
-Εγώ είμαι ο Χάβος!!! Με προσβάλλεις σαν προσωπικότητα! Αν δεν θέλεις, σήκω φύγε…
-[B]Αυτό θα κάνω…[/B]

Αν ο διαλογος ειναι σωστος…ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

εγω αυτο με τους κοριους στις προπονησεις δε μπορω να το καταλαβω…δηλαδη τι σκατα,ολοι οι παικτες εχουν ενα μικροφωνο οταν προπονουνται,για να ακουνε το τι λενε??

δε λεω οτι δε μπορει να ειπε αυτα,αλλα ο καθενας αναλογα με το ποιανου μερος θελει να ειναι ,τα παρουσιαζει οπως του γκαβλωσει…εχουμε ακουσει 5 διαφορετικες εκδοσεις με το διαλογο γκαρσια…γαμω τους δημοσιογραφους και το “κοινωνικο” λειτουργημα

και σιγά μην βγουν οι αληθινές κουβέντες προς τα έξω…

[B]bastard[/B] μόνο επίτηδες το κάνεις…δεν γίνεται αλλιώς…

λέμε ο γκαρσια τα κάνει πουτάνα και εσύ πετάς άσχετα θέματα για να καλύψεις την μαλακια του γκαρσια επειδή ειναι ο αγαπημένος σου παίχτης(ε, φυσικό είναι…έδειρε τους πούστηδες τους γαύρους…#-o)

σου λεμε οτι μια ομάδα οπως ο παοκ που εχει τόσα προβλήματα(όπως λες και εσύ) αυτή την στιγμή, εχει εναν παίχτη που κάνει το κομμάτι του…!! και υπερασπίζεσαι αυτόν τον παίχτη…!!! ποιος την χέζει την ομάδα, έτσι??

πες μου οτι σε πειράζει και ο χαβος που προσπαθεί να το καλύψει(αφού δεν μπορεί να κάνει αλλιώς) να πέσω κάτω…

επίσης το ποστ του [B]Paoktsis [/B] δεν είναι εμετικό…ποιο εμετικό είναι να σου λέμε ένα πράγμα και να μας λες έχασε την μάνα του και έπαιξε μπάλα…#-o#-o#-o τι ειναι οι μανάδες και τις χώνεις σαν άλλοθι…? τα κάνει πουτάνα ο άλλος και θυμάσαι την μάνα του??

μήπως είσαι ο ίδιος ο γκαρσια…??

Ο Κρίμσον πήρε τ’ όπλο του!!
ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!

Ο Garcia (και ο κάθε ποδοσφαιριστής) υπακούει στις εντολές του Χάβου (ή κάθε προπονητή του).
Ο Χάβος (ή κάθε προπονητής) κρίνεται από τον Ζαγοράκη (ή κάθε πρόεδο).
Ο Ζαγοράκης (ή κάθε πρόεδρος) κρίνεται από τον κόσμο.
Ο crabsody (ή κάθε οπαδός) λέει την άποψή του για οτιδήποτε γιατί έτσι γουστάρει και δεν τον κρίνει κανένας.
Απλά πράγματα. Ο Garcia δεν ήταν σωστός αλλά υπάρχουν ελαφρυντικά λόγω της γενικότερης κατάστασης της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας όμαδας όμως αποτελεί θεσμό που οφείλει να σέβεται. Ο Χάβος έγινε μια μέρα προπονητής την είδε Μουρίνιο και ήθελε να κάνει και πειράματα με τον Garcia αριστερό εξτρέμ γνωρίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς θα φύγει. Απαράδεκτος και αυτός. Ο Ζαγοράκης έχει κάνει πολλά λάθη αλλά είναι με διαφορά ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε οπότε τον στηρίζουμε.

σιγά ρε παιδιά…
πήγε να τον βάλει για 15 λεπτά αριστερά για να δει κάποια πράγματα…σιγά τι έκανε ο χαβος… και δεν ήθελε(λογικά) να δει από αυτόν…από όλους τους υπολοίπους θέλει…

ρε παιδιά προπονητικό διπλό ήταν.αν δε δοκιμάζει ο προπονητής στην προπόνηση κάποια πράγματα πού θα τα δοκιμάσει?στον επίσημο αγώνα?

συμφωνώ με κραμπ για το οτι ο προπονητής είναι θεσμός μιας ομάδας.όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως θα πρέπει να τηρούν αυτά που λέει.

Ας αφήσουμε προς το παρόν στην άκρη το θέμα Γκαρσία,προπονητή κ.λ.π
Τώρα σημασία έχει το ματς με τη Βιγιαρεάλ
[B][SIZE=“4”]Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γερά!![/SIZE][/B]

αν μείνει χαμηλά το σκορ όλα γίνονται…

Πάμε ρε IOAKIM HAVOS.

Ελζαρ και Βιειρίνια πολύ καλοι μέχρι στιγμής, αλλά πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, και να τους δινουν περισσότερες μπαλιές.

τζαμπα ηττα…αρκετα καλη η ομαδα μας και η βιγιαρεαλ πραγματικα μονο φοβητρο δε μπορει να αποτελει…

η προκριση ειναι ακομα ανοιχτη…

ΥΓ:το 4-1-4-1 μαρεσε αρκετα σαν συστημα

Θα μπορούσαμε να φύγουμε και με το Χ…βλακεία μας το γκολ
Πάντως επιθετικά δεν κάνουμε τίποτα:(