απτον επενδυτη περιμεναμε δηλαδη να μας φερει τον καμπορα?:lol::lol::lol:
Καλά αρχίσαμε
ΑΙΣΧΡΗ εμφάνιση, το δεκάλεπτο 80-90 έδειξε τι ακριβώς μας γίνεται αυτόν τον καιρό.
πολυ μετρια εμφανιση…η ισοπαλια θα ταν το αντιπροσοπευτικο αποτελεσμα…αλλα βοηθησε και η αποβολη και βγηκαν ολοι επιθεση να παρουν το ματς
Και παλι δεν βγηκαν οσο θα πρεπε
Δεν το είδα το ματς, νόμιζα ότι είχε λήξει 1-1 κιόλας.
Τι να πω, αν όντως κάναμε τόσο μέτρια εμφάνιση, κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς.
Εκδίκηση φέτο
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος δια μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.
Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες, κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν Επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.
Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης, ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Λέτε να γίνει τίποτα??:bounce:
ας παρουν τις μετοχες και το συζηταμε…απλα δεν ασχολουμαι πλεον με φημες και υποτιθεμενα ενδιαφεροντα…
To ενδιαφέρον από ό,τι φαίνεται πάντως υπάρχει…δεν είναι απλή φήμη για να βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ
Ελπίζω να γίνει το καλύτερο για την ΠΑΟΚΑΡΑ!
και στην αεκ υπηρχε επισημο ενδιαφερον απτον μπομπ το σφουγγαρακη,αλλα παλι με νοτιαδες και βοριαδες ειναι
Το πεταξαν τα Παοκια! Δεν εχω δει καθολου το ματς, παω τωρα για οσο εμεινε. Μακαρι να το παρετε!
κριμα που βλεπουμε μονο στην ευρωπη πραγματικο ΠΑΟΚ…αλλα αυτη την ομαδα αξιζει να την βλεπεις…
τωρα νικη με μπριζ στο επομενο ματς και προκριση ανεξαρτητου αποτελεσματος
Ο Χάβος τα πάει περίφημα, ίσως αξίζει μια ευκαιρία.
Μπράβο στον ΠΑΟΚ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ αν και είμαι Αντι-παοκτζής μέχρι αηδίας σήμερα πήρατε μια αξιά νίκη με τσαμπουκά και με δίκαιο τρόπο
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!
ΠΑΝΑΞΙΑ νίκη και με τεράστια σημασία για την συνέχεια. Από που να αρχίσω; Από τον ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ που έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στον ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω τι να πω!!!
Η κερκίδα λίγο μουδιασμένη με φάνηκε αλλά έστρωσε στη συνέχεια.
Επίσης, δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ;;; από κει που ήμουν εγώ, φαινόταν να δίνει ΟΤΙΝΑΝΑΙ!! Και τι 4 λεπτά ρε μάλακα;;; πού τα βρήκε;;
Πουτάνα έκανε τον όμιλο όμως η Ντυναμό. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη με την Μπριζ εδώ, και ένα Χ στην Κροατία. Θα δούμε.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα!!
Τουλάχιστον στα ευρωπαικά παιχνίδια δείχνει το καλό της πρόσωπο η ομάδα!
Μπορούμε και αξίζουμε να προκριθούμε!
Άντε και τώρα διπλό στην Καβάλα
ο παοκ αν νικήσει την μπρίζ κατα πάσα πιθανότητα προκρίνεται.με Χ ή ακόμα και με ήττα με 2-1 στο ζάγκρεμπ περνάει.
Αν η Ντιναμο παιζει εντος εδρας πιστευω την νικαει την βιγιαρεαλ, και σε συνδυασμο με νικη μας επι Μπριζ παμε χερι χερι με τους κροατες στην φαση των 32
αυτό είναι το πρόγραμμα
02/12 22:05 Βιγιαρεάλ - Ντιναμό Ζάγκ?
02/12 22:05 ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ
15/12 20:00 Κλαμπ Μπριζ - Βιγιαρεάλ
15/12 20:00 Ντιναμό Ζάγκ? - ΠΑΟΚ
Ε αν δν παρει διπλο η Ντιναμο, τοτε περιεργα τα πραγματα…