Νομίζω έχει παίξει από δεξιά.
Για κάποιον περίεργο λόγο ο Βιερίνια ξεκινάει συνέχεια αριστερά και ο Ελ Ζαρ δεξιά…
Ειδικά από την στιγμή που ο δεύτερος ήρθε ως αριστερός (όχι κουμουνιστής…) δεν ξέρω γιατί παίζουν ανάποδα…
Ο Βιερίνια από δεξιά 10 λεπτά έπαιξε προχθές ένα γκολ και ένα πέναλτι κέρδισε. Άσχετο που δεν δόθηκε… Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παλικάρι μιας και το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα μας αφήσει για καλύτερο πρωτάθλημα…
κριστιανο ποτε θα δουμε γαμωτο βασικο?
αχαχαχααχαχαχχα:lol::lol:
http://www.athlitikanea.gr/index.php/apoll/16-super-league.html
:lol::lol::lol::lol:…ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΛΕΡΤ…:lol::lol::lol::lol:
Και για τους “ψαγμένους” οπαδούς, ορίστε και η “[U]πραγματική[/U]” βαθμολογία στην Ελλάδα…
χαχαχααχ,απο που ξεφυτρωσαν τοσα βιντεακια:lol::lol:
χοντροκομμενο χιουμορ αλλα λεει και καποιες αληθειες ειδικα στο τελος
Όταν η μαλακία στον εγκέφαλο είναι αγιάτρευτη ρε πούστη μου…:thumbdown::thumbdown:
[U]Επεισόδια στην Ν. Φιλαδέλφεια[/U]
Και στο μπάσκετ χρειαζόμαστε play maker… αυτοί που έχουμε ούτε αν τους αθροίσεις δεν φτιάχνεις έναν…
ΤΣΑΜΠΑ ρε πούστη, ΤΣΑΜΠΑ
αποτελεσμα κοντρα στη ροη του αγωνα…αλλος επρεπε να βαλει γκολ,αλλος το βαλε…δε πειραζει εχουμε και δευτερο
αστα αυτα ρε κρυφογραυρακο…
το αβαταρ σου σε πρόδωσε…
[SPOILER]
[/SPOILER]
Τσάμπα μάγκες τους κάνατε.
Κρίμα.
Και αμάν με τις αποβολές του Ιβιτς. Οπου μαλακίες καυγάδες και νταηλίκια οι Σέρβοι μέσα.
τσαμπα γαμω …πεναλτυ πανω στον σαλπι…ιβιτσ μαλακα…μανο0λεsh γαυρων κτλπ
:p8)
Τώρα.
Από την αποβολή του Ίβιτς(ΜΑΛΑΚΑ) και μετά ένα τεράστιο 0. Το αποτέλεσμα τραβηγμένο. Αν παίζανε όπως στα πρώτα 10 λεπτά του 2ου ημιχρόνου σίγουρα θα παίρνανε κάτι καλύτερο.
σεμιναριο πως να χασεις δικο σου ματς…δειτε το ολοι για εκπαιδευτικους λογους…
ιβιτς γιατι ρε αγορι μου εκανες την μαλακια ενω τα πηγαινες τοσο καλα…
εντωμεταξυ ο γαυρος για να φανει επρεπε να μεινουμε με 10 παικτες:lol::lol:
περαν των παραπανω δε με χαλαει η ηττα γιατι παιξαμε καλα για οσο διαστημα ημασταν με 11
αληθεια στο ντερμπι του γαυρο με το βαζελο,το πεναλντυ+αποβολη στον αβρααμ το δωσανε …με μας γιατι ετσι?
ποιο πεναλντυ ρε?λυπαμαι αλλα δεν ηταν θεμα διαιτησιας σημερα η ηττα σας.ψαξτε να βρειτε τα αιτια σε γκαρσια-ιβιτς.
ναι ρε…
:lol3::lol3::lol3:
Κανείς δεν είπε ότι η ήττα ευθύνεται στην διαιτησία. Στην μαλακία που κουβαλάμε πρέπει να αποδώσουμε ευθύνες.
αλλά και μένα πέναλτυ μου φάνηκε στον Σάλπι.
Στον βιερίνια ούτε καν…
δε ψαχνω την ηττα στη διαιτησια ρε πανιά…το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο…