ε είναι διαχρονική αξια…
Επιτέλους η ομάδα που ξέρουμε… Αν και πήγε λίγο το σκατό στη κάλτσα στο 0-1 τελικά συνήλθαν οι δικοί μας και θυμήθηκαν που παίζουν…
Για σήμερα ένα μόνο… ΤΙΤΑΝΑ ΠΑΒΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ θα σε προσκυνάω για μια ζωή ρε πούστη μου…!!! Τέτοια ψυχή δεν έχει άλλος παίχτης… Σήμερα έβαλε γκολ, έτρεχε όλο το 90λεπτο ασταμάτητα, και στο τέλος κόκκινη και μπουνίδι… Πόσο πιο παοκτσίδικη εμφάνιση ρε γαμώτο…ΠΟΣΟ…???
διάβασα οτι κ κίτρινη να έπαιρνε δεν θα έπαιζε λόγω καρτών.Ισχύει?
Ομαδάρα σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Είδα τον αγώνα και πραγματικά έπαιξε ο ΠΑΟΚ σοβαρά φέτος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ λόγω μιας γκολάρας του σκόκο(Μακάρι να έρθει στον Θρύλο).
Πάθος και ζωντάνια απο την ομάδα σας, έχετε να παίξετε έτσι με πάθος απο το 1-0 του κυπέλλου.
Καλό παιχνίδι και ίσως ότι καλύτερο έχω δεί στα playωχ…
YΓ
Πάντως δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίρνει την 2η θέση
Η ΑΕΚ θα την πάρει η ο ΠΑΟ
ΓΚΟΛΑΡΑ του γκαρσια . ειχε βαλει και ο ροναλντινιο ενα τετοιο στα καλα του
Ισχύει… και αν έπαιρνε απλά κόκκινη θα έχανε το ματς με παο και θα έπαιζε κανονικά με βόλο…
Επίσης ο Αδαμίδης είναι επίσημα ο αγαπημένος μου παράγοντας…δεν ξέρω τι πίνει αλλά θέλω λίγο…
http://www.sport-fm.gr/article/476528
:lol::lol::lol::lol:
αυτο μου ηρθε στο μυαλο οταν εβαλε γκολ ο γκαρσια
μονο που τωρα θα φαει και 3 αγωνιστικες δωρο…δικαιως βεβαια
ΥΓ:αδαμιδης πιο γραφικος προεδρος ελληνικης ομαδας αυτη τη στιγμη μετα τον μπεο
Μόνο? μετανιωμένος δεν εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία για την αποβολή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
«Πιστεύω πως η ενέργειά μου δεν ήταν για κόκκινη κάρτα, αλλά γνωρίζουμε πώς είναι οι διαιτητές εδώ στην Ελλάδα. Τον χτύπησα, αλλά δεν τον χτύπησα για να τον σκοτώσω. Υπερέβαλε στην αντίδρασή του. Αυτή είναι η διαφορά. Αν χτυπήσουν εμένα δεν πέφτω κάτω. Σίγουρα θα με τιμωρήσουν για κάποιες αγωνιστικές. Θα περιμένω ήρεμος και θα επιστρέψω πάλι για τη μάχη. Δεν φοβάμαι κανέναν», δήλωσε.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αιχμές του Μανόλο Χιμένεθ κατά της διαιτησίας, είπε: «Να αφήσει τα κλάματα ο Χιμένεθ. Τον γνωρίζω καλά. Μου είπε κάποια πράγματα σε εκείνη τη φάση. Αν θέλει να μου τα πει προσωπικά, να με πάρει τηλέφωνο».
Όσο για το αποτέλεσμα, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Χρειαζόμασταν τη νίκη για τον κόσμο μας. Έπρεπε να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Η ΑΕΚ πίστευε πως θα κέρδιζε εύκολα. Μιλούσαν πολύ πριν το ματς».
[B][I]Τον χτύπησα, αλλά δεν τον χτύπησα για να τον σκοτώσω…[/I][/B] ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.!!
*εχει ενα δίκιο αλλά μετά τα γάμησε όλα…
**κρίμα που μετά απο χρόνια θα μνημονεύεται ο γκαρσια μόνο για το ξύλο που έδωσε…
Τεράστιες δηλώσεις από έναν τεράστιο παίκτη… Δεν με απασχολεί τι λένε ή τι θα λένε κάποιοι… για μας θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας…
Όσο για την ανακοίνωση…
πω πω κλάμα!
ΠΩ ΠΩ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
χρόνια ή χρονιά ρε?:lol:
πάντως εδώ είσαι λάθος.Είναι μακράν ο καλύτερος μέσος που έχουμε δει από τότε που ήρθε…αν κ λίγο οξύθυμος.
Μαρεσει που με διόρθωσες(λάθος στον ορθογραφικό έλεγχο που η πρώτη λέξη είναι πάντα λάθος ) και μετά είπες το ιδιο με αυτο που λέω…
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ…
τωρα?
Όποιος μετά τις τελευταίες 2 χρονιές του γκαρσία στην Ελλάδα, τον θυμάται μόνο για το ξύλο είναι το λιγότερο άμπαλος…
μαρεσει που έχεις και ελπίδες…
Ελπίδες γιατί??
μα έτσι ακυρώνεις ότι έχει πετύχει σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αυτός ο παίχτης.στα 2 χρόνια εσύ θα θυμάσαι 2 γροθιές?είναι άδικο πιστεύω.
:!: παραιτούμε.!!
*[B][I]Ελπίδες γιατί?? [/I][/B] ελπίδες οτι στον περισσότερο κόσμο(στην ελλαδα πάντα) δεν θα μείνει για το ξύλο και αλλά για την ποδοσφαιρική του αξια…
*παίζει να ειναι ο μόνος που λέω για την ποδοσφαιρική του αξια χωρίς να είμαι παοκ και είστε έτοιμοι να μου την πέσετε…:lol:
Αυτό που νιώθω εγώ και αυτό που νομίζω λέει κι ο crimson είναι ότι ενώ έπαιξε μπάλα,πολλοί θα τον θυμούνται κατά πολύ για τις μπουνιές που έριξε,το οποίο είναι μαλακία,πρώτα από όλα για τον ίδιο τον παίκτη
εδιτ:με πρόλαβε
Δεν την έπεσα σε κανέναν… απλά είπα την άποψη μου…
Ο γκαρσία δεν έγινε τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα… από πάντα έτσι έπαιζε…και στην Ισπανία δεν ήταν κανένας άγιος…
Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις αυτά που κάνει να είναι για φάπες αλλά σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα έχει κερδίσει τον σεβασμό όπου και αν αγωνίστηκε…
Απλά όταν ένας τέτοιος παίχτης είναι σε αντίπαλη ομάδα αρχίζουν όλοι την κλάψα “γιατί του επιτρέπουν να παίζει” “να απελαθεί από την χώρα” και άλλες τέτοιες πίπες γαργαντουικών διαστάσεων…
ήδη το "να απελαθεί " παίζει πολύ σε διάφορα σάιτς:lol: