Π.α.ο.κ

Πάνω στην ένταση του αγώνα βρίζονται μάνες και διάφορα άλλα μέλη της οικογένειας…
Το θέμα είναι όταν είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ παίχτης και έχει παίξει ΜΠΑΛΑ να μην αντιδράς έτσι με κλωτσιές και μπουνιές…κανείς κακό και στην ΟΜΑΔΑ σου αλλά και στο εαυτό σου.

εξηγείται τέτοια αντίδραση αλλά δεν την δικαιολογώ από επαγγελματία παίκτη.

και ο μάκος μαλακία έκανε.μπορεί να του έβρισε την μάνα αλλά κρατήσου ρε γμτ μην πέφτεις στην παγίδα.στο φινάλε αυτό που λέει ο ρομάντικ.κακό στην ομάδα σου κάνεις.

ρε, αν κατάλαβα καλά, ο Μάκος δεν έκανε [U]τίποτα[/U], ο Γεωργέας ήταν που τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω τον Λίνο(βέβαια ο Μάκος γλίτωσε στο πρώτο, την δεύτερη κίτρινη με το ειρωνικό χειροκρότημα στο διαιτητή, αλλά τέσπα). Σε αυτήν την περίπτωση είναι εκτός φάσης βίαιη απώθηση(αν και έπεσε σαν να τον πυροβόλησε αλλά ντάξει δεν παίζει ρόλο αυτό, ήταν σπρωξίδι καλό anyway) από τον Γεωργέα, άρα και κόκκινη

Τέσπα, εγώ σε εκείνη την φάση ξενέρωσα την ζωή μου γιατί σε [B][U]εκείνη[/U][/B] την φάση συγκεκριμένα, δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Μάκος, τον λυπήθηκα ρε γαμώτο όταν φώναζε στον 4ο “Γιατί δεν λες την αλήθεια;”

εμένα μου φάνηκε οτι ο μάκος τον έσπρωξε τον λίνο και όχι ο γεωργέας.χωρίς να είμαι σίγουρος.αν τελικά τον έσπρωξε ο γεωργέας έπρεπε να φάει την κόκκινη αυτός.αλλά το θέμα είναι οτι όταν είσαι επαγγελματιας δείχνεις αυτοσυγκράτηση γιατί παίζεις για το σύνολο και όχι για την πάρτη σου.

Πολυ κακο για το τπτ η κουβεντα για Γκαρσια .Σαφως και ειναι τεραστια ηγετικη φυσιογνωμια οπως λεει και ο Κραπσοντυ αλλα απο αποψη ποδοσφαιρικων ικανοτητων ειναι ενα μετριο αμυντικο χαφ,τπτ το ιδιαιτερο.Για το αστειο ελληνικο ποδοσφαιρο βεβαια ειναι πολυ καλη περιπτωση.

Απο κει και περα ειναι απολυτως φυσιολογικο να τον αποθεωνουν και να τον εχουν στις καρδιες τους οι Παοκτσηδες ,οπως ακομα πιο φυσιολογικο ειναι οι υπολοιποι να τον θυμουνται σαν εναν απο τους πιο βρωμικους/γραφικους ποδοσφαιριστες που εχουν περασει απο την Ελλαδα τα τελευταια χρονια (Ζε Ελιας βεβαια δε θα γινει ποτε =Ρ) .

Δεν είναι μέτριο χαφ. Μπάλα ξέρει πολλή, είναι κοντρολαρισμένος, πασάρει σωστά και καλύπτει όσους χώρους μπορεί να καλύψει. Είναι βέβαια τρομακτικά αργός, αλλά με έναν Βίτολο δίπλα του ξεχωρίζει άνετα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

και πολυ καλος στις σεντρες και στα στημενα

Eγώ αλλιώς τη βρήκα την είδηση:

Δύο οπαδοί που έβλεπαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σε καφετέρια στο Γουδι στην Αθήνα, μαχαιρώθηκαν από άγνωστους δράστες που επιτέθηκαν φορώντας κράνη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο οπαδοί που μαχαιρώθηκαν είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι δράστες έσπασαν τις τζαμαρίες της καφετέριας και επιτέθηκαν στους θαμώνες τραυματίζοντας τους δύο οπαδούς με μαχαίρι, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.
Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία.

ε οχι και μέτριος ο γκαρσια…!
όπως λέει και ChrisP το μόνο μειονέκτημα που εχει είναι η ταχύτητα του…
ποιος είναι αυτός που δεν θα ήθελε τον γκαρσια στην ομάδα του?(χωρίς το ξύλο:p)

οχι οτι αποκλειεται να εγινε, ειναι συνιθισμενο αλλα επειδη μου κανει εντυπωση που το παρατηρησες και στις 2 περιπτωσεις: πως ακριβως καταλαβες οτι ο μιτσελ εβρισε τη μανα του γκαρσια?

οσον αφορα τα μαχαιρωματα σχεδον ολα τα σαιτ και οι εφημεριδες μιλανε για 3 μαχαιρωματα σε καφετερια γεματη με αεκτζηδες και πολυ αναφερονται σε επιθεση βαζελων (που δεν αποκλειεται αν θυμηθει κανεις τα σκηνικα στη λεωφορο πριν τον τελικο του κυπελλου)…

Γιατί δεν παρατήρησα κάποια άλλη κίνηση του Σνίτσελ, κάποιο δυνατό μαρκάρισμα ή κάτι που να δίνει αφορμή για μπουκέτο. Οπότε υποθέτω ότι έγινε αυτό.
Εκτός και αν διαφωνείς ότι χρειάζεται έστω κάποια αφορμή για να γίνει κάτι τέτοιο, ενώ είσαι ΚΑΙ μπροστά στο σκορ. Που δεν νομίζω να διαφωνείς κι όλας

οχι δεν διαφωνω. απο την αλλη θα σ πω οτι ο γκαρσια ειναι περιεργη περιπτωση και μπορει πχ να του φανηκε οτι ο αλλος “προσποιηθηκε” ετσι οπως επεσε και να τσιτωσε και μονο με αυτο. εννοω οτι δεν ειναι περιπτωση Ζινταν να πεις οτι “αυτουνου εδω κατι πρεπει να του εκαναν για να δειρει”. ο συγκεκριμενος το “εχει”… αυτο μονο…

μου φαινεται οτι ο μιτσελ κατεβαζει το χερι του γκαρσια που διαμαρτυρεται

Aυτό
Και την κόκκινη την τρώει πριν τη μπουνιά
http://www.youtube.com/watch?v=87V1qRRLObs&feature=player_detailpage#t=212s

ετσι ακριβως ειναι. ο μιτσελ πεφτει λιγο “καπως” απο το μαρκαρισμα του γκαρσια, ο διαιτητης παει για κοκκινη, μεχρι να την δειξει μπλεκονται λιγο τα χερακια τους (το λεω ετσι γιατι ο μιτσελ δεν εκανε καμια αποτομη κινηση νομιζω) ο γκαρσια τσιτωνει διπλα και ριχνει απερκατ στον μιτσελ, λαιμοκοψη στον ντιοπ και αλλα μικρα που ηταν σαν μπουνιδακια σε τριτους μετα! :lol::lol:

Νταξ γουστα ειναι αυτα,εγω ας πουμε σαφως και ΔΕΝ θα τον ηθελα.Και επιμενω πως ειναι απλα μετριος.Συμφωνω πως στο ελ.πρωταθλημα ξεχωρισε καποιες χρονιες ,αλλα σε αυτο το πρωταθλημα μεχρι και ο Μοντεστο εκανε “καταλαθος παπαδες” φετος.Και δν υπαρχει με ή χωρις το ξυλο.Η μαλακια αυτη που τον πιανει ηταν γνωρισμα του προτου ερθει Ελλαδα,δν τον επιασε ξαφνικα.Απλα εδω το παραχεσε αφου φυσικα ξερει πως στην Ελλαδα οχι μονο δν τον πειραζει κανεις αλλα και αποθεωνεται για κατι τετοια…

Τεσπα,εγω τωρα ειδα τη φαση της κοκκινης και ολα τα λεφτα πραγματικα ειναι η εκφραση στο προσωπο του Ντιοπ οταν τον επιασε απο το λαιμο ο Γκαρσια.Του στυλ "τι κανει ο τρελος?παει να τα βαλει με μενα τον Παπα Ντουπα ? " :stuck_out_tongue:

(για τον εναν ή τον αλλο λογο ) Θα λειψει ο Γκαρσια παντως οταν φυγει,αυτο ειναι σιγουρο !

4 αγωνιστικές εκτός ο Γκαρσία

http://olapaok.gr/podosfairo/Garcia/tesseris_agwnistikes_ston_gkarsia.866815.html

[SPOILER][/SPOILER]

+200? πρόστιμο! :stuck_out_tongue:

Mπεεεεεεεος:

“Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κάτσουμε να χάσουμε και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει ομάδα του Μπέου και γενικά ομάδα στο ποδόσφαιρο που να θέλει να χάσει. [B]Δηλαδή δεν μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ 2-0 στην Τούμπα; Σιγά την ομάδα. Νικάμε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και βγαίνουμε τρίτοι[/B]”

Διόλου απίθανο αλλά όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις τσούζει πιο πολύ μετά

ξεκάρφωμα ρε

επίσης

Καλά… αν κρίνεται η 1η θέση ανάμεσα σε μας και την ΑΕΚ, ο Μπέος θα καρφώσει τον άσσο στην σέντρα τελευταία αγωνιστική…