Π.α.ο.κ

μάλλον για τον Βόσνιο

μπραβο μαλακες,τωρα την τεταρτη θα πρεπει φωναζουμε εμπρος της αεκ παλικαρια…αυτα ειναι

α και ωραιο γκολ ο βαζελος:roll:

Ναι, και έκανε και άλλη μαλακία μετά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΑΜΩ

Toν Gilberto τον κάλυπτε ο Κατσουράνης. :lol::lol:

Υ.Γ: Ο ΠΑΟ δίκαια πάει CL εφόσον είχε και τέτοια διαφορά στην κανονική περίοδο. Τα play off είναι μια γελοία διαδικασία που εμείς οι από κάτω πάμε να κλέψουμε την πρόκριση.

Ή απλά είναι μια διαδικασία που δεν ισχύουν τα παραρτήματα-free points…
Στην ευρώπη δεν έχει ματς με μικρούς, έχει μόνο ΔΥΣΚΟΛΑ ματς, οπότε καλά κάνει και βγαίνει όποιος αντέχει στα δύσκολα

lol,δεν ειδα κανεναν απο σας να λεει τα ιδια περσι οταν περασατε τον ολυμπιακο και βγηκατε πρωτοι.μονο για τον πουστη τον ολυμπιακο διαβαζα και το ποσο μεγαλα αρχιδια ειχε ο ιβιτς και ο γκαρσια:roll:

καλά και μεις πρόπερσι έιχαμε βγει δεύτεροι και πήραμε τα @@ μας στα play-off, οπότε “δικαιούμασταν” ενα CH.L δεν είμασταν τελέιως κλέφτες…
Αλλά anyway, διάβασε το ποστ μου από πάνω, και γω μαζί σου είμαι

προφανως και εχεις δικιο,αλλωστε τον crabsody quotαρα.αλλα γενικα διαφωνω οτι τα play-off δεν εχουν νοημα και υπαρχουν και σε αλλες χωρες της ευρωπης(ολλανδια,βελγιο)και κανουν πιο ενδιαφερουσα την ολη φαση.οποτε δικαιως βγηκε περσι τσουλου ο ΠΑΟΚ και δικαιως θα βγει και φετος(αν βγει).

Χαχαχα. Μόνο που εγώ τα έλεγα από τότε που έγιναν τα play off. Δεν έχεις καλή μνήμη μάλλον. Επίσης ο ΠΑΟΚ ήταν που βγήκε δεύτερος την πρώτη χρονιά του “θεσμού” και έχασε τη θέση στα play off.

γελάω με χαλκιά :lol::lol:

Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ εύχομαι να περάσετε στο CHL μέσα απο την καρδιά μου διότι ήσασταν άτυχοι με τον ΠΑΟ.
Ελπίζω η ΑΕΚ να καταφέρει να πάρει ένα Χ

ρομαντικ παλικαρι μου το σιροπι δε το φτυνουμε το καταπινουμε

Τα play off είναι παρωδία… Δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη με την δική μας μορφή… Τα έλεγε ο μέγας καρπουζοψαράς πριν 3 χρόνια αλλά δεν τον άκουγε κανένας…

Θέλεις πασάκα μου να κάνεις play off για να έχει ενδιαφέρον…? Βάλε μέσα και τον πρωταθλητή να γίνει της πουτάνας…γιατί όξω έτσι γίνεται…:wink:

Εδώ δηλαδή αν πέσουμε στη βαθμολογία και δεν βγάζουμε 2ο στο τσου-λου θα είναι σαν σφάζονται 4 ομάδες για το τίποτα και να γελάει ο 1ος με τους μαλάκες…

Στα αγωνιστικά ναι μεν το γκολ είναι οφσαιντ αλλά ρε πούστη μου δεν μπορώ να μας βλέπω να παίζουμε σαν χέστηδες στο ΟΑΚΑ… Στα διάλα πια βαρέθηκα…
Πάμε τώρα Τουμπα όλα για όλα και ελπίζουμε σε 1-Χ της ΑΕΚ… Αν και με την άμυνα που θα κατεβάσουμε μας φοβάμαι πολύ πίσω…:frowning:

Ξέρουμε αν η αεκ με το κύπελλο έχει εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο για το ουεφα? (αυτό που σε στέλνει με την 1 στα play off δλδ…)

ρε τα ειπαμε οτι ειναι παρωδια τα πλευ οφ στην ελλαδα…δε ξερω που υπαρχουν αλλου πλευ οφ,αλλα αν υπαρχουν σε ενα πρωταθλημα παιζουν οι πρωτοι 4 και διεκδικουν πρωταθλημα,δε παιζει ο δευτερος με τον πεμπτο…

δηλαδη αξιζει να βγει πρωτος ο πρωταθλητης της κανονικης διαρκειας,αλλα δεν αξιζει να παει τσαμπιονς λιγκ ο ο δευτερος της κανονικης??γελανε οι πετρες

επισης κατι διαβασα περι ενστασης για βολος-αεκ…για να δουμε τωρα αν θα φανουν υπερανω η θα μπουνε στα ιδια σκατα με τον γαυρο

Θέση στις Ελληνικές Διοργανώσεις Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
2η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off Δεν συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Κυπελλούχος Ελλάδας Play ? Off UEFA Europa League

από το επίσημο site της superleague

Επομένως είναι μόνο με νίκη-ισοπαλία της αεκ έχει νόημα η νίκη μας την τετάρτη… Αλλιώς είτε δεύτεροι είτε τρίτοι το ίδιο είναι…

Κανεις λαθος.Ο 2ο προκριματικος του Ουεφα ειναι 2-3 βδομαδες νωριτερα κατι που σημαινει
Ιουλιο.

εφόσον η αεκ δεν βγεί 1η στα Play off(και βγει ο παο) ο παοκ απλά θελει να είναι πάνω από τον ολυμπιακό βόλου για να παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του europa league και όχι στον 2ο.

φυσικά και είναι γελοία…το λέει και “αλε”…:smiley:

Άμα πιάσετε και εξετάσετε πού υπάρχουν πλέι οφ θα δείτε ότι είναι σε ανίσχυρα πρωταθλήματα. Στα σοβαρά πρωταθλήματα δεν κάνουν τέτοια. Είναι γελοίο να παλεύεις όλη τη σεζόν, να τρέχεις, να μάχεσαι, να παίρνεις μια θέση στη βαθμολογία και μετά να έρχεται ένας από κάτω και να σε καβαλάει επειδή σε κέρδισε σε ένα-δυο ματς στα πλέι οφ.

Τελικά δεν υπάρχουμε :slight_smile: