Κομπεδούρα οι τίμες στα νέα διαρκείας…!!
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1612KRV0K&extLang=
160 ευρώ στην 4…:bounce:
Ας ελπίσουμε να φτάσουμε σε επίπεδα 2009/2010…
Κομπεδούρα οι τίμες στα νέα διαρκείας…!!
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1612KRV0K&extLang=
160 ευρώ στην 4…:bounce:
Ας ελπίσουμε να φτάσουμε σε επίπεδα 2009/2010…
ποιες είναι οι 2-3 και 5-6 ? οπως βλέπει η κάμερα
Όπως βλέπει η κάμερα,5-6 είναι οι απέναντι.
Η 2-3 είναι αριστερά και δεξιά από την κάμερα.
5-6 είναι απέναντι ακριβώς στο κέντρο όπως βλέπει η κάμερα, 2-3 από την άλλη μεριά προς τα επίσημα
Edit:Με πρόλαβαν
αυτά είναι…τότε η αελαρα εχει ακριβότερα διαρκείας… :lol:/ #-o / :?
βέβαια το διαρκείας είναι και σαν βοήθεια στην ομάδα οχι άπλα ένας χαμηλωμένος μέσος όρος των απλών εισιτηρίων…
Το βλεπεις λαθος.
Το διαρκειας ειναι ζεστο και γρηγορο χρημα, που στην εποχη μας ειναι ανεκτιμητο.
Γι’ αυτο τα διαρκειας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι φτηνα και δεν υπαρχει “χασουρα” απο τετοια κινηση.
εεεε… όχι? :-s
αυτό δεν πάει να πει οτι τα διάρκειας δεν έχουν τον ρόλο που είπα πριν…το αν είναι δύσκολοι καιροί και αν είναι ζεστό χρήμα είναι άλλο θέμα…
εγώ λέω και ποιον άλλο χαρακτήρα έχουν τα διάρκειας…δεν λέω ότι καλά τι που είναι ακριβά…
τα διαρκειας εχουν ακριβως αυτο το νοημα που ειπε ο iron aris…αμα θες να στηριξεις την ομαδα,μπορεις να κανεις δωρεα η να παρεις μετοχες απτην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου…
όχι.!
θα πει κανείς άλλος το ίδιο με εμένα να γίνει το 2-2??
3 - 1. Συγγνώμη crimson
χαχα…ήμουν σιγουρος ποιος και τι
δεν πειράζει…πιστεύω οτι έτσι είναι απλά μπλέκουμε τις καταστάσεις
4-1 και απο μένα… Επίσης το διάρκειας δεν έχει κρατήσεις υπέρ της σούπερ λίγκ, της αστυνομίας κλπ κλπ με αποτέλεσμα να συμφέρει και την ομάδα περισσότερο απο οτι 15 μεμονωμένα εισιτήρια… Απο ενα απλό εισιτήριο η ομάδα παίρνει περίπου το 60%
πωωω…μεγάλη ήττα…τι σκατά…μόνο εγώ είμαι ρομαντικός…
*ρομαντικέ φαε την β’ στη μάπα τώρα…
**πάμε για 10-1
Bασικα, εννοειται οτι το διαρκειας ειναι και για στηριξη που λες.
Εχει τυχει να εχουμε (μαζι) εγω κι ο αδερφος μου διαρκειας ατρυπητο σε ολοκληρη χρονια στο μπασκετ.
Απλα υπαρχουν πολλα αντικειμενικα ωφελη.
Η οικονομια (γι’ αυτους που μπορουν να πανε σ’ ολα), το οτι ειναι καθαρα λεφτα χωρις κρατησεις, η ρευστοτητα που δινεις στην ομαδα.
Εκει που διαφωνησα εγω οτι δεν το κανεις για τη στηριξη ή για να νιωθεις καλα, αλλα επειδη συνειδητοποιεις οτι απο ολο αυτο κερδιζει η ομαδα σου (και εσυ εφοσον μπορεις να πηγαινεις στα ματς :D).
μα το εχω διαχωρίσει αυτο…αρα είσαι με έμενα…οου γιεα…ειναι κάποιος μαζι μου…
στη γάτα λεει ο ζαγορακης έβαλε τιμή εκκίνησης(?) για τον βιερινια 4 εκατομμύρια…πούτσες μπλε λεω εγώ…
αμα βάλεις ενα αντάλλαγμα παίχτη που κάνει ενα μμυριο και το ποσοστό της πορτο ο παοκ τι θα πάρει??!
βέβαια γάτα ειναι αυτή…
εξώφυλλο …τρέχοντας φεύγει απο τη λαρισα ο . . . .
σε εμάς ο παίχτης - :blink: εχω συμφωνήσει να μείνω στη β’ με τον πρόεδρο… :lol:
πφφφφφφφφ
Πουθεναδες. [-X
Μια φορα σας χρειαστηκαμε και τα κανατε ΣΚΑΤΑ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ρε μαλακες.
Να τους πεταξετε ενα πυρσο στη μουρη του μπινε να τρεχει στα νοσοκομεια ο καριολης να μην τον ξαναδουμε.
Και σεις τα κανατε σαν τον κωλο σας. :x
Κάθε φορά τα ίδια ρε πούστη μου…Το χάνμπολ το έκαναν σκατά…Στην τούμπα τα ίδια…και για το τέλος πάρε και το μπασκετάκι…Ουστ ρε ζώα…[-X
Με τα ίδια μπερδεμένα άτομα που δεν θα καταλάβουν ποτέ την διαφορά ανάμεσα σε πάσκετ και ποδόσφαιρο…Τι πετάς ρε ταγάρι σε κάθε επίθεση χαρτάκια…Λίγο μπάσκετ να ήξεραν θα καταλάβεναν ότι έτσι κόβεται το τέμπο της δικής σου ομάδας…
χίλιες φορές να είμαστε οι στανταρ 500 γραφικοί που πηγαίνουμε όλο το χρόνο παρά αυτή η κατάσταση κάθε φορά που θα έρθουν 5-6 χιλιάρικα… Αποδέξου ρε βλαμένε ότι έχασες και τέρμα…
κάνει ενα σερί ο παοκ 11-0 και πάνε δυο μαλάκες και πετάνε δυο ρολά απο ταμιακή μηχανή,
και απο εκεινο το σημείο και μετά πήρε μπρος ο αρης…
τι σταματάς την ομάδα σου την ώρα που παίζει καλά>? #-o
*αυτος που ειχε το μικρόφωνο για να τους σταματήσει ελεγε “σταματήστε…τώρα θα δούμε ποιοι είναι οι προβοκάτορες” #-o
τους χαρακτήρισε έτσι για να κοπεί μαχαίρι η μαλακία αλλά και πάλι ακούστηκε μια μαλακία και μισή
O Bρύζας πήγε βάζελο τελικά. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Περισσότερο το βλέπω θετικά γιατί πιστεύω ότι θα κάνει κακό στον Παναθηναικό.