Radical ότι να λέμε εμείς ο παίκτης κρίνεται (ευτυχώς) από άλλους. Σίγουρα ο Σάντος ήξερε καλύτερα από εσένα και μένα. Αν αξίζει πραγματικά το παιδί θα καθιερωθεί. Άν όχι… Και τα φιλικά δεν είναι καθρέπτης.
εγώ πλάκα έκανα με το ταπερακι πάντως…
καλα μακάρι να πάιζαν μικροί…οχι να έρχεται ο κάθε άγνωστος και με την μια να παίρνει θέση και χρήμα…
αυτό είπε και ο coleman μόλις ήρθε λαρισα…για αυτό τώρα παίρνουμε τους υπεύθυνους(μάλλον) των τμημάτων υποδομής της μπολτον, που τυχαίνει να είναι και ελληνες.!
πάντως αυτό με τις θέσεις δεν είναι λίγες οι φορές που παίχτες που δεν έχουν παίξει καθόλου σε υψηλό επίπεδο, να τους αλλάζουν θέση και να τα καταφέρνουν…
*τα φιλικά είναι μια σκέτη απάτη…δεν μπορείς να αξιολογήσεις κανέναν νέο…
μονο στην προπόνηση, + με την ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει…
τα φιλικα των μεγάλων ομάδων είναι για τα πανηγύρια οταν πρόκειται να γίνουν για αξιολόγηση νεων…
Καλά αυτό να λέγεται… Απλα ο γεωργίου τραυματίστηκε σοβαρά σε ματς κυπέλλου με τον αγροτικό αστέρα αν θυμάμαι καλά (επί σαντος ο οποίος τον υπολόγιζε) και φέτος αντί να πάρει χρόνο ο ντερμι έφερε τον σακελαρίου ο οποίος με το που άλλαξε προπονητής δεν ακουμπησε μπάλα… Τουλάχιστον να έπαιρνε μια ευκαιρία…στο κάτω κάτω οι ίδιοι λένε ότι θέλουν να δώσουν βάρος στους μικρούς…
[B][I]φέρνοντας μάλιστα μαζί του και σχήμα επενδυτών[/I][/B]
στην τσέπη τους έχει??!
διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γι΄αυτό.έχουμε ακούσει πολλά για επενδυτές,άραβες κλπ.
οχι αλλους παπαδες γαμωτο…φτανει
[B][SIZE=“4”]ΤΙ ΕΙΠΕΣ …[/SIZE][/B][COLOR=“DarkRed”][SIZE=“5”]ΡΕ[/SIZE][/COLOR]
Είπα και γω φέτος δεν θα έχουμε νέο σίριαλ…??
Το ότι ο Βρύζας έχει μαζέψει κόσμο για να πάρει τον ΠΑΟΚ είχε ακουστεί και παλαιότερα αλλά κλασσικά ποτέ δεν φάνηκαν…
Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά μάχη ανάμεσα σε άραβες και έλληνες(?) για την πάρτι μας… Άρε ΠΑΟΚΑΡΑ…
Μεγάλη μούφα. Εκτός αυτού δεν θα ήθελα τέτοια εξέλιξη (επενδυτών εννοώ) . Το λέει και η λέξη άλλωστε “επενδυτής”. Και σε τί επενδύει; Στη δύναμη που θα του δώσει ο ΠΑΟΚ ώστε να κοροιδέψει και να γαμήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ του Άρη του ΟΣΦΠ και όλων των άλλων ομάδων. Εγώ γαύρος λιμενεργάτης στον Πειραιά να πεινάω και να γλύφω Κόκκαλη ενώ με κλέβει δεν γίνομαι. Ήδη η προσθήκη Ραπτόπουλου στο διοικητικό με έχει κλονήσει αρκετά.
αφιέρωμα στον παοκ, τώρα στον σκαι.!
ομορφο αφιερωμα…μεγαλα χρονια
ειχα ξενερωσει οταν δεν ανανεωσαν μπακαγιοκο, τωρα για τσιριλο. μλκια.
Το ότι δεν ανανέωσε ο Τσιρίλο δείχνει ότι ο Μπόλονι έχει εγκέφαλο. Το ότι έκανε μια σχετικά καλή χρονιά ο Ιταλός (μετά το εφιαλτικό του πρώτο δίμηνο) δεν σημαίνει ότι θα τον ανανεώσεις ενώ έχει κλείσει και τα 34!!!
μαζι με σναουτσνερ ειναι τα πουλεν μου ομως…
Καλά και εγώ είχα για πουλέν τον Αbubakari
O βιερίνια έκλεισε στον Ολυμπιακό. Θα ανακοινωθεί σε 2 βδομάδες για να μετριαστούν οι αντιδράσεις. Στο ταμείο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φράγκο…
Τον Μιραλάς μας τον δώσατε ή όχι όμως?
Μήτρογλου,Γιάννης παπαδόπουλος και 2 εκ. ευρώ.
και μετά θα είχαμε φλεγόμενη την τούμπα…και με τον νόμο.!