Αυτό…
Και επίσης, οι γαύροι πέρσι στον καναπέ αράζατε τις τριτοτετάρτες-πέμπτες, γιατί δεν κρατήσατε τον Μήτρογλου;
Πραγματικά απορώ ρε Κάρβου αν ζεις στην ίδια πραγματικότητα με τους υπόλοιπους ανθρώπους
Αυτό…
Και επίσης, οι γαύροι πέρσι στον καναπέ αράζατε τις τριτοτετάρτες-πέμπτες, γιατί δεν κρατήσατε τον Μήτρογλου;
Πραγματικά απορώ ρε Κάρβου αν ζεις στην ίδια πραγματικότητα με τους υπόλοιπους ανθρώπους
Αν με διαβάσεις, θα δεις τι έγραψα. Είναι το καλύτερο αριστερό χαφ στην Ελλάδα. Όχι το καλύτερο αριστερό χαφ του περσινού πρωταθλήματος. Πέρσι ήταν μέσα στους 2-3 καλύτερους. 6 γκολ και 10 ασίστ και σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της ομάδας. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος.
Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής δίχως τον Μήτρογλου. Θέλει φορ για Ευρώπη, όχι για την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ προέχει να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ελλάδα (αν κυνηγάει πρωτάθλημα), άρα θέλει φορ που θα του βάλει σίγουρα κάμποσα γκολ εντός Ελλάδος. Από εκεί και πέρα, για τα ματς του ΟΥΕΦΑ είναι μια χαρά ο Μήτρογλου. Εδώ και στο Τσ. Λ. σκόραρε τόσες φορές κι ας χανόταν για πολύ ώρα από το γήπεδο http://www.youtube.com/watch?v=UbQk_lAXTmk
Αιόνιε, πέρσι που έπαιζα μόνο Ελλάδα, τον κράτησα τον Μήτρογλου. Ώσπου βρήκα καλύτερους. Το ξέρω πως δεν έχω την ίδια καλή σύνταξη με τα Σπορ του Βορρά, αλλά αν με διαβάσεις, θα δεις πως κι εγώ Ελληνικά γράφω. Τέλος πάντων, αν δε τον θέλετε, στον πούτσο μου. Θα πάει Γερμανία με 2-3 εκ. ? και σε εσάς θα λείψουν αυτά τα λεφτά
Ο Ολυμπιακος κοιταζει τον Βιεϊρινια οσο κοιταζε και τον Φορτουνη…Προφανως δλδ και δν καιγεται,ποσο μαλλον στα ποσα που ακουγονται,που γελανε και οι πετρες δλδ.
Ο μονος κερδισμενος απο αυτην την παραφιλολογια ειναι ο Ζαγορακης ,εις διπλουν μαλιστα.
πρωτον,κερδιζει επικοινωνιακα (οσον αφορα τους παοκτσηδες) που δν δινει τον παιχτη στον κακο τον γαυρο και δευτερον κραταει το ονομα του Αντελινο στην επικαιροτητα ανεβαζοντας τις μετοχες του .Ε, και που ξερεις μπορει να τσιμπησει καμμια ευρωπαικη ομαδα και να δωσει κανα ευρω παραπανω (αλλα και παλι λιγα) να τον παρει.
Επισης υπο φυσιολογικες συνθηκες ο Βιεϊρινια θα ερχοταν με τα ποδια στον Ολυμπιακο.Αλλα απ τη στιγμη που κατι τετοιο μοιαζει απιθανο,το πιο ευκολο πραγμα στην Ελλαδα ειναι να πουλησεις οπαδιλικι.
Και για τον Ζαγορακη το ιδιο πιστευω,αν “μπορουσε” θα τον εδινε στον Ολυμπιακο για να βαλει σιγουρα 1-2 μυρια παραπανω στα ΑΔΕΙΑ ταμεια του,λεφτα που ειναι πολυ σημαντικα για τον Παοκ.
Όλοι οι Παοτσήδες και ο Vierinha θέλουν διακαώς να πάνε στον γαύρο αλλά ο Μαρινάκης δεν τον θέλει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:#-o
To δανειζομαι απο τον Καρβου αναγκαστικα.
:dunno:
Δεν νομίζω πως ο Ζαγοράκης θα πούλαγε τόσο φτηνά τον παίκτη που θα αποτελέσει τη βασικότερη πηγή εσόδων όταν πουληθεί.
Θα μπορούσε να τον πουλήσει άμεσα για 3 εκατομμύρια (το πολύ), ναι, αλλά τα τελευταία χρόνια ο Βιερίνια έχει σταθερά ανοδική πορεία, οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτεί και να πάρει το μάξιμουμ της τιμής πώλησης.
Και ας μην ξεχνάμε ότι ποσοστά θα πάρει και η Πόρτο από την πώληση.
Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που συνελήφθη για στήσιμο; Έχουμε καμιά ιδέα;
Τα ταμεία του ΠΑΟΚ μόνο άδεια δεν είναι…
Μπορεί να μην έχουμε την τρελή ρευστότητα του ολυμπιακού αλλά μέσα σε 40-50 μέρες πωλούνται κοντά 20.000 διαρκείας τα οποία μεταφράζονται σε 6 μύρια τουλάχιστον… Επομένως ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να κάνει παιχνίδι… Ευχαριστούμε για τα ευρώ αλλά δεν πεινάμε κιόλας…
Όσο για τον βιερίνια μόνο πρόλογο δεν πουλάει… Δηλαδή γιατί να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα (και με τα πόδια κιόλας…#-o) που δεν θα του προσφέρει κάτι παραπάνω και παίζει και να μην έχει θέση βασικού (αστείο αλλά να το δεχτώ γιατί δεν ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του γαύρου…)
είσαι κακοήθης.!
[SPOILER]
:p[/SPOILER]
ο ενας είναι ο Δημήτρης Ζαβαντίας…έρχονται και άλλοι…
Ο Βενετίδης
Α καλά… Έγραψε μεγάλη ιστορία στον ΠΑΟΚ ο Ζαβαντίας
χαχαχαχα…δεν έχει σημασία αν έγραψε ιστορία…τι εχει κάνει είναι το θέμα…
κανένας απο τα μέρη μας δεν ειναι μέσα? τι σκατά? παντού στην απεξω…?
edit…βενετιδης λεει…χαχαχαχα
Εγω λεω πως αν τον εδινε στον Ολυμπιακο,θα επαιρνε 1-2 μυρια [B]παραπανω[/B] (με ανταλλαγματα κτλ) σε σχεση με αυτα που θα παρει αν τον δωσει εξω,οχι πως θα τον εδινε τοσο.Αυτη ειναι η αισθηση μου,εκτος εαν βρεθει καμμια τρελη προταση απο Ρωσσια,Ουκρανια μερια που δν εχει φανει κατι τετοιο μεχρις στιγμης.
Οκ,αν θεωρεις τα 6 μυρια αρκετα για να εχεις ομαδα ανταγωνιστικη,ικανη να παιξει Τσ.Λ. (που ειναι και ο στοχος σας καθε χρονο),ειδικα απο τη στιγμη που κανενα χερι δν μπαινει στην τσεπη να βαλει επιπλεον λεφτα παω πασο ,δν εχω να πω κατι αλλο…
Όσο για τον βιερίνια μόνο πρόλογο δεν πουλάει… Δηλαδή γιατί να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα (και με τα πόδια κιόλας…) που δεν θα του προσφέρει κάτι παραπάνω και παίζει και να μην έχει θέση βασικού (αστείο αλλά να το δεχτώ γιατί δεν ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του γαύρου…)
Μια χαρα θα πηγαινε αν [B]ΔΕΝ [/B]ειχε αντιστοιχη προταση με την οποια θα χει τη δυνατοτητα να παιξει Τσ.Λ,σε εναν οργανωμενο συλλογο και με προεδρο που ριχνει χρημα=πολυ πολυ καλο συμβολαιο.Και εννοειται με την προοπτικη να παιζει βασικος,ουτε εγω το πολυπιστευω το αντιθετο.
Οκ πάω πάσο τότε για το συγκεκριμένο επιχείρημα.
Απλά επιμένω ότι, εφόσον έχει σταθερά ανοδική πορεία, θέλει να τον “εκμεταλλευτεί” 1-2 χρονιές ακόμα για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το κασέ του. Έτσι πιστεύω εγώ.
Μα δεν είπα πουθενά ότι τα 6 μύρια είναι όλο το μπάτζετ της ομάδας… Είπα ότι μέσα σε κάτι παραπάνω από 1 μήνα θα μπουν τόσα στα ταμεία…
Πέρσι είχα 24 μύρια έσοδα εκ των οποίων μόνο τα 7-8 ήταν από διαρκείας…
Εσοδα πες οτι ειχες τοσα ,κερδη ειχες τλκ ?
Τεσπα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα, αλλα αλλο το “δν εχω προβλημα επιβιωσης” και αλλο το “εχω χρημα ωστε καθε χρονο να ειμαι και πιο ανταγωνιστικος”.Καλως ή κακως οταν δν υπαρχει καποιος να βαζει απο την τσεπη του λεφτα θα πρεπει οπως λεει και ο Αξελ να πωλουνται οι καλοι παιχτες στην καλυτερη δυνατη τιμη.Αυτο το απλο προσπαθω να πω.
http://olapaok.gr/podosfairo/proxwraei_to_pantrema_paok_-_epanomhs.1111992.html
βλέπω τέτοιο τίτλο και λέω από μέσα μου θα’χει μπόλικο πράμα για αφιμιά και τέτοια, και τελικά έχει για 2 ψωρομεταγραφές ΝΕΩΝ!!! ποδοσφαιριστών.
τιναυτά :thumbdown:
Πωωωω…τι είσαι εσύ ρε?
Ούτε τα της ομάδας μας προλαβαίνουμε να ποστάρουμε
:lol:
Άντε με το καλό να επιστρέψει!
8)