Κορευ Μαγκετι
βγαλ το μαραφετι
: ’ )
Αρκετά σωστό άρθρο…
Τι είναι τελικά πιο επικίνδυνο για τον ΠΑΟΚ:
Ο μεταγραφικός του σχεδιασμός ή μήπως οι αναπάντεχα πολυάριθμες (11-12) θλάσεις που απογυμνώνουν τον βασικό κορμό και τον αναγκάζουν να παρατάσσεται με ενδεκάδα ανάγκης;
Το ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν δέχθηκε την ανεπίσημη χρηματοδότηση των μεταγραφών του ΠΑΟΚ (τριών και σπουδαίων, όπως λένε?) από τους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, είναι μια απόφαση που -δικαίως- βρήκε πολλούς υποστηρικτές.
Ποιος μπορεί να γνωρίζει αν τελικά αυτοί οι δυό και ειδικά ο Φλωρίδης θα ολοκληρώσει ποτέ την αγορά του ΠΑΟΚ;
Με όσα ακούμε και όσα βλέπουμε, με την ΕΕΑ να έχει ήδη ρίξει μια προειδοποιητική βολή και τον Φλωρίδη να έχει δυό μήνες που προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα, δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον πρόεδρο Θόδωρο, που συνδυάζει την αναποφασιστικότητα τις άμυνες που ανέπτυξε προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Στις μέρες που διανύουμε, δεν είναι κακό?
Ο πρόεδρος Θόδωρος και κυρίως το επιτελείο του, για το οποίο, όπως αντιλαμβάνεται κι ο πιο αδαής, είναι υπεύθυνος, εκτέθηκε με όσα ΔΕΝ συνέβησαν έστω και τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, με αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ να μένει «γυμνός», άνευ ουσιαστική ενίσχυσης. Κι όχι γιατί δεν δέχθηκε τα χρήματα των Φλωριδω-Σαχπατζίδηδων. Όχι, βέβαια. Υπάρχει ένας τουλάχιστον πολύ σοβαρότερος λόγος που αναδεικνύει κυρίως την προχειρότητα με την οποία ορισμένοι διαχειρίζονται μεταγραφικά ζητήματα.
Καταρχάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να δεχθούμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί με δύο και τρεις ποδοσφαιριστές, με δεδομένα ότι δεν υπάρχει Φλωρίδης και έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa.
Αν δεν την έχει αυτή τη δυνατότητα επειδή υπάρχει ένα σημαντικό άνοιγμα στο οποίο θα πρέπει να «απαντήσει» άμεσα, χωρίς να διογκωθεί και γίνει πιο επικίνδυνο, είναι κάτι που δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ και εξακολουθεί να αποτελεί σκοτεινό σημείο της επικοινωνίας της διοίκησης με τον βασικό χορηγό και χρηματοδότη, τον κόσμου του.
Επισήμως, λοιπόν, λεφτά υπάρχουν γιατί κανείς δεν είπε ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. Όπως επίσης κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ξεκαθαρίσει ότι:
Υπάρχει χρέος, γιατί όσα κάναμε μέχρι σήμερα είχαν το κόστος τους (και θα συμφωνήσουμε απόλυτα) και πρέπει να το καλύψουμε. Κάντε υπομονή και θα προσπαθήσουμε σεμνά και ταπεινά να ενισχύσουμε την ομάδα. Τότε επιλέγεις τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που σημειωτέον είχε αρνηθεί δις σε προγενέστερες προτάσεις του ΠΑΟΚ.
Όσο για τις εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης, θα ήταν προτιμότερο να μην είχαν γίνει γιατί δεν? χρυσώνουν το χάπι. Ο Κωνσταντινίδης ή δεν δίνει σημασία στις ειρωνείες του Μπόλονι σε βάρος της διοίκησης (προσεύχομαι να γίνουν μεταγραφές) ή νομίζει ότι ο Ρουμάνος είναι χαζός και θα εκτεθεί στοχεύοντας σε στόχο κορυφής χωρίς το απαραίτητο υλικό.
Σημειωτέον, ο Κωνσταντινίδης έριξε λάδι στη φωτιά: Ο Μπόλονι ζήτησε μεταγραφές κι ο τεχνικός διευθυντής, φαίνεται ότι δεν τις εγκρίνει καθότι έχει αντίθετη άποψη, εκτιμώντας ότι (επί λέξει), «το ρόστερ μπορεί να ανταπεξέλθει και μπορεί να αποδώσει».
Ο δε Βρύζας που έσπευσε να τον συμπληρώσει για να καλύψει πρόσωπα και καταστάσεις, περισσότερο προβλημάτισε με την τοποθέτησή του, «αποφασίσαμε φέτος να μην κάνουμε τρέλες», παρά αποσαφήνισε το σκηνικό.
Ήθελε να πει ότι φέτος δεν θα γίνουν τρέλες, όπως έγιναν πέρσι με τον Σαλπιγγίδη, στον οποίο πρότειναν μείωση. Φέτος -ευτυχώς- δεν υπάρχει Μουσλίμοβιτς των 600 χιλιάδων, που δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο σε αυτό που αναφέρει ο Βρύζας, τη συμφέρουσα σχέση τιμής-απόδοσης.
Υ. Γ. (και μεγάλο, μάλιστα?) Πηγαίνοντας πίσω, στους τελευταίους μήνες της προηγούμενης περιόδου, τα ταξίδια του Παντελή Κωνσταντινίδη στο εξωτερικό και οι συχνές επισκέψεις στα εγχώρια γήπεδα για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους, ονομάστηκαν «μεταγραφικός σχεδιασμός». Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτηθεί νέος αναπληρωματικός, ο Ρομπέρ από τον Πανθρακικό.
Ο Ζήσης Βρύζας φασκέλωσε τον ΠΑΟ και σηκώθηκε έφυγε από την Εθνική για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Επιλέγει τον Γιώργο Γεωργιάδη και ελπίζει ότι δεν θα είναι ο νέος Κουτσιανικούλης? Ο Γεωργιάδης παίζει λόγω απουσίας βασικών παικτών, αλλά, είναι βέβαιο ότι άμα επιστρέψουν όλοι, θα κάνει παρέα στον Ρομπέρ.
Ο Μπόλονι φέρνει τον Λαζάρ και η ομάδα αποκτά μια αξιόπιστη λύση.
Ωστόσο, τα κενά ένα μεγάλα και οι απαιτήσεις αυξήθηκαν. Αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν η εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος δίνει την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ με τη σωστή -κι όχι απαραίτητα ακριβή- μεταγραφική ενίσχυση, θα φτάσει στο Champions League. Κάτι τέτοιο θα στριφογυρίζει στο μυαλό του Μπόλονι που ειρωνεύεται τη διοίκηση επειδή δεν προχωρά σε μεταγραφές.
Ο Βρύζας ανοίγει την πόρτα της Ίντερ και γίνεται συμφωνία για να αποκτηθεί δανεικός ο παροπλισμένος Νέλσον Ρίβας, με συστάσεις που θα προβλημάτιζαν ακόμη και τους ακραιφνείς οπαδούς του. Οι συμμετοχές του, πηγαίνοντας δανεικός σε υποδεέστερες ομάδες, είναι μετρημένες στα δάχτυλα των άνω άκρων.
Δεν ρώτησε κανείς τον Ρίβας αν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, ως δανεικός. Ο Κολομβιανός συμφωνεί με την Ίντερ να φύγει ελεύθερος, οι Μιλανέζοι γλιτώνουν ένα κάρο λεφτά και ο Ρίβας πάει στην πατρίδα του.
Τελικά, όχι απλά δεν άνοιξε η πόρτα της Ίντερ, αλλά, ο ΠΑΟΚ έφαγε πόρτα από τον Ρίβας.
Φτάσαμε 48 ώρες πριν τη λήξη των μεταγραφών και μαθαίνουμε για τη συνάντηση των «τεσσάρων» (Ζαγοράκης ? Βρύζας ? Φλωρίδης ? Σαχπατζίδης) στην οποία? οριστικοποιείται το πλάνο και το μπάτζετ των μεταγραφών: Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ε, όχι δα.
Το γκαγκατσοπαιδο βγήκε και είπε οτι τα έσοδα είναι κατα 4,5 εκατομμύρια λιγότερα σε σχέση με περσυ. Άρα λεφτά δεν υπάρχουν και το είπε η διοίκηση.
Εισιτήρια Europa
[B]ΘΥΡA________TΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ_________ΤΙΜΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ
[/B]
[B]Vip 3ου[/B]_________450?_________150?
[B]Vip 4ου[/B]_________360?_________120?
[B]1[/B]______________160?__________80?
[B]2-3[/B]____________120?__________60?
[B]5-6[/B]____________100?__________40?
[B]7-8[/B]_____________60?__________25?
[B]4-4A[/B]____________50?__________20?
[B]ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1η περίοδος: 5/9/20011- 12/9/2011[/B]
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να κατοχυρώσουν την ίδια θέση που έχουν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και της κάρτας διαρκείας. Κατά την πρώτη αυτή περίοδο διάθεσης, οι θέσεις που ανήκουν στους κατόχους διαρκείας, δεν θα είναι διαθέσιμες για αγορά από άλλον φίλαθλο, παρά μόνο από τον κάτοχο διαρκείας της συγκεκριμένης θέσης. Από τις 13/9 οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί, θα ελευθερωθούν και ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση.
[B]Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας[/B] θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο για κάποιον αγώνα ή το πακέτο. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία γι’ αυτούς θα είναι διαθέσιμες οι θέσεις που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας.
[B]2η περίοδος: 13/9/2011- 15/9/2011[/B]
Από τις 13/9 έως και την ημέρα διεξαγωγής του τελευταίου εντός έδρας αγώνα, όλες οι θέσεις διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί κατά την 1η περίοδο, θα ελευθερωθούν προς πώληση. Συγχρόνως θα συνεχιστεί η πώληση των θέσεων που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας. Ο καθένας (είτε είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας είτε όχι) θα μπορεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο ή το πακέτο σε οποιαδήποτε θέση δε θα έχει αγοραστεί κατά την 1η περίοδο.
“ελα στον παοκ.ελα στην θεσσαλονικη…εδω είμαστε πολύ free πόλη…τα μαγαζα μας τα έχουμε, και τις γυναικαρες μας τις έχουμε, και ολα τα κάνουμε…και στην πόλη μου μπορείς να “την πίνεις” όποτε θες…μπουταρης speaking…
ααα.εγώ εχω και tatoo…εσύ έχεις??”
Πήραμε παίχτη ρε…:bounce::bounce::vibrate::yahoo:
Σπαντάσιο τον ελένε αλλά γιουρόπα λιγκ δεν παίζει… χαλάλι…με τον Ίβιτς στην κατάσταση που είναι θέλουμε έναν παίχτη στη θέση του… Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση γιατί σαν αξία είναι λαχείο…
Δλδ ρε πούστη μου τώρα δεν θα χαλάσει η ομοιογένεια που μας έλεγε ο σβούρας?
Γιατί δεν παίζει ευρώπη; Η λίστα δεν έχει δηλωθεί ακόμα. Η μήπως η Ραπίντ είναι και αυτή στους ομίλους;
Νομίζω δηλώθηκη η λίστα
Η λίστα έχει δηλωθεί 31 αυγούστου αν δεν κάνω λάθος… Τώρα ξανά μπορούμε να δηλώσουμε παίκτη στις 15 δεκεμβρίου…
Μέγας Μπόλονι που έφερε τέτοιο παίχτη.
Και παιχταράς(ξεχώρισε στο ματς της εθνικής του προχτές) και σωστός χαρακτήρας
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_kaygas_kai_h_diafora_peri_fair_play.1353741.html
[B]Η διαφορά για το fair play[/B]
Διαφορά… απόψεων προκλήθηκε μεταξύ Λάζαρ και Σπαντάσιο με αφορμή το fair play του πρώτου, [B]όταν σε αγώνα της Ραπίντ υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμά[/B] του(πάνω στον Λάζαρ δηλαδή) [B]και αυτός είπε το διαιτητή[/B] [B]πως δεν υπήρχε παράβαση με αποτέλεσμα να πάρει πίσω την απόφασή του. [/B]Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σπαντάσιο που είχε πάρει την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, είπε πως “δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαστε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Τα λάθη των διαιτητών είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα έκανε ο Λάζαρ κάτι τέτοιο αν το αποτέλεσμα ήταν 0-0;”
από τους ελεύθερους βόλου-καβαλας αν πέσουν, χτυπάμε Γιάννου
Και η άποψη του Ντε Μος που τον είχε παίκτη στην καβάλα…
Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Γιάννου: "Είναι εκπληκτικός φορ. Το καλύτερο φορ που έχω χρησιμοποιήσει με απίστευτες κινήσεις στον κενό χώρο και το λέω εγώ που έχω βάλει τον Φαν Μπάστεν στον Άγιαξ
Κοκκαλο θα ητανε οταν τον ρωτήσανε…
μην χτυπάς το κεφάλι σου καθόλου…καλά κάνει ο παοκ…μακριά και αγαπημένοι.!! όπως και ο παναθηναϊκός θα πάει μόνο για τον ζαραδουκα που ήταν στις ακαδημίες και τον ξέρουν(ελέγχουν)…τυχαίο??
αχαχαχα
αχαχαχαχαχα…δεν υπάρχετε λέμε.!
Κωνσταντινίδης: Τέσσερα, εφτά, οχτώ, οχτώ, μεδέν, μεδέν…
(Τουουουουουουτ…τουουουουουουουουτ…)
Τηλεφωνήτρια: ΠΑΕ Ηρακλής, παρακαλώ.
Κωνσταντινίδης: ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Τηλεφωνήτρια: ???
Κωνσταντινίδης:
Τηλεφωνήτρια: Θέλετε κάτι κύριε;
Κωνσταντινίδης: Ναι, θέλω να μου πείτε που θα παίζετε του χρόνου!
Τηλεφωνήτρια: Ε άιντε να χαθείς!
Κωνσταντινίδης: Εσύ θα χαθείς από τον χάρτη, παλιόγρια!
Τηλεφωνήτρια: (το κλείνει)
Βρύζας: Που τηλεφωνείς ρε;
Κωνσταντινίδης: Στην ΠΑΕ Ηρακλής, τους κάνω πλάκα, .
Βρύζας: Δεν αφήνεις τις μαλακίες να ετοιμαστείς; Το αεροπλάνο για Βραζιλία φεύγει όπου να ‘ναι!
Κωνσταντινίδης: ΟΚ! ΟΚ! Φεύγω! Για τι πράγμα πάω είπαμε;… :?
Βρύζας: Για τα χαρτιά του Σπαντάτσιο ρε κουτορνίθι!!! Να στο γράψω κάπου;;;;;;;;;;
Κωνσταντινίδης: Καλά ντε, μη φωνάζεις! Όλα εγώ τα πληρώνω εδώ μέσα! Με βρήκατε μικρό και με τρέχετε! Να πάει ο Σπαντάτσιο να πάρει τα χαρτια! Τι είμαι εγώ; Υπάλληλός του;
Βρύζας: Ρε θα πας;;;;
Κωνσταντινίδης: Πρώτα θέλω ν’ ακούσω την μαγική λέξη παρακ…
Βρύζας: ΠΑΜΠΛΟ!
(από το βάθος): ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!
Κωνσταντινίδης: ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Βρύζας: Σιχτίρ…μαλακισμένο…
Πάμπλο: Γρρρρρρρρρρρρρρρ
Βρύζας: Σσσσσσσσ, ηρέμησε, ηρέμησε, έλα να πάρουμε τις γριές να γελάσουμε…
trololololololololololol
lmao
αχαχαχαχαχ :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
γαμάτο
Σε άλλα νέα:
[B]Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “Δικεφάλου”, Τζουλιάνο Σπαντάσιο, στις πρώτες του δηλώσεις έβαλε ψηλά τον πήχη, μίλησε για τη θέση που αγωνίζεται και για τους Μπόλονι και Λάζαρ που επικοινώνησε μαζί τους πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Το νούμερο 10 επέλεξε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός[/B]
Για το αν έχει πάρει κάποια γεύση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα από το ίντερνετ: “Είδα κάποιες εικόνες από τους φίλους του ΠΑΟΚ, όμως, εμένα ο στόχος μου είναι να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ”.
Καλά το είπε, όλοι οι δημοσιογράφοι σπάνε τα αρχίδια των παικτών για τον λαό και λοιπά και σκάει ο Σπαντάσιο και τους λέει τι με νοιάζουν αυτά, εγώ τίτλους θέλω. χαχ
Όχι ότι θα τον χαλάσει η ατμόσφαιρα αλλα ντάξει δεν το παίζει ΠΑΟΚάρχης με την πρώτη συνέντευξη
2 2 2 the number of saxpatzidis…!!
[B]Αγόρασε 222 διαρκείας ο Σαχπατζίδης!
[/B]
Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης που εμπλέκεται τελευταία στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, προχώρησε σε αγορά 222 εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αγόρασε 222 διαρκείας ο Σαχπατζίδης!
Πριν από λίγο, έγινε γνωστό πως ο ίδιος ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρέλαβε 30 χιλιάδες ευρώ από τον Κατερινιώτη επιχειρηματία ? αντίτιμο των συγκεκριμένων διαρκείας ? και τον ευχαρίστησε προσωπικά.
[B]Πηγή: paok24.gr[/B]
*θειο δώσε και εμένα ένα.!!
[B]
edit[/B] αυτό το ματς το θυμάται κανείς? ήμουν μέσα. χαμός.!! γκολαρα το δεύτερο.!
*ειχε σκοράρει και ο τακολα
Π.Α.Ο.Κ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ
http://www.youtube.com/watch?v=WZntqabYFBk&feature=related
Εδώ ολόκληρη:
http://paokwebtv.com/index.php/football-interviews/116-27-07-2011-football-interview-
Λίγο παλιά αλλά κλάιν