Π.α.ο.κ

αν είχατε μπέο πρόεδρο να δείς για πότε παιζόταν 1 ημίχρονο-2 τελικό το παοκ-ρούμπιν.

Στα φιλικά δεν κάνεις τέτοια φάουλ ρε ρουμπίν…

μεγαλη ξεφτιλα το σημερινο…ελπιζω να μπει στα υποπτα της ουεφα και να μας στειλουν και τις 2 ομαδες πισω στα πρωταθληματα μας…

Λυπάμαι που δεν πόνταρα πισια κιθάρες σπίτια χρέη κορμιά στην…Ορθόδοξη ΣυμμαΧΙα που λέει και ο Καμόρα…

Α,και αυτούς που πλήρωσαν για να το δουν :stuck_out_tongue:

edit:Ψιλοανακοίνωσε μισή παραίτηση ο Μπόλονι…

Oλίγον παρωδία στο 2ο ημίχρονο το ματς… Αν και εμάς λίγο μας ενδιέφερε…

Μεγάλο πάρτι στην κερκίδα στο 1ο ημίχρονο όπου μετά το 15 δεν παίζει να ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το παιχνίδι…
Στο ημίχρονο θα έπεσε η βαλίτσα από τους ρώσους όταν θα είδαν τα 3 γκολ των άγγλων και τελείωσε η γιορτή…

Το μεγάλο κέρδος της φετινής πορείας είναι ότι πλέον αποκτάμε μέταλλο σαν ομάδα και χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο… Και αυτό μαζί με την αναγνώριση (και βαθμολογική στην UEFA αλλά και στην ευρώπη γενικότερα) είναι τα μεγαλύτερα κέρδη του ΠΑΟΚ…

Ωφείλω να παραδεχτώ τον ΠΑΟΚ οτι έκανε την καλύτερη Ευρωπαική πορεία…
Εύχομαι και μια καλή κλήρωση και τον επόμενο γύρο να παίξουμε αντίπαλοι…:smiley:
Νομίζω αυτό το γύρο δεν παίζουν ομάδες απο την ίδια χώρα ξέρει κάνεις η όχι?
Πάντως σας βλέπω ανεβασμένους γενικά

Τώρα δεν συναντιόμαστε… Στους 16 όμως σας περιμένουμε…:smiley:

ζούμε για μάτς παοκ-οσφπ στους 16 και για πρόκριση παοκάρας στους 8.

Ουντινέζε8)
Μια χαρά…Π.Α.Ο.Κ είσαι, δεν παρακαλάς για εύκολες κληρώσεις

Ntaks kali I klirwsi exoume k t pleonektima edras.

Και μετά, αν περάσουμε την Ουντινέζε με μια εκ των Άλκμααρ-Άντερλεχτ
:-k

εγω κραταω τα Ajax-Man.U και Porto-Man.City 8O

η ουντινεζε τρελα φορμαρισμενη ομαδα,ωστοσο σαν ονομα νταξει δε φοβιζει

ΥΓ:να γιατι επρεπε να περασει η τοτεναμ…θα βγαζανε γουστα με δαφνοστεφανομενο

Δυσκολη κληρωση αλλα αν περασουμε,Αλκμααρ ή Αντερλεχτ πιστευω τις εχουμε πιο ανετα.

Πάμε σαν άλλοτε… και τότε ήταν φαβορί και στην κορυφή και μάζεψε 3… Φέρτε και τον καμπς μεταγραφή για 2 παιχνίδια και πάμε στον επόμενο… πoσo χωράει το γήπεδο τους…? Ωραία εκδρομή θα κάνουμε…

όπως ειπε ο pasxalakos παοκ είσαι έχεις συνηθίσει σε δύσκολες κληρώσεις.πιστεύω την ουντινέζε την έχετε.την έχετε ξανακερδίσει 3-1 μου φαίνετια πριν 3-4 χρόνια και ήταν και τότε σε πολύ καλή κατάσταση πάλι.αν περάσετε την άντερλεχτ την έχετε.δεν είναι καμιά ομάδα φόβητρο όπως την έκανε να φαίνεται η ΑΕΚ.

Αυτός ήταν ο Πανιώνιος…:stuck_out_tongue:

Εμείς είχαμε παίζει το 2000 αν θυμάμαι καλά… 1-0 στην ιταλία χάσαμε και γκολ από χέρι, και 3-0 στην τούμπα στην παράταση… Τεράστια βραδιά τότε με την ουντινέζε πρωτοπόρο στην Ιταλία εκείνη την χρονιά…

για φιλικο λεει

α ναι… ήταν νομίζω και η πρώτη εμφάνιση του μουσλίμοβιτς…

Καλά εκείνο το ματς δεν το υπολογίζουμε ρε συ… Μετά είχαν πάει να παίξουν με τον πανσερραικό και είχαν φάει 4 γκολ… Τι να λέμε τώρα…

Ξαναζούμε μέρες 2000…

http://www.youtube.com/watch?v=iDETveG4_A0

ελα ρε ΓΑΜΩΤΟ!

ειχαμε τοσες αδυναμες ομαδες και πεσαμε με ουντινεζε?

και μετα αλκμααρ η αντερλεχτ?

χλωμα τα πραματα…

καλα ο γαυρος δε το συζητω πανευκολη κληρωση!