Π.α.ο.κ

όπως και πέρυσι:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=ahPLKGGObcU&feature=player_embedded

Η καλύτερη πρόταση που έχει γίνει μέχρι τώρα σχετικά με νέο γήπεδο…

Τρομερή η ιδέα της δημιουργίας μιας πραγματικής τούμπας… Ένα τέτοιο σε 40.000 θέλω και θα γίνει κολαστήριο… Δυστυχώς με την οικονομική κατάσταση της ελλάδας γενικότερα μόνο σαν όνειρο φαντάζει το να γίνει πραγματικότητα…

καλα το συγκεκριμενο γηπεδο δεν υπαρχει…ειναι απιαστο ονειρο ετσι οπως το ειδα…

πολυ φοβερο οντως

Εννοούσα ότι αν ευελπιστείς ότι δεν θα γίνουν έκτροπα είναι σαν να ευελπιστείς να αποκλειστείτε. Δυστυχώς για την ομάδα μου

2 περιπτώσεις εξωτερικού για βιέρι σε προχωρημένο στάδιο…

βρύζας σπικινγκ…

Προβλέπω 20,000 κόσμο με Λειβαδιά την Τετάρτη να αποθεώνουν για τελευταία φορά τον παικταρά.

1. Σας κοροδεύουν μου φαίνεται, στη μακέτα λείπει η προτομή του Κούδα! :stuck_out_tongue:

2. Aυτό το κόλπο που θα προβάλλεται ο δικέφαλος στον ουρανό μοιάζει εκτός εποχής. Θα ήταν πιό ταιριαστό στις εποχές που είχατε πρόεδρο με παρατσούκλι Batman! :lol:

πεθαίνω…:lol3::lol3::lol3:

[B]Φεύγει και ο Βιεϊρίνια[/B]

Μετά από την συμφωνία του Πάμπλο Κοντρέρας να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ακόμα ένα σημαντικός ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει από την ομάδα.

Ζήσης Βρύζας, Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ταξιδεύουν αυτή την στιγμή για την Γερμανία για να συζητήσουν το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής, αφού η Βόλφσμπουργκ έχει στείλει εξαιρετική οικονομική πρόταση, που φτάνει κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Τις τελευταίες μέρες έφτασαν δύο προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η πρώτη ήταν από την Τζένοα αλλά δεν ικανοποίησε τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η προσφορά των Γενοβέζων έφτανε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όμως η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε ήταν εκείνη που παρουσίασε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση στo πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα και για αυτόν τον λόγο έψαχνε ένα ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Βιεϊρίνια. Οι «λύκοι» προσφέρουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα προτίθεται να πληρώσει και την εφορία, απαλλάσοντας τον ΠΑΟΚ από αυτόν τον βραχνά. Αν και οι Ιταλοί δεν έχουν βγει ακόμα από το παιχνίδι, ο ίδιος ο Βιεϊρίνια επιθυμεί να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι όμως πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του και μάλιστα το σίριαλ της μεταγραφής του αναμένεται να τελειώσει άμεσα.

Κάποτε θα γινόταν
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι φεύγει τώρα, στην μέση της χρονιάς και όχι καλοκαίρι
Δεν πειράζει…έχεις Γεωργιάδη!8)

Πάντως στον οικονομικό τομέα τα έχει σκατώσει επικά η διοίκηση του Ζαγόρ… Πραγματικά έχω απογοητευτεί πολύ από τις εξελίξεις που έρχονται…

Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Και μου βρωμάει η δουλειά ότι όλη η “οικονομική ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης” έγινε για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις στις “περήφανες” πωλήσεις.

μα από πέρσι υποτίθεται ότι κάνουμε πολιτική συντήρησης για να μην φτάσουμε σε περήφανες πωλήσεις… και το μόνο που καταφέραμε είναι να μεγαλώνει συνέχεια το άνοιγμα…

Γαμώ την τρέλα μου δλδ… Τόσα μύρια πέρασαν από τα χέρια τους και που σκατά πήγαν…? χάνουμε κοντρέρας και βιέρι και για αντικατάσταση δεν έχουμε κάτι που να φτάνει στην μισή αγωνιστική αξία τους… Βλέπω στόχος να γίνεται η είσοδος στα playoff φέτος και ότι ελπίδες υπάρχουν για κύπελλο…

Ωραίες μέρες μας περιμένουν και πάλι… Ανάθεμα την ώρα που πιστέψαμε στο όραμα αυτής της “δικοίκησης”.

Δεδομένων των συνθηκών συσπείρωσης και εισροής χρημάτων η απόδοση της διοίκησης είναι πολύ χαμηλή…

Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι οι ευρωπαϊκές πορείες και το μέταλλο που αποκτάει η ομάδα… Πλέον οι ελπίδες μου είναι στον μέγα στρατηγό Μπόλονι να μπορέσει να φτιάξει ένα σύνολο όπου θα βασίζεται πιο πολύ στην ομάδα και όχι στον παίχτη ατομικά…

θα παρει κατω βολτα και το “μεταλο”.δε πιστευαμε μονο εμεις σε βιερινια-κοντρερας.ειμαι σιγουρος οτι θα επηρεασει και τους υπολοιπους παικτες το οτι φευγει ο καλυτερος παικτης του παοκ των τελευταιων χρονων +ενας ηγετης…η διοικηση εκανε αυτο που φαινοταν τον τελευταιο 1,5 χρονο.απογοητευσε.ακομα εχω την απορια για το τι εγινε μετα απτο περσινο καλοκαιρι με τη φανταστικη πορεια στην ευρωπη,τις 0 μεταγραφες και δεν εχουμε λεφτα.

Δεν φεύγει ο Γκαρσία ρε

Ε φεύγουν οι 2 από τους 3 πιο άξιους παίκτες της ομάδας πάντως!

Σε μια ΠΑΕ από την οποία πέρασε πακτωλός χρημάτων!!!

Δηλαδη ρε Ζαγορακη. Τοσα λεφτα, τοσοι κοποι, Αυξησεις μετοχικου κεφαλαιο που ελαβε μερος ο κοσμος, εσοδα απο τηλεοπτικα , ουεφα. Τοσος ιδρωτας και αιμα για να μας πεις, νταξει παιδια, τωρα εμαθα τα λαθη μου, παμε παλι απ την αρχη?

Αλλα, 5 χρονια?
Δεν ειναι οι δυσκολες συνθηκες που με νοιαζουν ουτε οι αντιξοοτητες.
ΜΕ νοιαζει γιατι σε εμπιστευτηκα οτι θα ξανακανες τον ΠΑΟΚ μεγαλο, και με αφησες να το ζω, να το πιστεψω.
Και οντως το ζω, αλλα ερχεσε και με λες, ξες τι ? Αυτο ολο καταρρεει.Ξεχνα το.
Αυτες ολες οι στιγμες, η αγωνια , το αγχος, τα νευρα, οι θυσιες που εκαναν οι εκατονταδες χιλιαδες οπαδοι του ΠΑΟΚ,πανε χαμενες.
Πολυ περισσοτερες θυσιες απο οσες μπορουσαν να γινουν και αντεχαμε, γιατι ΕΣΥ βγηκες και ειπες και υποσχεθηκες, οτι μαζι θα κανουμε τον ΠΑΟΚ ξανα μεγαλο.

ΕΣΥ Ζαγορακη. Οταν εχασες αυτα που με τοσο κοπο εκτισες, πηγες στο Αγιο Ορος απ την απελπισια.
Εγω τωρα τι θα κανω ρε Ζαγορ?Εμεις τωρα τι θα κανουμε?Να παμε στον Βαρθολομαιο?

Γιατι Ζαγορακη δεν ηταν οτι ολα πηγαν μελι γαλα και δεν εκατσε.
Πικριες φαγαμε.

Την περηφανεια μας θυσιασαμε για σενα κυριε Ζαγορακη. Την περηφανεια μας.
Γκαγκατση ειδαμε.Χουτο ειδαμε. Σαλπι(που θα διχαζε) δεχτηκαμε, βιτολο ελευθερο, ειδαμε,
φωτιες στα οπαδικα(ξερεις εσυ) , ειδαμε. Να παιζω ενα χρονο(τη χρονια που ειχα 21 000 διαρκειας) χωρις προπονητη ,ειδαμε, ξεφτιλα σε εκδρομη να μας καιν πουλμαν οι κροατες, και να χει μονο αρχοντες μεσα , ειδαμε,
και στο τελος να χανω το κυπελο, μεσ την εδρα μου, και κατ επεκταση , την καθοδο των δεκαδων χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων απο ολο τον κοσμο στο ΟΑΚΑ.
Αφησες τον καθε ΑΡΔ να εχει προσβαση στα του ΠΑΟΚ, με το λαο μιλησες συνολο σε 5 χρονια 4 φορες, και μεις παλι στηριξη στηριξη, και σσσσ ησυχια μην ακουσει τιποτα ο Προεδρος και φυγει. Γιατι ο Ζαγορακης προσεχει τον ΠΑΟΚ μας.

9 μυρια χρεος παρελαβες, 9 παρεδωσες. Μπραβο ρε Ζαγορακη.
Οταν συζητουσαμε κατι ΠΑΟΚια. Μαντραχαλοι τωρα εμεις, για το που πανε τα λεφτα. Και ελεγα εγω.
Ρε μαγκες, ο Ζαγορακης τα χρεη πληρωνει. Δηλαδη μπορει καθε χρονο να μη παιρνουμε παικταραδες, και να παιρνουμε μετριες μεταγραφες, αλλα τουλαχιστον σουλουπωνει τα χρεη.
Και ειχα και την κρυφη ελπιδα, οτι φυλαει στην ακρη λεφτα για να πληρωσει τα παγοποιημενα.
Για να δεις ποση εμπιστοσυνη σε ειχα τι σεναρια εκανα.
Λεω δεν πειραζει που δεν υψωνει τον τονο της φωνης του σε κεντρα αποφασεων, αλλα τουλαχιστον τη δουλεια του τη κανει καλα. Και πανω απ ολα τιμιος να ναι ο ανθρωπος, και τα αλλα ερχονται.

Αλλα εσυ ρε Ζαγορακη. Μας ξεπουλας θυσιες ολοκληρες, και τι μας λες, κακοδιαχειρηση.
Ε ΠΕΣ ΕΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΣΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ.

Συντηρουσα τον Βερον,σε εφερα τον φιλομενο, τον σαβινι, τον ζουελα , τον μπουσαιντι, σακελαριου, μουν,χουτο,σπαντατσιο, ρομπερ, αριας, παπαζογλου,κριστιανο, εντινιο που ολοι μαζι αυτοι ειναι ομαδα πρωταθληματος , θεσεως προτελευταιας, και αφηνω τα παπαγαλακια να μιλαν για τα προστιματα των 900 000 τη στιγμη που στους προαναφερθεντες εχουν σπαταληθει παρα πολλα εκατομυρια.

Τελοσπαντων.
Θα πλακωσουν τωρα ολοι απο κατω να λεν και να λεν. Αυτα μας φαγανε.
Ολοι εδω περα που κρινουν, αν φωναζουν στο γηπεδο, εγω να κοψω τα @@ μου. Εδρα του 1990 θα μασταν.

Ε ρε ΠΑΟΚ πως καταντησες.

Τωρα τι να σε πει κανεις?
Μη και πωλησεις ποδοσφαιριστη?Θα παρουμε μπουλο απο ουεφα.
Δεν ξερω πως,κοφτο λαιμο σου βρες λεφτα? Αφου δε μπορεις.
Κανε πραξεις? Τι πραξεις? Αφου για να κανεις πραξεις , πρωτα πρεπει παλι να σε στηριξουμε.
Ενοτητα εχουμε σαν κοσμος?Για ποιο λογο Ζαγορακη? Που πηγε η κ@υλα?

Και δε λεω. Προσπαθεις.Λιγο γιατι δεν ακουγες ρε Ζαγορακη?

Και για να δεις οτι ειμαι δικιος, δε σε καταλογιζω τα δυο μυρια του κουτσιανικουλι γιατι,εκεινα κανεις μας δεν το προβλεπε οτι θα καταλειξει ετσι.

Γιατι εγω σε στηριζω παλι.Αλλα ποιος με εγγυαται οτι θα βαρας το χερι στο τραπεζι απο δω και περα?
Οτι θα λες την αληθεια? Οτι θα εχεις διαφανεια και θα ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με τον ΜΟΝΟ αιμοδοτη του ΠΑΟΚ που ειναι ο λαος του?
Οτι θα τον υπερασπιζεσαι? Οτι δε θα γινουν ξανα σπαταλες? Οτι δε θα ξαναπαρασηρθεις?
Οτι αυτη τη φορα ο μπολονι δε θα φυγει για να παει στη Χ εθνικη?
Οτι δε θα με λεει ο γαυρος να αλλαξουν η σειρα των παιγνιδιων στα πλει οφ, και να τουμπεκιαζω, και να βγαζει ανακοινωση η κουλα οτι θα αποχωρησει, και μετα να συνυπογραφω.

Οτι δε θα ξαναμεινω χωρις προπονητη, για ενα χρονο?
Οτι σε 5 χρονια δε θα με πεις, ξες τι, εξοικονομισαμε 2 μυρια.

Οτι δε θα ξανακανω περηφανες αποδεσμευσεις των καλυτερων μου ποδοσφαιριστων…
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ,
'Η οτι ΔΕ θα κανω περηφανες πωλησεις.
Οτι δε θα ξανασυντηρησεις παιχτες λογο του ποδοσφαιρικου σου ηθους και θα σκεφτεις οτι το καθε σεντ ηθους το στερουμαστε απο το φαι μας.

Πως θα σε εμπιστευτω παλι?
Μιλα. ΜΠΟΡΕΙΣ? βγαλε λογο και δωσε οραμα.
Αμα δε μπορεις να κανεις εσυ την υπερβαση και να ΜΙΛΗΣΕΙΣ και να δωσεις οραμα, απο τωρα ποιος ειναι ο στοχος καθε χρονιας, μη περιμενεις να κανουμε εμεις την υπερβαση και να σε στηριξουμε απ την αρχη.
Μετα πραγματικα μεγαλης μου λυπης, και στεναχωριας…

απο φορουμ παοκμανια.