Συμφωνώ… αλλά πρέπει να μειώσει τις αποδοχές του… Δύσκολα μπορούμε να συντηρήσουμε τέτοια συμβόλαια πλέον…
Και πρέπει να αποφασίσουμε ποιον από τους 2 τερματάδες θέλουμε γιατί ένας εκ των Χαλκιά Κρέσιτς πρέπει να πάρει πόδι… Δεν γίνεται να έχουμε 2 πρώτους… Αν και μακάρι να βγει ο Γλύκος και να δώσουμε πόδι και τους 2…
Το μόνο σίγουρο…θα τα βρούνε πάντως, αφού Π.Α.Ο.Κ είναι!
Χαλκιάς εννοείται ότι από το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν και αν μας βγει ο Γλύκος(εμένα δεν με έχει πείσει ακόμη) πρέπει να δώσουμε και Κρέσιτς(αν πληρώσει κανείς δλδ)
Έχουμε και τον Γιακουμή από πίσω
ο Χαλκιάς δεν παίζει να φύγει πριν το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, ας ευχηθούμε μέχρι τότε να μείνει αόρατος και να μην δημιουργήσει κι άλλες εντάσεις.
μέχρι το 2015 λέει, η ομάδα βρήκε τον αρχηγό της λέει.
δεν ξέρω ποιους έκραξε ο Μπόλονι, πάντως το πρόγραμμα ήταν γνωστό εδώ και καιρό αλλά οι δικοί μας αντί να ζητήσουν έγκαιρα αλλαγή μέρας ασχολούνταν με τα γνωστά.
άσχετο, βλέπω τώρα το ματς στα γιάννενα, πού είναι ο φίλος που είχε γράψει για τη γηπεδάρα και σιγά, λες και έχουμε μάθει να παίζουμε μόνο σε ευρωπαϊκά γήπεδα και γκρινιάζουμε και τα συναφή;
Αλλά και ο ζαγοράκης καλός γκασμάς και αυτός… Βλέπει ότι όταν ακούστηκαν τα συνθήματα το υπόλοιπο γήπεδο γιούχαρε… που πάει να πει ρε ταγάριι ότι διαφωνεί και σε στηρίζει… Αλλά όχι…drama queen πάλι ο ζαγόρ, και έκτακτο ΔΣ και αν δεν με θέλουν εγώ θα φύγω και ξυς τα αρχίδια σου με γκασμά γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά…
Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ότι απέναντι του έχει μάζα… Στα τόσα χρόνια η μάζα θα σε αποθεώσει, θα σε αποδοκιμάσει κλπ κλπ… Στόκοι είναι… Αν την τετάρτη έρθει ένα 4-0 όλα μέλι γάλα θα ναι…
Και στην τελική περα από το αγωνιστικό θέλουμε κάποιον με αρχίδια… Έπρεπε ο μπόλονι δλδ να βγει και να τα χώσει για το ότι η ΑΕΚ έπαιξε εχθές και εμείς σαν μαλάκες παίζουμε κυριακή-τετάρτη-σάββατο…? Η διοίκηση πάλι αετό πετούσε…?
Η μόνη μαλακία είναι ότι αν φύγει ο ζαγοράκης θα αναλάβει η νεάπολη και θα αλλάξει όνομα σε σούπερ4 και έχουμε την πορεία του συμπολίτη…
παιδια αλλο το οτι ο ζαγορακης ειναι δυστυχως οτι καλυτερο εχουμε και αλλο το οτι ο ζαγορακης κανει καλα τη δουλεια του
εγω ειμαι της πρωτης αποψης οτι ο ζαγορ πρεπει να μεινει μεχρι να εμφανιστει ενας καλυτερος διαχειριστης η επενδυτης,ωστοσο δε μπορω να δωσω ψηφο περεταιρω στηριξης σε ζαγορακη μετα απτα σφαλματα κακοδιαχειρησης του και οχι μονο…επρεπε να φτασει ο κομπος στο χτενι για να μας πει οτι κοβει επιταγες στο βιολιδη? και τα αγορασμενα μμε καναν βουκινο ενα τετοιο σκανδαλο,για να καταλαβετε σε τι σημειο εχουμε φτασει
δυστυχως τα τελευταια 2 χρονια εχω χασει την καψα που ειχα με παοκ και ευθυνονται για μεγαλο μεριδιο οι δοιηκουντες…
ΥΓ:παντως αν θα προτεινα κατι,θα ταν να φυγει ο ζαγορ και να αναλαβει προεδρια ο ζησης.πιστευω θα ταν η καλυτερη κινηση τη δεδομενη περιοδο πιστευω
Δύσκολο να μείνει ο βρύζας αν φύγει ο ζαγόρ… Είναι μια αλλαγή που θα την προτιμούσα και εγώ αλλά δεν είναι όπως πριν 3 χρόνια η κατάσταση…
Ο ζαγοράκης όσο και να φωνάζει ο κόσμος δεν φεύγει πριν το καλοκαίρι και αυτό λόγω χρεών της προσωρινής διοίκησης… Αν αφήσει πίσω χρέη τότε αυτά θα τα χρεωθεί αυτός και όχι η ομάδα… Βρωμάει ο τόπος ότι ίσως πουλήσουμε τίποτα ακόμα για να πάει το χρέος στο 0 και μετά να την κάνει…
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ “ΜΠΕΛΛΟΣ” 1963 πήρε την πρωτοβουλία την περασμένη εβδομάδα να εκδώσει ανακοίνωση που καυτηρίαζε όλα τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και βρέθηκαν μπροστά μας σήμερα σε όλη τους την έκταση.
Αντιλαμβανόμενοι την ένταση,την ανακατωσούρα,τον διχασμό που βρίσκεται μπροστά μας,παίρνουμε την πρωτοβουλία και προτρέπουμε τα μέλη μας και όλο τον οργανωμένο και μη κόσμο του ΠΑΟΚ να προστατέψει την ομάδα “πάση θυσία”.
[B]Μη δίνετε συνέχεια στον διχασμό.[/B]
Μη δίνετε άλλοθι σε όσους το επιθυμούν.
Μην χρεώνετε την ήδη χρεωμένη ομάδα μας
Προστατέψτε την απο προβοκάτορες και καλοθελητές που έχουν σαν στόχο την καταστροφή της και όχι το αύριο της.