Π.α.ο.κ

“Ξεπερασες τα ορια” ειπε ο Ζησης στον Γοντικα στη συναντηση της ΣΛ, υπερασπιζοντας ουσιαστικα τον Μαρινακη… ουνα φατσα ουνα ρατσα με τον Ζαγορ κι αυτος.

Από το [B]www.paokworld.com[/B], ένα ενδιαφέρον άρθρο που με βρίσκει αρκετά σύμφωνο επί της αποχώρησης Ζαγοράκη.

[B]Ένας μικρός απολογισμός[/B]

Απολογισμός δικός μου που δεν θέλω απάντηση ούτε με νοιάζει να μπω σε διάλογο ούτε το επιδιώκω. Απλά έκλεισε ένα κεφάλαιο.

1. Θεωρώ την επιλογή του Ζαγοράκη το 2007 άκρως επιτυχημένη για τους εξής λόγους.
  • Συσπείρωση του Λαού 12000-19000-21000-19000-15000 διαρκείας.
  • Αύξηση εσόδων επί 3, με καλύτερη οργάνωση σε τομείς εμπορικούς μπορούσες και να τα τετραπλασιάσεις.
  • Αξιοπρεπέστατη ομάδα για 3 χρόνια , που κέρδισε τον σεβασμό όλων με πολύ καλά αποτελέσματα και παίκτες αξίας.
  • Έστω και στο ελάχιστο όλοι τα 3 πρώτα χρόνια είδαμε τον ΠΑΟΚ που θέλαμε να βλέπουμε αξιοπρεπή, με διαφάνεια.
  • Προπονητικό κέντρο που μένει στην ομάδα.
  • Ανάπτυξη στον τομέα τις παραγωγής ποδοσφαιριστών.
  • Γέμισα οι ΣΦ νέα παιδιά, πρέσβεις της νέας γενιάς που μπορεί να μην γνωρίζουν το παρελθόν καλά αλλά είναι το μέλλον μας. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό το μάζωμα σε πολύ μεγάλο βαθμό για διάφορους λόγους που δεν αφορούν το τοπικ γιατί αφορούν εμάς.
  1. Θεωρώ την παραίτηση του επιβεβλημένη αν και άργησε, γιατί :
  • Εξαπάτησε τον λαό με την δήθεν εξυγίανση ενώ το καλύτερο που κατάφερε είναι απλά να πληρώνουμε σε 4-5 μήνες και όχι σε 12 όπως ο Γου.
  • Τρύπησε τον λαό με τον ερχομό Γκαγκάτση , ενός ανθρώπου που ότι πρεσβεύει είναι αντίθετο σε ότι είναι ΠΑΟΚ.
  • Τρύπησε τον λαό με τον ερχομό κοντού ενώ το ήξερε ότι κάτι τέτοιο θα φέρει διχασμό.
  • Κακοδιαχείριση, κλέψιμο, ανοίγματα, δανεικά σε κολλητούς. Με στοιχεία και επιβεβαιωμένα όλα ,στα μούτρα μας τα είπε…
  • Είχες άμεσο συνεργάτη σου το μεγαλύτερο λαμόγιο του ΑΣ Ηλία Βολίδη που σε ψείριζε και βολευόσουν με κάνα ψίχουλο ή απλά έκανες μουγκα γιατί είσαι χέστης και άμυαλος.
  • έβαζες τους ΑΡΔ να κράζουν να κράζουν για κάθε στραγάλι που έπεφτε στο γήπεδο ενώ άλλοι κάναν όργια, μέχρι και ξύλο έφαγες σε γειτονικό γήπεδο και μυαλό δεν έβαλες.
  • Όλα τα παραπάνω ΔΙΧΑΣΑΝ τον κόσμο ,μας έβαλε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και άλλοι τρώγαν με χρυσά κουτάλια. Δίχασες άρα κάνεις κακό, κάνεις κακό , επιβάλλεται να φύγεις άμεσα. Άργησες αλλά έφυγες τελικά μόνος σου. Σε τιμάει αυτό αλλά ήταν επιβεβλημένο, το κουτόχορτο τελείωσε το γράφω καιρό τώρα.
    υγ. εξαίρω εσκεμμένα την εκλογή Κατσαρή γιατί δυστυχώς άλλοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την ύπαρξη του κυρ Θανάση και αυτό ειδικά εμάς τους οπαδούς δεν μας τιμά.

ρεζουμέ: έκανε πολλά καλά 3 χρόνια ,νιώσαμε ,ζήσαμε μεγάλες στιγμές αλλά τα έκανε σκατα, δίχασε και άρχισε να κάνει κακό στην ομάδα άρα έπρεπε να φύγει και καλώς έφυγε. Αυτά δίχως καμία σύγκριση με παλιότερους πρόεδρους που έζησα ,αν πρέπει να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία σαφώς και για μένα επί προεδρίας του είδα ΠΑΟΚ κάτι που σε παλιότερους δεν έγινε και ας πήρα κύπελλα που την επόμενη μέρα έσκαγαν προσφυγές, πωλήσεις σε Κόκκαλη (βενετίδη) και προσγειωνόσουν στην σκληρή πραγματικότητα. Ας πληρώσει τώρα ότι χρεωστάει και στο καλό, δεν λυπήθηκα αντίθετα χάρηκα που πήρε δρόμο. η κατάσταση ήταν άρρωστη.

Η διάδοχη κατάσταση όσο κουμάντο κάνει ο κυρ Θανάσης με αφήνει παγερά αδιάφορο. Μπορεί ο Ζήσης λόγο εξυπνάδας να τα πάει καλύτερα, μπορεί να συσπειρώσει και να διοικήσει σωστά, το εύχομαι και προσωπικά το χω δηλώσει από ΠΑΟΚ μόνο ο θάνατος θα με χωρίσει.
Ήταν μονόδρομος η ομαλή μετάβαση με Ζήση από την στιγμή που ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για ολική κάθαρση σε όλα τα επίπεδα, αυτή η αυτοκριτική βέβαια είναι για αλλού και δεν θα αναλωθώ. Κάθαρση δεν γίνετε με πόστ από φόρουμ πάντως, για το μέλλον μιλάμε…

Το “Λευτεριά στον ΠΑΟΚ” από κατσαρίδες ,κλίκες, αρδ και φυτά εξακολουθεί να ισχύει για μένα.

υγ1. τα λάθη του Ζαγοράκη τα έχει πει και ο ίδιος και στην τελευταία ΣΤ και κατ ιδίαν σε εκπροσώπους των ΣΦ. δεν διακρίνω κάτι διχαστικό στην ανακοίνωση.
Τα φυτά και αρδ θα κράζανε έτσι και αλλιώς αφού χάθηκε μεν το “πάρτη” και δε " η μαρμίτα"

υγ.2 Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας αν πάει καλά το μοντέλο Ζήση να χάσουμε πάλι το τρένο για οριστική λύση στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, κάθε νέα επανάπαυση και μη βιώσιμη λύση για το μέλλον όπου θα μπορείς να εκλέγεις διοίκηση στην παε είναι έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ και θα ζήσουμε πάλι τα ίδια, μεσσίας-καρκίνος-φωτοστέφανος-καρκινος κ.ο.κ Όταν είσαι στο πικ συσπείρωσης είναι η ώρα να προωθηθεί μοντέλο Λ.Β όπως αυτό μπορεί να είναι εφικτό. Αυτή είναι η άποψη μου. Όποιος μιλαεί για επενδυτές ας γυρίσει πλευρό και ποιος στην τελική είπε ότι θέλουμε επενδυτές ? προσωπικά καλύτερα να κάνει διαχείριση ο Τσουρέλας παρά αν έχω νταβατζή στον ΠΑΟΚ. Ας σταματήσει η καραμέλα με επενδυτές που δυστυχώς βλέπω και σε ανακοινώσεις ΣΦ μας και τρελαίνομαι.

υγ.3 Είναι γεγονός οτι φορτώθηκε όλα τα δεινά ο Ζαγορακης ακόμα και λαμογιες-λάθη των άλλων, όταν άλλοι έβγαζαν μίζες πχ από μεταγραφές και ήταν φωτοστέφανοι αυτός τα άκουγε και δικαίως. Αν είσαι πρόεδρος πρέπει να έχεις στομάχια και αρχίδια, αν δεν τα έχεις δεν κάνεις. Δεν κάνεις…

northeagle_4, 27/1/2012

Βασικά αυτό που ήθελα να πω και πριν είναι ότι όλοι χωρίζουν τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα… Αυτούς που τον θεωρούν προδότη και αυτούς που λένε ότι έπρεπε να μείνει…

Κανείς δεν σκέφτεται ότι υπάρχει και 3η μερίδα κόσμου… Αυτοί που πιστεύουν ότι έκανε πάρα πολλά καλά στην ομάδα αλλά πλέον δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω… Γι αυτό τον ευχαριστούμε για όσα έκανε και καλή τύχη στη ζωή του ξέρω γω…
Ακόμα και ο ίδιος είχε πει ότι δεν ήρθε για να είναι ισόβιος πρόεδρος… ήρθε για να μπει η ομάδα σε μια σειρά…Και αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η τελευταία φορά που μπορούσε να είναι διοίκηση πρωτοδικείου…

Ναι, αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ. Όσο γι’ αυτό που λες συμφωνώ κι εγώ, όσο ψηλά ήταν δυνατόν να φτάσουμε με το Ζαγοράκη φτάσαμε, δε νομίζω ότι μπορούμε παραπάνω.

Και εγω συμφωνω. Απλα μπορουσαμε να μεινουμε στα ιδια. Τωρα να δουμε ποσο παρακατω θα φτασουμε.

Υ.Γ: οχι με τον Βρυζα. Αυτος δεν εχεις τεραστια διαφορα με Ζαγορακη. Εννοειται ομως οτι θα φυγει και αυτος. Μετα; Ε κανας Γουμενος κανας Μπατατουδης… Εχει ο θεος

Αν ανέφερα έστω και την ιδέα λαϊκής βάσης, θα χαρακτηριζόμουν γραφικός νομίζω… :stuck_out_tongue:

Καλα ρε πριν δυο χρονια που ειχε ο κοσμος λιγα λεφτα δεν εδωσε μια για μετοχες. Τωρα περιμενεις; :slight_smile:

Απλά στα μάτια μου φαντάζει σαν μια ιδεατή λύση. Απ’ την άλλη βέβαια, απαιτείται συσπείρωση, την οποία δύσκολα θα ξαναποκτήσουμε στο άμεσο μέλλον…

Με εταιρεια λαϊκης βασης θα γινετε σουπερ-4 (που λετε και σεις) …δε λεει.

Μαλακίες. Αυτά τα χρόνια δυστυχώς σαν σωματείο δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την δυναμική και τη συσπείρωση των οπαδών. Εδώ η μπουτίκ δεν μας ανήκει καν προς το παρόν, τι λέμε τώρα…

Αν και απ’ ότι φημολογείται θα αλλάξουμε εταιρεία στις εμφανίσεις, και θα εκμεταλλευόμαστε και τη μπουτίκ πλέον.

ΌΧι στην λαική βάση για 2 λόγους…
Πρώτον θα αποτύχει λόγω οικονομικών δεδομένων της ελλάδας…

και δεύτερον κοίτα τις φάτσες στο γήπεδο και άκου για λίγο ραδιόφωνα…πραγματικά θες να δώσεις σε αυτούς την ομάδα…?:wink:
Εμπιστεύεσαι οπαδούς να διοικούν όσο θα εμπιστευόσουν σε ανθρωποφάγο να σε πάρει πίπα…

Για την φανέλα ακούγεται ότι θα πάμε στη nike μάλλον… ξενέρωσα γιατί όσες φανέλες έχω δει μαλακίες με φάνηκαν…

Μα κι εγώ μίλησα για ιδανικές περιπτώσεις, γιατί πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι οπαδοί μας που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ (έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή).

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας, ακόμα και από τον καθορισμό των ΠΑΕ είναι σχεδόν ακατόρθωτο όντως. Απλά έριξα μια ιδέα κι εγώ, γιατί τόσα χρόνια δυστυχώς ολο πηγαινοέρχονται παράγοντες και άκρη δε βρήκαμε…

η φουλαμ λεει θέλει τον σαλπι…
τι τρόμπας αυτος ο γιολ…
βάλε τον μικρο τον σα να τρέχει.παπαρα

Ο Σαλπιγγίδης καλύπτει όλη την πλευρά μόνος του… :stuck_out_tongue:

Ναι να την καλύπτει να μην κρυώσει…έκανε την μια τρόμπα να πάρει τον ρουιζ και να τον βάλει δεξιά , μετα δεξιά στο κέντρο, και τώρα διπλά στον μερφι(:!::!:), και τώρα παει να πάρει τον σαλπιγγιδη να φυλάει τα πρόβατα στα άκρα…
ρε ποιοι παίρνουν διπλώματα σε αυτόν τον κόσμο
πάρε ένα χαφ ρε τρόμπα.! αφού στις άλλες θέσεις είσαι καλυμμένος

Αυτό με τα διπλώματα το αναρωτιέμαι κι εγώ ώρες ώρες! Αλλά περισσότερο όταν βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα μου 'ρχεται στο μυαλό “Κοίτα ρε ποιοι παίρνουν λεφτά για να παίζουν”…

Ούτε με αίτηση δεν παίρνουμε σφύριγμα σήμερα…

Ίβιτς θέλει η ομάδα…

αψογο στησιμο μπολονι,σοβαρη εμφανιση και ανετο διπλο…κοβουμε πρωταθλημα απο γαυρο επομενη αγωνιστικη,αφου του χαρισαμε το κυπελλο

radical,δεν ειδα κατι μεμπτο στη διαιτησια

Δεν έγινε κάτι τρομερό… Απλά ρε γμτ οι δικοί μας έπρεπε να φάνε κλοτσιά για να δώσει φάουλ…

Μεγάλη νίκη γιατί σπάμε μεγάλη κατάρα… Από το 99 έχουμε να κερδίσουμε εκεί μέσα…

Τρομερό στήσιμο με κάλυψη παντού και πάρα πολύ καλό πάσινγκ γκειμ…

Η αεκ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης…μόνο κάτι παππούδια έχουν μείνει…ο λυμπερόπουλος παππούς έγινε ακόμα κλαίγεται σαν γκόμενα σε κάθε ματς…και ο μανωλάς αν δεν είχε το όνομα δεν θα έπαιζε ποτέ στο τοπ-5 της ελλάδας…

με ζηση πρόεδρο παίρνεις διπλό στην αθηνα…τα ακούς θωδωρε? :stuck_out_tongue: