Παιζει να τον έκλεισαν γιατι μπορείς να κάνεις εύκολα συνθήματα.
*πάντως και ο βιερινια σαν καποιος που θα δούμε τι μπορεί να κάνει ήρθε…δεν ήρθε με τίποτα τυμπανοκρουσίες…και θα σταματήσουν και τελείως αυτά
Παιζει να τον έκλεισαν γιατι μπορείς να κάνεις εύκολα συνθήματα.
*πάντως και ο βιερινια σαν καποιος που θα δούμε τι μπορεί να κάνει ήρθε…δεν ήρθε με τίποτα τυμπανοκρουσίες…και θα σταματήσουν και τελείως αυτά
Εδώ είσαι λάθος… Ο βιερινια ήρθε ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της πόρτο δανεικός και χωρίς καν οψιόν αγοράς… Απλά λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε πολύ και τον αγοράσαμε για 300000…
ναι βρε…απλα λεω οτι δεν έγινε και πολύς ντόρος όταν ηρθε.(εκτός αν συνεχίζω να μην θυμάμαι καλά οπότε sorry)
Σαν όνομα ναι… δεν το ήξερε και κανένας… μόνο αν καιγόσουν στο μάνατζερ θα τον ήξερες… Αλλά όποιος το έψαχνε λίγο έβλεπε ότι από τους 3 της πόρτο που θέλαμε τότε ήταν ο καλύτερος και η πιο δύσκολη περίπτωση…
Νταμπλ ποστ αλλά ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΧΡΕΏΣΑΜΕ…!!!
Σας τα έλεγα εγώ αλλά κάποιοι δεν με πιστεύανε…
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Sotiris+Balafas
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Δεν φτανει ομως που τραυματιστηκε ο Τσιριλο, αποθεραπευτηκε και ο Παπαζογλου
Από κέντρο ποιό αστικό βολεύει για το ναό?
Καμάρα το 14 αλλά πρέπει να είσαι λίγο νωρίς για να μην κλείσουν την λαμπράκη…αλλιώς με το 10 ή 2 κατεβαίνεις ιπποκράτειο και περπατάς 5-10 λεπτά, και το 11 όπου κατεβαίνεις στον ΟΤΕ της τούμπας…2-3 λεπτά μετά είσαι γήπεδο…
Από μητροπόλεως τώρα μπορείς να πάρεις το 12 που σε αφήνει δίπλα σχεδόν στο γήπεδο…
Πάρε το 2 ή το 10 σταμάτα Ιπποκράτειο και περπάτα 5 λεπτά την Κλεάνθους ή πάρε το 14 και είσαι άρχοντας
Μάλλον θα πάω και γω γήπεδο πρώτη φορά για το 11/12
:-k
Θα τις μελετήσω τις προτάσεις σας
Γενικά με αστυνομίες κ.λ.π τι παίζει?
Πριν τη Ρουμπίν είχα να πάω χρόνια και τα θυμόμουν αλλιώς τα πράγματα
Λόγω europa ήταν τοοοσο χαλαρά?
Το “σήμα χειρός ερυθρό ναυτιλίας” να το πάρω μαζί μου ή παίζει να μπλέξω?
Δεν νομίζω να έχεις θέμα με αστυνομία… Κοντά στη 4 δεν πλησιάζουν…μόνο στους γύρω δρόμους υπάρχουν αλλά είναι πιο πολύ για να μην παρκάρει κόσμος κι έτσι… Δεν εχω δει πουθενά να ψάχνουν κόσμο εδώ και 3-4 χρονιά…
ε οχι και να ψαχνουν.! πως θα περασει το συμπολο του παοκ στο γυπεδο?!
η μαλαματινα.!
χίλιες φόρες να μην εχει μπάλα στο ματς στην τουμπα παρά να μην εχει μπουκάλι στο κόρνερ
Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αντικατάσταση του επόπτη…
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15855
Η ανακοινωση το μονο που επρεπε να περιεχει ηταν ενα χαμογελο.
Υ.Γ: Το οτι μια μεγαλη πλειοψηφια εξακολουθει να υποστηριζει τον ολυμπιακο ειναι μια αποδειξη του ποσο βολεψακιας, κουτοπονηρος και λαχανο ειναι ο μεσος Ελληνας.
Όλα δικά σου τα θες δηλαδή.
Και Γιάχο που σφυράει πέτσινα και Τρύφωνα με αγκύλωση στο χέρι.
Μου φαίνεται οι μπάουγκς είστε πλεονέκτες, απόδειξη του γιατί δεν δηλώνει πραγματικά εισοδήματα στη εφορία ο Έλληνας. [-X
Μόνο να κινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες…
μη σας σφάξουμε κιόλας
Με Σάββα αρχηγό δε φοβόμαστε κανένανε.
Λογικα οι κλουβες εκει θα ναι.αναλογα και τι ωρα θα πας.αν πας απο την εκκλησια μερια ομως δεν εχει ιχνος μπατσου.
Καλα. Καποιοι gayροι ειναι μονο λάχανα.