Π.α.ο.κ

Πιστευει κανεις οτι ο παοκ με σαντος θα παρουσιαστει τοσο πολυ καλυτερος απο οτι με παρασχο? Καταρχην ο σαντος ειναι ενας προπονητης ο οποιος εφυγε νυχτα απο τον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ εκατσε λογω καλης σχεσης με τον προεδρο αλλιως θα ειχε φυγει πολυ νωριτερα,στην μπενφικα με τοσα λεφτα και παικταραδες δεν καταφερε
τπτ…και γιαυτο τον εδιωξαν φυσικα. Ο σαντος ειναι καλυτερος του παρασχου χωρις ομως νομιζω να μπορει να αλλαξει τοσο θεαμτατικα τον παοκ.

Λάθος…

Ο Σάντος θα φτιάξει μια ομάδα του 1-0 που δεν θα βλέπεται, αλλά μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι μπορεί να περάσει την έκτη θέση.

Ο Σάντος είναι καλός προπονητής. Θυμάστε τι έκανε στην πρώτη ΑΕΚ ? Απλά δεν είναι μάγος. Νομίζω ότι είναι ότι πρέπει στον ΠΑΟΚ.

Επίσης θέλω ΠΟΛΥ Μπάγεβιτς στον άρη. Οι σκώληκες τι λένε?

να μην πάει. Ο Μπάγεβιτς να έρθει στον Ολυμπιακό θέλω… :oops:

Καταρχάς η αποπομπή Παράσχου δείχνει εντελώς ερασιτεχνική νοοτροπία (και στην τελική από πλευράς υλικού η Ξάνθη είναι ένα κλικ πάνω από τον ΠΑΟΚ, οπότε η ήττα ήταν φυσιολογική). Και για`μενα ο Παράσχος είναι από τους καλύτερους έλληνες προπονητές.

Ο Σάντος τώρα είναι σαφώς καλύτερος από τον Παράσχο, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπέγραψε με μεγάλο συμβόλαιο, κάτι άτοπο για`μενα καθώς όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει αυτή τη στιγμή να αφήσει κατα μέρος τις αγωνιστικές διακρίσεις και τις κινήσεις εντυπωσιασμού και να κοιτάξει να ορθοποδήσει οικονομικά θέτωντας τις βάσεις για κάτι καλό στο μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Μπαν στον Σάρουμαν

Δίκιο έχεις 100%

Πριν από λίγο άκουσα στο ράδιο, ότι ο Παράσχος τόσο καιρό δεν απολύθηκε γιατί αν τον απέλυαν πριν τη πρώτη Σεπτέμρη θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να πληρώσει κάμποσα…

ΜΠΑΝ! ΤΩΡΑ!

δε σκόπευα, αλλά αν το θες σου ρίχνω ένα!!!:stuck_out_tongue:

http://blogs.rocking.gr/karvou/about/

Back on topic:
από: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100028

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία της Α1 βόλεϊ ανδρών, ο Νίκος Καραγκιόζης, σύμφωνα με πληροφορίες θα «μετακομίσει» από την Θεσσαλονίκη στην Αχαΐα και την ΕΑ Πατρών. Ο νεαρός ακραίος, ο οποίος μέχρι στιγμής ανήκει στον ΠΑΟΚ μίλησε με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Πάτρα και του ζήτησε χρόνο συμμετοχής για την καινούρια αγωνιστική περίοδο κάτι που ο έμπειρος τεχνικός, δεν μπορεί να του εγγυηθεί. Κάτω από αυτές της συνθήκες ο 19χρονος διεθνής, θέλησε να λύσει το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο του Βορρά» ενώ η διοίκηση του ΠΑΟΚ του απέκλεισε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στον Ηρακλή και θα τον παραχωρήσει μόνο στην Ε.Α. Πατρών.

περιπου οτι ειχε γινει και με τον σολιντ στον ολυμπιακο

καμία σχέση. Ο Σόλιντ έφυγε Γενάρη μήνα, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του και έχουμε πάει στα δικαστήρια για την αποζημίωση του…

στον παοκ επεζε ο αδερφος τησ γιαγιασ μου ως αμυντικος. χασιωτης λεγεται

μηπως θα ταν πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που το δωσατε?Γιατι νομιζω πως ο κοκαλης θα τον ειχε σουταρει πολυ πιο πριν

δε του έχουμε δώσει ακόμα. Για αυτό πήγαμε στα δικαστήρια με τον Σόλιντ.

Το θέμα είναι ότι εσείς για να γλιτώσετε λίγα λεφτά, βάλατε έναν προπονητή που δε θέλετε να σας κάνει κοτζάμ προετοιμασία ομάδας…

Αν και δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πάει στον Άρη σοβαρός προπονητής πλέον, με τον πρόεδρο να κάνει κουμάντο παντού. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να φεύγουν και οι Ισπανοί και θα δούμε τον παλιό καλό Άρη του Κολτσίδα και του Μπενίσκου.

Έτσι. Βασικά θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί έφυγε ο Φερέρ; Και καλά οκ, έφυγε αυτός, πρέπει να φύγει και ο προπονητής; Και ο Όγιος γιατί έφυγε; Ο Ερνάντεθ;
ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ! Κάντε κάτι ρεεε!!! Ντροπή!!!
(ουπς, ξέχασα γράφω στο τόπικ του ΠΑΟΚ :stuck_out_tongue: !!!)

λενε ο μπαγιεβιτς δεν εχει δωσει ακομα απαντηση στον αρη. αν τον παρουν πιστευω οτι θα δουμε καλη μπαλα φετος. προπονητες σαν τους μπαγιεβιτς και γκμοχ ειναι οτι πρεπει για να παρουν μια σχετικα μικρη ομαδα και να την φτασουν σε ενα καλο σημειο.

Καλα στον Αρη ειναι καραγκιοζηδες και ειναι και για ζαρζαβατικα…

Γιατι τους γλυφεις?

[SIZE=“3”]ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΛΑΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 4. ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΙDEN[/SIZE]

Σαντος:’‘Πρωταθλημα σε 3 χρονια ο ΠΑΟΚ’’. Επαναλμβανω πως η αισιοδοξια δεν ειναι κακο πραμα