Αυτος ειναι ο ΜΠΑΟΥΓΚ!
Χρώματα βλέπεις?? Ή κλασικά όλα "ασπρόμαυρα?? :-k
ο μπασκετικος παοκ εχασε στο παλατακι 65-70.Με 2 χαμενες επιθεσης το τελευταιο ενα μιση λεπτο αυτοκτονησαμε,ενω προηγουμασταν κλασσικα και με 16 πρωτους στο πρωτο δεκαλεπτο.
Για οσους δε ξερετε,σημερα 5 παρα τεταρτο στον αλφα θα δειξει καλαμαρια-παοκ.
Φορζα παοκαρα για το διπλο8)
επιτελους διπλακι !!!
ναι.Το καλο ειναι μιας και σπασαμε το ροδι,εχουμε εκτος με λεβαδειακο,βεροια και εργοτελη.Καιρος για ακομα μερικα διπλακια.Το προγραμμα μας ειναι μουρλια,αρκει να το αξιοποιησουμε
Φιλικη ηττα για τον παοκ απτη Ζεμουν 2-1 στα γηπεδα της σουρωτης.
Για οσους δε ξερετε,η ζεμουν ειναι ομαδα β εθνικης σερβιας:lol: :lol:
Αλλα ευτυχως,ευθυς αμεσως εμαθα πως ο σαντος ειχε 15 βασικους παικτες εκτος αποστολης(για να ναι πιο ξεκουραστοι μαλλον με ολυμπιακο).
Αρα ενταξει,μικρο το κακο.Το γκολ για τον παοκ πετυχε ο νεοαποκτηθεντας φρουνζα
τι ζεμουν τι γαυρος μωρε σιγα…
Noμίζω ταιριάζει γάντι ένα πανό οπαδών του Ατρομήτου
“Αυτοί μας κόβουν τη μπάλα και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας”.
Σαρουμαν, ουτε γω γουσταρω να φυλακιζονται ανθρωποι αλλα πες μου ειλικρινα. Τι τον ηθελε τον πυρσο ο οπαδος του ΠΑΟΚ? Να βλεπει καλυτερα?
sold out το ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ σε 5 ώρες!!!
οχι για ατμοσφαιρα…που ειναι το κακο???..και γω εχω περασει στο παρελθον πυρσους…σκεψου να μουν τωρα στη φυλακη μαζι με τον παλαιωκοστα…
αυτός είναι αυτός ειναι… συλλάβετέ τον!!!
Ε, λογικο, ειναι το ματς της χρονιας…
ειδες τι κανουν 2 καλα αποτελεσματα.Φαντασου ο ΠΑΟΚ να ειχε την ομαδα που πρεπει να χει τι θα γινοταν
Τα καγκελα στην τουμπα εχουν βγει ε, παμποριδη κανονισε… αμα δωσεις κανα μουφα πεναλτι η καμια κοκκινη μαιμου…θα περασεις δυσκολη νυχτα…:lol:
Εντάξει, αυτό είναι από τα “κλασσικά” στα γήπεδα. Εφ`όσον δεν ήθελε να τον εκσφενδονίσει αλλού, που το πρόβλημα. Έτσι μετατρέπονται τα γήπεδα σε εκκλησίες, ακόμα και για βρισίδια πρόστιμα ρίχνουν!!!
(Που εγώ προσωπικά τα μπινελίκια στο γήπεδο τα αντιμετωπίζω σαν χαβαλέ και νομίζω πως όποιος τα παίρνει στα σοβαρά και τα χρησιμοποιεί για να θίξει τους άλλους ή θίγεται από αυτά είναι υπερβολικός. Το βλέπω όπως βλέπω και το βρίσιμο μεταξύ φίλων, απλά για χαβαλέ και χωρίς να εννοεί κανείς αυτά που λέει, εκτός αν έχουμε να κάνουμε με κοράκι διαιτητή οπότε τα λέω στα σοβαρά)…
Σκεφτείτε ότι ποινικοποιείται ακόμα και η ανάρτηση πολιτικών πανό ή πανό διαμαρτυρίας…
Το χειροτερο εγινε στο Χαριλαου ρε. Αισχος ο Κακος.
Ναι.Παρολο που εγραφαν μακακιες στα πανο για τον γεωργιαδη οι οπαδοι του αρη,δε σημαινει πως πρεπει να σταματησει αγωνας σε καμια περιπτωση.
Ον τοπικ:Επιστρεφει ο γκοραν γκαβρανσιτσς και περιμενουμε αποφαση απτο δευτεροδικειο για τον γεωργιαδη!
Το θεμα ειναι οτι αυτος στα @@ για τα συνθηματα στον Γεωργιαδη. Αυτα που αναφεροταν σε ΚΕΔ και ΕΠΟ τον πειραξαν τον μπινε.