Βρε λες να το γυρίσουμε?
Ωχχχ πέφτουν πράγματα μέσα…αντε προστιμάκι στο τσεπάκι θα έχουμε μάλλον
χαχα,παιδια το ματς φανηκε απτην αρχη…μεγαλη γκινια σημερα με την συνδρομη βεβαια της σουπερ αμυνας μας.
ο αστερας 4 φασεις-3 γκολ ενα δοκαρι-,ενω εμεις 10 φασεις και η μπαλα να μη μπαινει ρε…αλλα φαινοταν δε μας πηγαινε η τυχη σημερα,αφου στο πεναλντυ ημουν σιγουρος οτι θα το χασει ο λινο:lol::lol:
δε πειραζει ηταν ωραιο ματσακι,ειδαμε καλη μπαλιτσα αυτο μετραει
και κατι τελευταιο,ο αστερας μπηκε στις πλεον αντιπαθητικες μου ομαδες,οχι επειδη μας κερδισε,αλλα επειδη πρωτη φορα βλεπω να κανει ομαδα γυρω στα 20 λεπτα καθυστερησεις αθροιστικα στο ματς για να κρατησει ενα αποτελεσμα…η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο
τέτοιες ομάδες τις τελειώνεις στο 1ο ημίχρονο αλλιώς τις δίνει το δικαίωμα να σε πουλάνε τρέλα.Ο αστέρας έκανε καθυστερήσεις απο το 20’ κ ο ρέφερι πετούσε αετό.Αλλά όταν κάνεις τουρισμό στο πρώτο ημίχρονο μην περιμένεις πολλά.Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο…έτσι κ προηγηθεί η ασθενέστερη ομάδα,γάμα τα.Το σύστημα είναι ένα,ταμπούρι κ κράμπες όπως διάβασα κάπου.
Το στήσανε το ματς, τα λεγε o ραπτόπουλος.
τυχεροί, σωθήκατε
…άρμα του Πούτιν ο ΠΑΟΚ αδέρφια, με στόχο τα ελληνικά πετρέλαια…
Ετσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ντυθεί ξανά από την UMBRO μετά από 33 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά ήταν το 1979. Οπως γράφεται, η νέα φανέλα του “Δικεφάλου” θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα. Πρώτη θα είναι η ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση (η οποία δεν θα έχει πίσω κενό για τα νούμερα και θα παραπέμπει στις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70).
Επίσης θα υπάρχουν οι ολόμαυρες και οι ολόασπρες φανέλες, οι οποίες θα “σπάνε” με κάποιες λεπτομέρειες (γκρι οι μαύρες και μία αμυδρή μαύρη ρίγα η άσπρες). Η τέταρτη στολή θα είναι μοβ χρώματος, θυμίζοντας τις φανέλες που είχε φορέσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε στο Φρίουλι το 2000. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ η νέα φανέλα θα έχει πάνω της διακριτικά, εκτός από το βασικό σήμα της ομάδας, που είναι ο Δικέφαλος Αετός, και το πρώτο σήμα του συλλόγου.
[B]Ετσι στη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα υπάρχει σε κάποιο μέρος της και το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο[/B], το οποίο ήταν το πρώτο σήμα με το οποίο ιδρύθηκε ο σύλλογος το 1926, πριν καθιερωθεί ο Δικέφαλος Αετός το 1929
στον κώλο να το βάλουν, για γούρι
Για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι ενώ έχει τρομερά σχέδια η umbro εμείς πάλι μέτριες φανέλες θα βγάλουμε…
Το καλό είναι ότι υπάρχει συμφωνία με την εταιρία να μην ξεπερνά τα 40 ευρώ νομίζω η τιμή της… όχι σαν την πούμα που την έχει 65 ευρώ…
Nα ζήσει κάθε παοκι που προσπάθησε να χτυπήσει διαιτητή.
μακάρι να έχουμε τον πρώτο νεκρό στην τουμπα.
[B][SIZE=“6”]ΠΑΟΚΑΡΑ![/SIZE][/B]
τι έγινε ρε crimson…? Αρχίσαμε από νωρίς σήμερα να πίνουμε…?
btw πρέπει να είναι το πιο αδιάφορο ντέρμπι της πόλης έβερ…
[SIZE=“5”][B]ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.!!
[/B][/SIZE]
οσες φορες εχω βρίσει και ειρωνευτεί τις μαλακίες που κάνατε , το παίρνω πίσω. θάνατο σε καθε πούστη διαιτητή
[SIZE=“6”][B]
ΠΑΟΚΑΡΑ[/B][/SIZE]
[SIZE=“5”][B]ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΑΚΟΛΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗΗ[/B][/SIZE]
ήμουν σίγουρος ότι κάποιος πείραξε την ΑΕΛ…
:lol::lol:μλκ ο θεός έδωσε οφσάιντ σε πλάγιο…κλάμα…:lol::lol:
Πέρα από την πλάκα σε κάτι τέτοια παίρνεις την ομάδα και φεύγεις… μην σε πω βάζεις και καμιά 100αριά οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών…
[SPOILER]*Κλαίω με bastard :lol:
πιο οφσάιντ και ποια αποβολή, και ποια χτυπήματα σε ποδοσφαιριστές. ΒΡΕ ΠΛΑΓΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΕ.! για το θεο.! τέτοιο κάρφωμα δεν εχω ξαναδεί.!
είπαμε θα βγουν εκτός οι σερρες με ήττα, άλλα οχι και ετσι ρε μεγάλε.!!
[SPOILER]
[SIZE=“5”]ΠΑΟΚΑΡΑ [/SIZE]ΕΙΠΑ??[/SPOILER][/SPOILER]
Το καλύτερο με τον Παπαπέτρου ήταν όταν βγήκε βρώμα πως ήταν παρατηρητής στην Τούμπα πριν μερικά χρόνια και έφυγε κόσμος από το πέταλο και τον έδειραν…Εν τέλη δεν ήταν ο Παπαπέτρου και φώναζε ο καημένος αλλά οι άλλοι δεν καταλάβαιναν…:lol:
Αυτά βέβαια καλό είναι να μην γίνονται…
δεν είχε βγει απλή βρώμα, ήταν όντως να έρθει παρατηρητής αλλά τελευταία στιγμή τον άλλαξαν. ε, κάποιοι δεν έμαθαν για αυτήν την αλλαγή της τελευταίας στιγμής και πλάκωσαν στο ξύλο τον αντικαταστάτη του, συμβαίνουν αυτά, honest mistake
ελα δεν θέλω μαλακίες.! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
κύπελλο στο handball, όλο μέσα στον κώλο του σπίκερ που όταν το γύρισε η ΑΕΚ μόνο που δεν άρχισε τα συνθήματα υπέρ τους.
Μπράβο στην ομάδα…πρώτος και μοναδικός τίτλος για φέτος…Εκτός και αν γίνει κάνα θαύμα και κάνουν νταμπλ τα παιδιά…
Ο σχολιαστής για τρελό ξύλο…Τεσπα καλύτερα έτσι…
και τα κατά τα άλλα ίσα μοιρασμένα εισιτήρια φάνηκαν… Θύμισε τελικό τούμπας η φάση που ο ΠΑΟΚ είχε πάρει όλα τα επίσημα από τους χορηγούς…