Π.α.ο.κ

Ο εκφωνητής είναι εκτός τόπου κ χρόνου,μην απαντάτε στις προκλήσεις λέει κ οι Κερκυραίοι φωνάζουν Βούλγαροι:lol:

Και οι δικοι μας απαντανε “ελληνες”. Εννοειται οτι η δικια μας προσβολη ειναι χειροτερη.

Υ.Γ: τι κανει ο λαζαρ σημερα;

Πριν βαλει και δευτερο το ποσταρα :slight_smile:

Να τα μας…

“Είμαι λυπημένος… Μετά τους τελευταίους επτά μήνες έχει μπει κατι στο μυαλό μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν έχω την ευκαιρία, να άμεσα να κάνω χρήση ενός όρου στο συμβόλαιό μου (σ.σ. μπορεί αν φύγιε πληρώνοντας 300.000 ευρώ). Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο, αλλά μου αρέσει η Ελλάδα, μου άρεσε η Κέρκυρα, θα ήθελα να επιστρέψω εδώ σαν τουρίστας. Μου αρέσουν οι Έλληνες που έχουν υποφέρει πολύ, αλλά οι διοργανωτές δεν κάνουν τίποτα. Αν έχω την ευκαιρία θα χρησιμοποιήσω, άμεσα, τον όρο στο συμβόλαιό μου”.

Δεν έχουμε ρόστερ, δεν έχουμε φράγκα, έναν προπονητή σωστό έχουμε, αν μας φύγει κι αυτός…[-X

Στα της ημέρας, ΓΚΟΛΑΡΑ από Γκαρσία, ΜΕΓΑΛΟ παιχνίδι από Λάζαρ
Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά
Ομάδες σαν την Κέρκυρα πρέπει να τις καθαρίζουμε και να κοιτάμε μόνο τους 3 βαθμούς

Το βλεπω του χρονου τον Μαϊο να ειμαστε καλα με την βοηθεια της Παναγιας…:lol:

Αν παίξει ελληνικό όνομα αυτό θα είναι του Δώνη… Αν ο κοντός δίχασε μια φορά τον κόσμο η βοήθεια της Παναγιάς θα φέρει εμφύλιο…

ποιος Δωνης και ποια Παναγια…αμα παρουν ελληνα προπονητη,εγω θα σταματησω να ασχολουμαι…απλα δεν υπαρχουν καλοι ελληνες προπονητες στο ελληνικο ποδοσφαιρο,τουλαχιστον τοσο καλους οσο χρειαζεται για να παιξεις σε ευρωπαικο επιπεδο

Ναι…γιατί απο εδω και μπρος οι ελληνικές ομάδες θα φτιάχνονται για να παίζουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κοιτα του χρονου τα μειωμενα λογω κρισης διαρκειας θα πεσουν στο μισο. Να πληρωνεις μπολονι θα ειναι πολυτελεια. Να μεινει να κανει τι ο μπολονι; Να παιζει με τσουκαλα και σταφυλιδη και να τρωει και βρισιμο;

Αν το θέμα είναι οικονομικό χίλιες φορές να φύγει ένα συμβόλαιο παίχτη και να μείνει αυτός…

Πάντως δείχνει να την ψάχνει ο ρουμάνος να την κάνει…

Ναι αλλα για να μεινει λογικα θα απαιτει και ενα λιγο αξιολογο ροστερ. Και εγω τον θελω τον Μπολονι οσο κι εσυ.

Έφυγε απο τη ζωή σήμερα ο μέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρεάδης, σε ηλικία 57 ετών.

Ρε πούστη μου εδώ όχι μόνο δεν μπορούμε να βρούμε νέους μετόχους αλλά μας πεθαίνουν και οι παλιοί…

[SPOILER]Παίζει να πάω στη κόλαση για αυτό αλλά χαλάλι…[/SPOILER]

Και μικρός σχετικά
r.i.p

Ο Ζαγοράκης αυτή τη στιγμή είναι στον ΟΠΑΠ Θεσσαλονίκης και ανοίγει πρακτορείο. Για ποιό λόγο; Επιχερηματική ιδέα; (ΧΛΩΜΟΤΑΤΟ) Άλλος λόγος να ανοίξει κάποιος πρακτορείο; :-k:-k:-k

Γιατί όχι δλδ επιχειρηματική ιδέα…? Τι περίμενες να ανοίξει…? Πυρηνικό εργοστάσιο…? ή μαγαζί με ρούχα…? έτσι όπως ντύνεται ούτε φανελάκι δεν πουλούσε…

πυρινικο εργοστασιο…χαχαχαχα:lol::lol:,ελιωσα

Αν κερδίζαμε εκείνον τον γαμημένο ημιτελικό το 93 η ιστορία του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ θα ήταν τελείως διαφορετική…
Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες για αυτή την ομάδα…Είναι από τις φορές που ένα παιχνίδι καθόρισε το μέλλον της ομάδας…

Σκατά…τα θυμήθηκα τώρα και έσκασα πάλι…

πιο κομπλεξικο αρθρο πεθαινεις.
ανακριβειες απο την πρωτη παραγραφο.

αλλα απο site που πρωτες μουρες εχει τον Κολκα και τον Γκοτζο δεν περιμενω και πολλα.

εν μερη εχει και ενα δικιο.