Καλύτερα να μας βγει Μήτρογλας παρά Νίνης
Ας παίζει καλά το τόπι και όλα τα άλλα λεπτομέρειες
απλά…TRAGIC
:D:D:D
50 χρόνια λέει έχουμε να δούμε 6 παιχνίδια σερί εντός χωρίς να κερδίσουμε…
Φέτος ρε γμτ τα στοιχειώδη να κερδίζαμε εντός θα ήμασταν 12 βαθμούς πάνω και μόνοι δεύτεροι…
σύγκρινες εξωαγωνιστική συμπεριφορά ρονάλντο και σταφυλίδη τώρα ή εγώ κάτι δεν έπιασα;
δεν θέλω κανέναν να πίνει κρασί μπροστά στο τζάκι του, λίγη τσίπα θέλω, από τον σταφυλίδη συγκεκριμένα να έχει χαμηλά το κεφάλι μέχρι να φτάσει σε ένα άλφα επιθυμητό επίπεδο, και τέλος να βουλώσουν το γαμημένο το στόμα τους και να σταματήσουν τις δηλώσεις για τίτλους και κουραφέξαλα. όχι μόνο ο σταφυλίδης, και ο λαζάρ, και ο αθανασιάδης, “καιρός για τίτλο στην τούμπα” και γελάει ο κόσμος ολάκερος.
αστοδιάλο πια με τα κοπρόσκυλα να πούμε.
νομιζω ο κοσμος πρεπει να διωξει επιτελους την καραμελα της περιφανειας και του παοκ σαν ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ και να κοιταξουν να κανουν δουλεια!
Ειμαστε ενα τιποτα χωρις πραξεις ΤΕΛΟΣ.
Αυτό…
Κάθε δεύτερη μέρα βγαίνει και άλλος παίχτης και μιλάει για πρωτιά για Τσου-Λου, όνειρο ένας τίτλος…Βέβαια στην ελλάδα οι ομάδες θέλουν να τα έχουν καλά με τις φυλλάδες και τους δίνουν συνεντεύξεις κάθε τρεις και λίγο…
Όπως και πολλοί ποδοσφαιριστές βγάζαν προς τα έξω ότι γινόταν στα αποδυτήρια…γιατί νομίζετε δεν έκραξε καμιά φυλλάδα ποτέ τον Ηλιάδη…
επειδή ήταν ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!
Για τα πατατάκια κατάντησαν την ομάδα μερικοί…
Στην Τζακάρτα πάντως εκτός από τα πατατάκια έχουν ονομάσει και ολόκληρη περιοχή PAOK…
ΠΑΟΚ Θρησκεία και στην Ινδονησία…
λολ
Και πάνω σε αυτό που λέγαμε σχετικά με τις δηλώσεις παικτών έρχεται σήμερα να μιλήσει πάλι για πρωτιά στα πλει οφ…Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ…
κάποιος στην ΠΑΕ ας βάλει ένα πρόστιμο σε όποιον ξαναβγεί σε ράδιο για οποιαδήποτε δήλωση…
Κάτω τα χέρια από τον Τσάβι του ΠΑΟΚ
ας βαζει προστιμο καθε φορα που ο μπαλαφας μιλαει σα μπαλαφας
ούτε τα προσχήματα πλέον…
Διαβάστε τέρμα κάτω στο εξώφυλλο και βουρκωστε…:lol::lol::lol:
Ε καλα και αμα δεν είναι 92 θα είναι 90. πως κάνετε έτσι…:lol:
Και οι ΕΛ είναι Άρης
1.30 kostizei i malakia ti simeron imera.
Βρε ευτυχώς που υπάρχει ο Λαμπρούκος με το χιούμορ του, αλλά στουρνάρια μου (με αγάπη :p) αμέσως να τον κράξετε. Χτες τα Σπόρια του Βορρά και ο Μετρουλάκης ανέφεραν πως “έρευνα λέει ότι το 52% στη Θεσσαλονίκη είναι Πάοκ”. Στα ίντερνετς που έψαξα δεν βρήκα κάποια αναφορά στην έρευνα και υποθέτω πως η πληροφορία διέρρευσε μέσα από την ΠΑΕ Πάοκ. Ε ο Λαμπρούκος απλά σπάει πλάκα με την αξιοπιστία της έρευνας και καλά κάνει.
Αμφισβητεί κανείς το 52%…??
Εγώ. Τουλάχιστον 85% τι να λέμε τώρα. Στην Παπαναστασίου είναι μισοί-μισοί κ 1-2 λήκια στην Καλαμαριά που έχει ακόμα Οβραίους