Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο :!:
Δεν ήταν στήσιμο το δικό μας (δεν έχει κίνητρο εξάλλου η Λιβαδειά)… ανικανότητα λέγεται και την επιδεικνύουμε εδώ και λίγο καιρό σε κάθε ευκαιρία…
Άντε τώρα πούλα πάνω από 4000 μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ…
Τα λεφτά πάντα είναι κίνητρο.
Εκτός αν είμαι τόσο εκτός τόπου και χρόνου και δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι τόσο κοπρόσκυλα
Τι κερδίζει ρε συ ο κομπότης από το ματς αυτό…? Αδιάφορη ομάδα είναι…Αν έπαιζε θέμα παραμονής τότε θα είχε κλειδώσει εδώ και μέρες…
θα μπορούσε να ειναι αδιάφορος ο λεβαδειακος και να ενδιαφέρεται ο κομποτης μονο
ε κλαιν. αμα παίζουν 2 αδιάφορες ομάδες δεν ειναι και κάτι τραγικό το αποτέλεσμα
Τραγική άμυνα,για γέλια ο Χαλκιάς…Στα συν,ο Αθανασιάδης για ακόμα μια φορά,ο Νιμανί με ωραίες ενέργειες αλλά θέλει δουλειά στις σέντρες,η επάνοδος του Ίβιτς,η προσπάθεια του Παπάζογλου κ η εμφάνιση του Γεωργιάδη.
Ειλικρινά έτσι και ξαναδώ Νιμανί μέσα θα ρίχνω κατάρες να του σπάσει κανένα πόδι
Πόνεσαν τα μάτια μου με το τραγί
Χαλκιά μαλάκα παίζε μέχρι τα 45 σου μπορείς
Φωτάκης δεξί μπακ, το είδαμε κι αυτό
Ανατροπή στην ανατροπή από τον αδιάφορο Λεβαδειακό, έλεος
Και τώρα με τον Παναθηναϊκό +4, βγείτε να κάνετε δηλώσεις για πρωτιά στα πλέι ωχ
Ίσα ίσα αν μια ομάδα είχε κίνητρο είμαστε εμείς…πάρε ρε πούστη μου ένα Χ έστω να ξεκινήσεις με 1 βαθμό στα πλει οφ…
Τώρα 4-0-0-0 και σχετικά χαλαρά ο βάζελος πρώτος…
Η άμυνα μας είναι για πολλά σούτια τώρα τελευταία…
εδιδ: εμένα ο νιμανί με άρεσε σήμερα… Μόνο αυτός και ο κλάους…Πάλι καλά έβαλε 2 γκολ μπας και πάρουμε κανα χιλιάρικο παραπάνω το καλοκαίρι…
α καλα…τα είχα ξεχάσει τα Play of…γράψε λάθος.
οπότε ανασκευάζω και λέω… : τελικά θα μείνει ο αναστασιαδης τώρα, ε?? :D/
Εγώ το μόνο που είδα ήταν να κάνει συνέχεια φάουλ ο ατσούμπαλος, να πουλάει μπάλα, να βγάζει σέντρες στο πουθενά και 2-3 φορές που βρέθηκε με τη μπάλα μες στην περιοχή δεν βρήκε ούτε εστία
Και το χειρότερο ήταν ότι παίζαμε συνέχεια από την πλευρά του, από την άλλη ο Φωτάκης φάντασμα
Μπήκε ο Γεωργιάδης και άλλαξε όλη η εικόνα μας
Ο φωτάκης τραγικός σήμερα… όπου και αν έπαιξε δεν έκανε τίποτα απολύτως… Η τραγικότητας της άμυνας μας φαίνεται και από τα ποσοστά ευστοχίας των αντιπάλων… Και με τρίπολη με γιάννενα, σήμερα το 80% (σήμερα μπορεί και παραπάνω) των ευκαιριών τους γίνεται γκόλ…
Γιατί ρε μαγκες πείτε οτι περνάμε στα προκριματικα του Τσ.λ. Αν δεν μας τιμωρησει η ΟΥΕΦΑ και εχουμε δικαιωμα συμμετοχης… Πιστεύετε οτι εχουμε πιθανοτητες με το μειωμενο μπατζετ και πιθανον χωρις Κλαους, Σαλπι να κανουμε κατι?
Αυτο που θελει ο ΠΑΟΚ ειναι εναν να βαλει ρευστο στα ταμεια… Αλλιως να βγει ο Βρυζας να πει οτι θα βασιστουμε στις ακαδημιες αλλα μην περιμενετε μεγαλεια για τα επομενα 3-4-5 χρόνια… Και ετσι να χτισουμε μια Ελληνικη ομαδα με ταλεντο και ΠΑΟΚτσιδικη ψυχη…
kai δηλαδή επειδή δεν έχουμε ελπίδες για τσου-λου είναι οκ να κάνουμε κλαρίνα από δω και από κει…? Μην λέμε μαλακίες ρε παιδιά… Κυνηγάς ότι ελπίδες έχεις και όπου φτάσεις…
Σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα αυτο. Απλα δε χρειαζεται να τρελενομαστε κιολας… μεχρι εκει μπορει να φτασει ο ΠΑΟΚ πως να το κανουμε…
Έχω απογοητευτεί πλήρως.4 γκολ ρε?!?!?!?!?Όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύουμε
Τι καλα που δεν το ειδα και προτιμησα να κοπανησω λιγο drums
Στημένο με την άλλη ομάδα δεν ήταν σίγουρα, στημένο απο εντός της ομάδας ίσως. Έχω την εντύπωση οτι κανείς απο την διοίκηση δεν θέλει/δεν καίγεται να διεκδικήσει η ομάδα την θέση για το Τ. Λίγκ. Δεν θέλουν κάτι το οποίο δεν μπορούν να υποστηρίξουν με πράξεις, αφού η ομάδα ενδεχομένως να πέσει σε δυναμικότητα και άλλο το καλοκαίρι. Γιουρόπα λίγκ και πολύ μας είναι.
Ο Βασιλείου πάντως της Λιβαδειάς θα είναι κατά 90% η πρώτη μας μεταγραφή για του χρόνου… Συνεχίζουμε στη φιλοσοφία έλληνες ταλαντούχοι και μικροί (21 είναι το παιδί)
Μακάρι να βρούμε καλούς, νέους και φθηνούς παίκτες και κατά προτίμηση Έλληνες και να κρατήσουμε μια παλιά καραβάνα σε κάθε γραμμή (άμυνα, κέντρο, επίθεση) για να μαθαίνουν απο αυτόν.
Αυτο το καλοκαίρι θα κριθεί εαν η Τούμπα θα ναι γεμάτη ή θα γυρίσει σε καταστάσεις αρχές του 90.
[B]Καλεί τον ΠΑΟΚ λόγω Σαχπατζίδη η ΕΕΑ![/B]
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παράσχει ενημέρωση και εξηγήσεις σχετικά με τη συμμετοχή του Γιώργου Σαχπατζίδη στην μετοχική της σύνθεση, θα καλέσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην επόμενη συνεδρίασή της. Αιτία, η εμπλοκή του μετόχου των Θεσσαλονικιών στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου και η προφυλάκιση του.
Η ΕΕΑ θέλει αρχικά να λάβει ενημέρωση από τον «δικέφαλο του Βορρά» αναφορικά με το ποσοστό του Σαχπατζίδη και των παιδιών του στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ.
Κυρίως, όμως, η Επιτροπή θα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι σε περίπτωση που ο προφυλακισμένος Σαχπατζίδης παραπεμφθεί δια βουλεύματος για κακούργημα, τότε θα προκύψει κώλυμα προς το πρόσωπο του και οι Θεσσαλονικείς θα υποχρεωθούν άμεσα να αλλάξουν τη μετοχική τους σύνθεση. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του μετόχου του ΠΑΟΚ, τα οποία θα θεωρηθούν παρένθετα πρόσωπα.
κρίμα να μην γινόταν πέρυσι.
ο σκορδας τώρα δικαιώνεται :lol: