Σε άλλη υπόθεση που εξετάστηκε σήμερα στην ΕΕΑ προέκυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης, έχει προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να αποκτήσει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο [B]ο ίδιος ζήτησε[/B] αναβολή για να του χορηγηθεί άδεια μέχρι την επόμενη συνεδρίαση προκειμένου [B]να επανεξετάσει το business plan που έχει καταθέσει[/B].
Τελικά η αϊντχόβεν όπου μας βρίσκει θα μας πιπωνει…πολύ μέτρια η ομάδα πάντως…
να φύγει ο δωνης στο ημίχρονο!
Όχι παρέλαση, ούτε 15αύγουστο δεν βγάζει…
πάντως δεν λέει κουβέντα ο άνθρωπος… Αν είχαμε μπολονι και του έδιωχναν έτσι παίκτες χωρίς να φέρουν τίποτα θα χτυπούσαν τρελή τηλεθέαση οι συνεντεύξεις του…
ε τι να πει και αυτός. σε τέτοια κατάσταση που ειναι το ελληνικο ποδόσφαιρο δεν ακούς και κανέναν να γκρινιάζει.
αν και λογικά θα αναφερθεί αργότερα. σε καμία γκέλα ή οταν νιώσει πολυ πίεση. που θα εχει και δίκιο. άμα στο τέλος έχουν φύγει κάνα δυο βασικοί ακόμη, πως να μην πεις οτι δεν δουλεύω όπως θέλω.
πάντως εγω επιμένω οτι είναι καλός. δουλεύει ο άνθρωπος.ουτε κοροϊδεύει, ούτε απλά υπάρχει
[B][I]Αποδοκιμασίες από μέρος του κόσμου κατά την είσοδο του Σαλπιγγίδη. [/I][/B]
ποιος να το περίμενε…
Πάντως αν ζητάει 600 χιλιάρικα και 4ετές συμβόλαιο, στα τσακίδια ο κοντός…
Έτσι όπως ήρθε ο Δώνης, δεν φεύγει
Θα πέσει πολύ κράξιμο
Εδώ ακούω από Παοκτσήδες που έκραζαν τον ερχομό του Σάλπι και γενικά δεν τον γουστάρουν ατάκες του στιλ "Αφού τον φέρατε, να βρείτε τρόπο να τον κρατήσετε τώρα"
Μιλάμε για παράνοια:lol:
Πλακα θα εχει φετος το πρωταθλημα. Οι διαφορες των ομαδων αν εξαιρεσουμε Ολυμπιακο θα μειωθουν πολυ. Ολα τα ματς ντερμπυ
Υ.Γ: Δωνη σε παρακαλω μην βαζεις τον Παυλαρα να πιεζει εξω απο την περιοχη του αντιπαλου. Θα μου τον καψεις και ειναι ο λογος που αγορασα διαρκειας…
[B]Ζήτησε να φύγει ο Κρέσιτς![/B]
Νέα απρόοπτη εξέλιξη για την ομάδα του ΠΑΟΚ και νέο πρόβλημα με τον Ντάριο Κρέσιτς. Τι ακριβώς συνέβη με τον Κροάτη τερματοφύλακα?
Πριν την σημερινή προπόνηση ο Κρέσιτς ζήτησε εκτάκτως συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γεωργιάδη. Σε αυτή την συνάντηση ο Κροάτης τερματοφύλακας ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα?
«Δεν είμαι ξεκάθαρα το νούμερο ένα στην θέση του τερματοφύλακα?» είπε ο Κρέσιτς και σίγουρα εξέπληξε τον παράγοντα του ΠΑΟΚ.
Χθες ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τον Παναγιώτη Γλύκο ως βασικό στο τελευταίο φιλικό και στην επανάληψη χρησιμοποίησε τον Κρέσιτς. Ο Κροάτης προφανώς παρεξηγήθηκε μια και πίστευε (γι? ακόμη μία φορά) ότι η ομάδα έπρεπε να ξεκινάει από αυτόν.
Από την στιγμή λοιπόν που κατάλαβε ότι είτε η θέση «παίζεται» είτε την έχει κερδίσει ο Γλύκος, δεν δέχεται να προσπαθήσει και να συνεχίσει στην ομάδα. Ο Κρέσιτς έκανε και τη νέα έκπληξη λέγοντας ότι θέλει να φύγει χαρίζοντας όλα τσα δεδουλευμένα του.
Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ στο θέμα είναι θετική. Αύριο θα παρθεί οριστική απόφαση και όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης θα αποχωρήσει, αφού αφήσει στην ομάδα 250 χιλιάδες ευρώ που του χρωστάει.
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=20284
Όμορφα πράγματα. Υγιές σωματείο η ΠΑΟΚάρα μας. Τουλάχιστον θα έχουμε άλλα 250 χιλιάδες ευρώ για τον ηγέτη μας που παίζει δεξί εξτρέμ.
Εγώ λέω να τυπώσουμε μπλουζάκια “Χάρισα και γω λεφτά στον Π.Α.Ο.Κ για να φύγω” και να τα πουλήσουμε προς ενίσχυση του συλλόγου σαν τα ερπετά
Γιατί Π.Α.Ο.Κ είσαι
Με μια λακωνική ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάριο Κρέσιτς.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του Dario Kresic.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".
να πω οτι θα μου λειψει,θα ηταν ψεματα…
είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει πάρει άδεια και μόνο διώχνει παίκτες χωρίς να πάρουμε τίποτα…με μισή ομάδα θα κατέβουμε μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα…
έναν κουμαλό πήραμε και αυτός δανεικός…
βγήκαν σήμερα και τα καταπληκτικά άρθρα για το πόσο απίστευτη προετοιμασία έκανε ο κατσικάς και δεν έχουμε πλέον ανάγκη τον μαλεζά γιατί ο δώμης πέρα από τον κατσικά τον παίζει ολημερίς και με τον νεαρό στάμου που θα γίνει ο νέος κοντρέρας…
όσο για τον κρέσιτς όντως κλάιν… αλλά μόνο με γλύκο βασικό δεν μας βλέπω καλά…
βεβαια ποσο πιο χαλια να πας απο περυσι;
γιατι τι πρόβλημα ειχε ο κατσικας?
επίσης δεν κατάλαβα. φταιει ο δωνης σε κατι?
ο κατσικάς δεν έχει πρόβλημα… αλλά δεν είναι στο επίπεδο του μαλεζά… τουλάχιστον δεν το έχει δείξει ακόμα… η μαλακία που κάνει στο 2ο γκολ της PSV όπου απλά φεύγει από το τοίχος και ανοίγει σαν φαράγγι δεν περιγράφεται…
παίζεις την οικονομική σου επιβίωση φέτος (όμιλοι UEFA) και χαλάς την άμυνα σου πουλώντας τον καλύτερο αμυντικό σου… Για ελλάδα κουτσά στραβά πάλι στα ίδια θα είμαστε… αλλά αν δεν μπούμε ομίλους πάλι θα μιλάμε για περήφανες πωλήσεις…και φυσικά επανέρχεται ο ιβάν τώρα που πουλάμε για να μην φωνάξει πολύ ο κόσμος…
ε αμα ήταν στο επίπεδο του μαλεζα θα πήγαινε και αυτός για πώληση. αμα λέμε οτι πάμε για κάθετη πτώση σε όλες τις ομάδες , αυτό εννοούμε.αμα ειναι να υπάρχει και ενας ισάξιος αντικαταστάτης δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
βασικα σε μερικές άλλες ομάδες γίνονται και ακόμη χειρότερα. στην αεκ δεν έχουν 11αδα, σε άλλες κάνουν προετοιμασία χωρις επαγγελματίες και σε άλλες…δεν λεω τι κάνουν σε άλλες επειδή είναι η δικη μου ομάδα αλλά θα έπρεπε να να ντρέπονται στην αντιμετώπιση των αθλητών. και θα έπρεπε να υπάρχει και κράτος να τους ελέγχει. αλλά τι να λέμε τώρα
Ολα που γινονται στον ΠΑΟΚ ειναι απολυτως φυσιολογικα. Τα διαρκειας ειναι στα 6,000 . Οχι στα 20 που ηταν πριν 2 χρονια. Αυτο σημαινει εκατομυρια ευρω λιγοτερα. Πως θα βρεθουν αυτα τα χρηματα; Ο Μαλεζας θελει να φυγει. Θα τον κρατησεις με το ζορι; Ο Κρεσιτς μας εκατσε μια χαρα και πιστευω οτι σιγουρα θα αποκτηθει τερματοφυλακας. Ισώς και με περγαμηνες για βασικος. Πολυ καλυτερος δηλαδη του Κρεσιτς. Και αμυντικος ολα τα ρεπορταζ λενε οτι θα αποκτηθει. Το κακο ειναι οτι δεν θα παιξει στα πρωτα ευρωπαικα ματς. Επισης θα αποκτηθει ενας αριστερος χαφ για τη θεση του Ρομπερ. Δε λεω οτι ειναι ευκολο να βρεθουν αυτοι οι παικτες αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Προσωπικα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρχει διαφανεια στα οικονομικα της ΠΑΕ και να πληρωνονται οι παικτες. Κατα τα αλλα ας κατεβουμε με πεντε πιτσιρικαδες βασικους. Θα χαρω να ειμαι στην κερκιδα και να τους υποστηριζω
αφου ρε ντουντς ο μαλεζας ειναι που θελει να φυγει
απο κει και περα τ να κανεις?
καλυτερα τωρα με λιγο ρευστο (που ειναι παρα πολυ λιγο κατα τη γνωμη μου) παρα του χρονου τζαμπανταν
Πάμε για Σιφάκη λέει μέχρι το βράδυ… νοτ μπαντ…
Για στοπερ θέλουμε 2 Πορτογάλους… μακάρι να κάτσει αυτός της σπορτινγκ…αρχηγός εθνικής νέων και ταλέντο…έστω και δανεικό… Ο άλλος της μπενφίκα είναι τραγικός…4 χρόνια γυρνάει δανικός και έχει σύνολο 11 συμμετοχές…
ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… Μετά από 13 χρόνια ιστορίας έφυγε η μορφή των αποδυτηρίων, ο τεράστιος ΓΙΑΣΕΡ…
για πάντα στις καρδιές μας…