Πήγα να πάρω εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης σήμερα. Είδα ότι γίνονταν κάτι εργασίες, και μπροστά από τη μπουτίκ είχαν ένα μεγάλο ξύλινο λυόμενο που έγραφε PAOK Wooden κάτι, και παραδίπλα ένα άλλο μικρότερο ξύλινο λυόμενο για την πώληση εισιτηρίων. Δεν λειτουργούσε σήμερα βέβαια, γι’ αυτό και τα εισιτήρια πωλούνταν στη θύρα 1. Απλά μου έκανε εντύπωση, γιατί είδα τόσο σύντομα αλλαγές με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Σαββίδη.
Τα ξύλινα που είδες θα γίνουν τα νέα εκδοτήρια…και θα μπουν και άλλα… τα παλιά μεταλλικά κουτιά παίρνουν μπούλο…αν δεν πήραν ήδη δηλαδή… στα καινούρια επιτέλους θα χωράνε μέχρι 12 υπαλλήλους και όχι 2 που ήταν μέχρι τώρα και περιμέναμε ουρές για 40-50 λεπτά κατά καιρούς…
Η μπουτίκ αν είχε λίγο μυαλό θα έβαζε ψυγεία με μαλαματίνες και ψυγεία με κόλα σε αναλογία 3:1… και προσφορά 2 μαλάμο και 1 κόλα 3.5-4 ευρώ…
Επίσης αν βάλει ρώσικα καπέλα έχω πάρει για χαλαρά…για την καλτίλα και μόνο…
Και Μαλαματίνες να βάλει και αναψυκτικά και σουβλάκια…στον περίγυρο του γηπέδου όχι μέσα
15+ καντίνες δουλεύουν γύρω από το γήπεδο, γιατί να μην αφήνουμε τα λεφτά στην ομάδα(αν και λίγο μαλακία για τους καντινιέριδες που βγάζουν μεροκάματο)
Στο ΟΑΚΑ με την Αεκ στο κύπελο πρόπερσι(0-0) έδωσα 4?!! για ένα βρώμικο από την καντίνα μες στο περίβολο του γηπέδου, φαντάζομαι τα λεφτά στην Αεκ(?)
[-X
Μέσα στο γήπεδο απ΄όσο ξέρω για την 4 τουλάχιστον δεν πουλάνε αλκοόλ… δεν έχει και νόημα δλδ…όποιος θέλει φέρνει δικό του…
Για τα επίσημα, στον τελευταίο όροφο στο μπαλκόνι που έχω δει αγόνα μια φορά, έχει κανονικά μπαρ μέσα με ότι ποτό θες… όταν δίνεις 4-5 χιλιάρικα/θέση δεν νομίζω να πουν τίποτα για το ουίσκι…
ΟΑΚΑ μπασκετ δεν παιζει σιγουρα μπυρα, χρυσους τους ειχα κανει.
Στο ποδοσφαιρο παντα βαριεμαι να τραβηχτω οποτε δεν ξερω, αλλα δεν θυμαμαι να εχω δει ποτηρια μπυρας. λογικά δεν πωλουνται (για μαι εξυγίανση ζουμε ολοι).
Goaltending νοηματικό λάθος(αυτό είναι όρος του μπάσκετ όταν μπλοκάρεις την μπάλα στην κάθοδο της και το καλάθι μετράει ακόμα και αν την έδιωξες), το σωστό θα ήταν Goalkeeping
Defense και Offense ξέχασα ότι στις ΗΠΑ το γράφουν έτσι. Κανονικά είναι Offence-Defence, έτσι το μαθα εγώ