Π.α.ο.κ

καταρχας τα χρηματα που εβαλε δεν πανε για μεταγραφες οπως εκανε ο μπατμαν

μαλλον θα επιχειρησει να καθαρησει αυτους που τρωνε απο μεσα και να παρει εξ ολοκληρου τον ελεγχο και σιγα σιγα να κανει και βηματα αναπτυξης…

φανταζομαι κυριως εχει μπει για να επεκτεινει τα επιχειρηματικα του πλανα στην Ελλαδα

Πήγα να πάρω εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης σήμερα. Είδα ότι γίνονταν κάτι εργασίες, και μπροστά από τη μπουτίκ είχαν ένα μεγάλο ξύλινο λυόμενο που έγραφε PAOK Wooden κάτι, και παραδίπλα ένα άλλο μικρότερο ξύλινο λυόμενο για την πώληση εισιτηρίων. Δεν λειτουργούσε σήμερα βέβαια, γι’ αυτό και τα εισιτήρια πωλούνταν στη θύρα 1. Απλά μου έκανε εντύπωση, γιατί είδα τόσο σύντομα αλλαγές με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Σαββίδη.

βρε η μαλαματινα με βότκα να μην αλλάξει και ολα τα άλλα μια χαρά :stuck_out_tongue:

Λες? Και να πουλάει η μπουτίκ αντί για κασκόλ και σκούφους τέτοια

[SPOILER][/SPOILER]

H μπουτίκ θα ανοίξει φέτος ή με τη νέα χρονιά?

τωρα μου θύμισες τα παλιά καπέλα των οικοδόμων!!! τεράστιες μορφές αυτοι που τα είχαν στο γήπεδο.

*και θυμήθηκα και τότε που τα διαρκείας ηταν ενα μπλοκ που έκοβες φύλλο φύλλο και έμπαινες, ωραία πράγματα,

Δεν ξέρω, αλλά υποπτεύομαι ότι αυτή η ξύλινη καλύβα που είδα σήμερα, ίσως λειτουργήσει προσωρινά σαν κάτι τέτοιο… Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια.

Κρίμσον, άλλες εποχές, τότε φιλάγαν οι παίκτες το σήμα στη φανέλα και τους πίστευες. Χαχαχαχα

Τα ξύλινα που είδες θα γίνουν τα νέα εκδοτήρια…και θα μπουν και άλλα… τα παλιά μεταλλικά κουτιά παίρνουν μπούλο…αν δεν πήραν ήδη δηλαδή… στα καινούρια επιτέλους θα χωράνε μέχρι 12 υπαλλήλους και όχι 2 που ήταν μέχρι τώρα και περιμέναμε ουρές για 40-50 λεπτά κατά καιρούς…

Η μπουτίκ αν είχε λίγο μυαλό θα έβαζε ψυγεία με μαλαματίνες και ψυγεία με κόλα σε αναλογία 3:1… και προσφορά 2 μαλάμο και 1 κόλα 3.5-4 ευρώ…
Επίσης αν βάλει ρώσικα καπέλα έχω πάρει για χαλαρά…για την καλτίλα και μόνο…

Το κυλικείο μέσα στο γήπεδο πουλάει κανονικά αλκόολ; Ή μήπως γενικά απαγορεύεται για να μην είναι “υπό την επήρρεια ουσιών” (τυπικά) οι οπαδοί;

Και Μαλαματίνες να βάλει και αναψυκτικά και σουβλάκια…στον περίγυρο του γηπέδου όχι μέσα
15+ καντίνες δουλεύουν γύρω από το γήπεδο, γιατί να μην αφήνουμε τα λεφτά στην ομάδα(αν και λίγο μαλακία για τους καντινιέριδες που βγάζουν μεροκάματο)

Στο ΟΑΚΑ με την Αεκ στο κύπελο πρόπερσι(0-0) έδωσα 4?!! για ένα βρώμικο από την καντίνα μες στο περίβολο του γηπέδου, φαντάζομαι τα λεφτά στην Αεκ(?)
[-X

Μπυρες πωλουνται κανονικα μεσα στο γηπεδο. Απλα στη βαζουν σε πλαστικο ποτηρι. Στα επισημα φανταζομαι θα εχει και ουισκι.

Μέσα στο γήπεδο απ΄όσο ξέρω για την 4 τουλάχιστον δεν πουλάνε αλκοόλ… δεν έχει και νόημα δλδ…όποιος θέλει φέρνει δικό του…:stuck_out_tongue:

Για τα επίσημα, στον τελευταίο όροφο στο μπαλκόνι που έχω δει αγόνα μια φορά, έχει κανονικά μπαρ μέσα με ότι ποτό θες… όταν δίνεις 4-5 χιλιάρικα/θέση δεν νομίζω να πουν τίποτα για το ουίσκι…

και αμα λάχει στοχεύεις και το μάτι του μιραλας.
αν το πετύχεις εχεις δωρεάν εισιτήριο για τον φίλο ή την φίλη σου :stuck_out_tongue:

ΟΑΚΑ μπασκετ δεν παιζει σιγουρα μπυρα, χρυσους τους ειχα κανει.

Στο ποδοσφαιρο παντα βαριεμαι να τραβηχτω οποτε δεν ξερω, αλλα δεν θυμαμαι να εχω δει ποτηρια μπυρας. λογικά δεν πωλουνται (για μαι εξυγίανση ζουμε ολοι).

οποτε η φαση ειναι BYOB

Οπότε στην 4 έχει ότι θες
στην 5 μπύρα
στα επίσημα ότι θες :slight_smile:

α ε τσεκαρετε μια σελιδα που εχει κανει ενας γνωστος

http://home.earthlink.net/~ziaka/PAOK_Roster.htm

γενικα για παοκ εχει εδω στο κατω μερος της σελιδας

http://home.earthlink.net/~ziaka/

o κυριος μενει μονιμα Σικαγο :slight_smile:

μόνο το midfield πέτυχε.
[COLOR=“Red”]Goaltending[/COLOR](μπάσκετ παίζουμε;)
[COLOR=“Red”]Defense
Offense[/COLOR]

δε σε πιανω στα κοκκινα

παντως πολυ ενδιαφερον ειναι το ιστορικο των πρωταθληματων και των αγωνων του παοκ στην ευρωπη απο την αρχη της υπαρξης της ομαδας

Goaltending νοηματικό λάθος(αυτό είναι όρος του μπάσκετ όταν μπλοκάρεις την μπάλα στην κάθοδο της και το καλάθι μετράει ακόμα και αν την έδιωξες), το σωστό θα ήταν Goalkeeping

Defense και Offense ξέχασα ότι στις ΗΠΑ το γράφουν έτσι. Κανονικά είναι Offence-Defence, έτσι το μαθα εγώ

america america :smiley: