Π.α.ο.κ

και άντε γαμηθειτε…

Θα κερδίσουμε και στη Βιέννη , ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από τη Rapid…:slight_smile:

δεν υπήρξε ομάδα ραπίντ σήμερα… νταξ δεν θα είναι ίδια εμφάνιση στη βιέννη αλλά αν αποκλειστούμε από δαύτους θα ναι ξεφτίλα… ένα γκολ στο πρώτο τέταρτο θέλουμε και έχουν αρχίσει τα χάπια…

εγω πιστευω καλυτερα θ απαιξουμε εκει

Πριν λίγο γύρισα από γήπεδο. Καιρό είχα να χαρώ ματς τόσο πολύ. Γι’ αρχή ούτε θυμάμαι από πότε είχα να δω τον ΠΑΟΚ να ανατρέπει σκορ, πόσο μάλλον σε ευρωπαϊκό αγώνα. Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά, έκανε φάσεις, αλλά από μισή ευκαιρία έφαγε γκολ και κάπου εκεί τους κόπηκαν τα πόδια μέχρι το ημίχρονο. Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο τυχεροί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Επιπόλαιη η κόκκινη του Λάζαρ πιστεύω, ευτυχώς που καταφέραμε να σκοράρουμε με τη βολίδα του Κατσικά.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Κάτσε έπαιξε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως μας εξέπληξε όλους, ήταν παντού. Ο Αθανασιάδης ήταν σε πολύ μέτρια μέρα, θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκείνες τις δύο φάσεις και να ήμασταν άνετοι στη ρεβάνς. Από τους υπόλοιπους, η τριάδα Ρομπέρ, Γιάννου, Γεωργιάδη ήταν ανύπαρκτη, κι ευτυχώς τους έκανε αλλαγή ο Δώνης. Αρκετά θετικά στοιχεία είδα και από τον Lawrence, ενώ ο Khumalo φάνηκε πολύ σταθερός ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.

Τέλος, για τα επεισόδια έχω να πω τα εξής. Δεν είναι δυνατόν να περνάνε στυλό για φωτοβολίδες οι φιλοξενούμενοι και να τις πετάνε προς τις θύρες των γηπεδούχων. Και για 350 άτομα ο αριθμός των φωτοβολίδων παραήταν μεγάλος. Πριν μπουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο πάντα γίνονται μανούρες, αλλά εντός γηπέδου με φωτοβολίδες σε ευρωπαϊκό ματς εγώ δε θυμάμαι παρόμοιο περιστατικό. Οπότε αφενός είναι λάθος της αστυνομίας (?) που δεν έκανε επαρκή έλεγχο, και αφετέρου μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα, αλλά εν μέρει το γούσταρα απίστευτα που κάτσανε σαν φοβισμένα λαγουδάκια στη γωνία τους. Γιατί όταν έρχεσαι με αέρα “χούλιγκαν”, θα υποστείς και τις συνέπειες. Στην Τούμπα δεν κατάφεραν να πουλήσουν οπαδιλίκι άλλοι κι άλλοι κατά καιρούς, σιγά μην περιμέναμε τους οπαδούς μιας Ραπίντ Βιέννης και του αδελφάτου να το καταφέρουν.

Χοντρή μαλακία το δακρυγόνο, πολύ εύκολα το πετάνε οι μπάσταρδοι.
Υπήρχαν και μικρά παιδιά και γυναίκες ρε γαμώτο, γιατί να το αναπνεύσουν… Τέλος πάντων.
Εγώ έτρωγα μέχρι και τις 8:50 στο all-time και όταν πήγα ήταν στον αέρα τα υπολείμματα ακόμα.

Ο Κάτσε με πόρωσε σήμερα, ήταν παντού και σχεδόν αλάνθαστος.
Έτο καρκίνος, ένα μηδενικό όλο το ματς.
Γεωργιάδης βαριέται να μαρκάρει.
Λόρενς ωραίος.(Πήρε και το 20, του Αντελίνο :p)
Φωτάκης τίποτα το ιδιαίτερο.
Σάλπι πάλεψε πολύ ίσως να έπρεπε να παίξει και από την αρχή.

Off topic αλλά δεν νομίζω να περιμένατε να σκάγανε μόνο οπαδοί της rapid :wink:

Θεουλης

από τα κωλοκάναλα και τους αρδ δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, εδώ ο άλλος σχεδόν πανηγύρισε το γκολ της ραπίντ.

αλλά να βλέπω σήμερα παντού “δικούς μας” να καταδικάζουν το ντου και να μιλάνε πάλι για τα “κωλόπαιδα της 4”, ε είναι ανεπανάληπτο.

πάντως εγω αυτός που έβαλα δεν ειναι παοκτζης :-s

*ε θα μπορούσε να ειναι και διαφορετική η αντίδραση μερικών. και επίσης μέσα στους δικούς σας πρέπει να βάλεις και τον ιδιοκτήτη σας πλέον καθώς και αυτός ανέφερε οτι άλλη φορά πρέπει να ασχολείστε με την κερκίδα και να βοηθάτε απο εκει και οχι αυτό

το ξέρω ότι αυτός της φωτο δεν είναι ΠΑΟΚτσής. ρε γαμώ, δεν μπορώ πρωί πρωί να εξηγώ τα αυτονόητα, μου γυρίζουν τα μυαλά. η ίδια η γαμημένη η ραπίντ βιέννης παραδέχθηκε ότι οι ίδιοι ξεκίνησαν τα επεισόδια, τόσος κόσμος που ήταν στο γήπεδο λέει ότι καλά που έγινε το ντου γιατί θα είχαμε νεκρούς, και έχουμε -------->

α) τα ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ που λένε ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους
β) τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που περίμεναν να γίνει το ντου για να κουνήσουν τους κώλους τους
γ) τους “ΠΑΟΚτσήδες” που βρίζουν όσους έκαναν ντου, "δεν έπρεπε βρε παιδιά να τσιμπήσουν στις προκλήσεις, οκ, μετά τις 100 φωτοβολίδες θα σταματούσαν οι άλλοι"
και δ) τον Σαββίδη [B]που δεν ήταν καν στο γήπεδο[/B] και έβγαλε αυτή την ηλίθια ανακοίνωση.

τα έχω πάρει όσο λίγες φορές, δεν είναι κατάσταση αυτή.

Τόσος κόσμος έχει έρθει στην Τούμπα, μόνο τα μαλακισμένα βαζέλια της Αυστρίας δημιούργησαν τέτοια μανούρα
Καλά έκαναν οι της 4, έπρεπε να περιμένουν να σκοτωθεί κανένας από την 7 πρώτα?
1 τσουβάλι πολεμοφόδια έβαλαν μέσα τα μουνιά και τα έριχναν στους "άοπλους"
Πούτσα και ξύλο μόνο
Για τους μπάτσους τι να πεις…έλεγχος με τα μάτια και μετά δακρυγόνα…ζώα

Στα του αγώνα…η ανατροπή 2/1 πληρώνει καλά φέτος στη Τούμπα :smiley:

Ήμουν από τους αντίθετους στον ερχομό του Δώνη αλλά όσο πάει με κερδίζει
Επιτέλους αλλαγές όταν χρειάζεται και όχι στο 70+, γυρίζει ματς, ρισκάρει…
Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει στο πρωτάθλημα, Ευρώπη και με Χαβοδερμιτζάκηδες καλά πηγαίναμε

Κλάους(και στην φανέλα!) έχασε τα άχαστα χθες, αλλά ευτυχώς το κάρφωσε στο τέλος, όπως και ο Κατσικάς που έχει τεράστια ευθύνη για το γκολ που φάγαμε
Πάμε για την πρόκριση τώρα, εκεί μέσα δεν χάνουμε

αρα τα μαλακισμενα είναι οι βαζελοι που πεταγαν φωτοβολιδες και οι σωτηρες ειναι της 4 που πεταγαν φωτοβολιδες στους βαζελους για να σταματησουν.

Νομίζω πως ήμουνα σαφής :wink:

οι ιδιοι με το ελληνικό πρωταθλημα ειναι. τι περίμενες?

Ναι τα μαλακισμένα είναι αυτοί που το ξεκίνησαν
Τί περίμενες δηλαδή να κάτσουμε να μας πηδήξουν μες στο σπίτι μας?
Εννοείται ότι θα απαντούσαν οι δικοί μας και καλά έκαναν…όχι ότι αύτο τους κάνει σωτήρες

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

μπραβο στα παιδια της 4 λοιπον, στην Τουμπα δεν ανεχομαστε μαλακιες.

πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που δεν με νοιαζει αν θα τιμωρηθουμε η οχι…ΔΕΝ γινεται να καθεσαι και να βλεπεις τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ να πετανε φωτοβολιδες και να μην κανεις τιποτα…καλυτερα τιμωρια παρα θυματα…

Εννοείται…εσείς γυρίστε και το άλλο μάγουλο(λέμε τώρα)

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω. Δουλειά της αστυνομίας είναι να προστατεύει τον κόσμο και όχι της θύρας 4. Ζήτησε κανένας από την 7 προστασία από αυτούς από την 4; Μην τρελαθούμε. Φασαρία γουστάραν να κάνουν τα μπουμπούκια μας και γι αυτό επιτέθηκαν και έξω από το γήπεδο πριν τον αγώνα στους Αυστριακούς. Ποιό είναι λοιπόν το κέρδος για τον ΠΑΟΚ; Μια γερή τιμωρία από την UEFA. Και μετά θα έχεις το κάθε τσογλάνι που κάνει την φασαρία να διαμαρτύρεται για το που πήγαν τα χρήματα που ΔΕΝ έσκασε γιατί μπήκε μέσα τζάμπα. Αυτοί είμαστε.

Υ.Γ: Όσο για τη Rapid σύμφωνα με αυτά που έκαναν μια τιμωρία 2-3 χρονάκια εκτός αγώνων από την UEFA πιστεύω θα ήταν ότι πρέπει.