Π.α.ο.κ

νομιζω απλα περασε η προταση και δεν ειναι κατοχυρωμενη τιμωρια

Θα ασκήσουμε έφεση και βλέπουμε
Αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης(πολύ γουρλής:p) φέτος θα μιλούσαμε για οικονομική καταστροφή

αντε καλή επιτυχία στο ΠΑΟΚ πιστεύω θα περάσει

μαζεύονται οι κακοί οιωνοί σιγά σιγά:p

http://www.zougla.gr/sports/article/episodia-stin-kardia-tis-vienis

[B] Eπεισόδια στην καρδιά της Βιέννης[/B]

Σύμφωνα με τα αυστριακά Μέσα, αργά χθες το βράδυ περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε καφετέρια της Βιέννης, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα.

Όπως αποκάλυψαν τα Μέσα της Αυστρίας, περίπου 50 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και της Παρτιζάν, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε καφετέρια της Βιέννης, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και καρέκλες προς το μέρος των θαμώνων, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι τζαμαρίες του καταστήματος.

Καλημέρα.

αυτα ειναι.βοηθεια παντου

έχει βγει βρόμα εδώ και 3-4 μέρες ότι θα ανέβαιναν και παρτιζάνοι… βλέπω την 3ετή αναστολή να γίνεται 3ετής αποκλεισμός… Εύγε και πάλι στη διοίκηση που έστειλε τον κόσμο…

Για επίθεση από 50 κουκουλοφόρους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και της Παρτιζάν σε καφέ της Βιέννης κάνει λόγο η αυστριακή ιστοσελίδα “oe24.at”, επικαλούμενη τις μαρτυρίες απλών ανθρώπων που βίωσαν το συμβάν, αλλά και ενός φωτογράφου που έτυχε να βρίσκεται εκεί την ώρα που το επεισόδιο λάμβανε χώρα.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, στις 21.15 ώρα Αυστρίας (22.15, Ελλάδας) μία ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, περίπου 50 ατόμων, κατέστρεψε ένα ιταλικό καφέ, ανάβοντας φωτοβολίδες, σπάζοντας τζάμια και πετώντας καρέκλες.
Μέσα σ’ αυτούς υπήρχαν και οπαδοί της Παρτιζάν, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Από την επίθεση υπήρξαν και τραυματισμοί (αναφέρεται συγκεκριμένα για μία γυναίκα), ενώ δηλώσεις έκανε ο Νικόλ Κούτστα, ο φωτογράφος που έζησε όλο το σκηνικό. “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου”, σημείωσε, ενώ τονίζεται ότι ιδιοκτήτης του εστιατορίου έσωσε μία γυναίκα.
Τέλος, όπως σημειώνεται, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν.

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/kataggelia_gia_epithesh_opadwn_toy_paok_sth_viennh.1909950.html

Κρατάτε και μια πισινή
Τους κουκουλοφόρους παρτιζάνους πώς σκατά τους κατάλαβαν?
Επίσης κατέστρεψαν ολόκληρο καφέ, έσπασαν τζάμια, άναψαν φωτοβολίδες και οι μόνες φωτογραφίες που τράβηξε ο Νικόλ Πούτσα είναι αυτές:

αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω…2 καρεκλες αναποδογυρισμενες :lol:

ειναι γνωστο ότι οποιοσδηποτε φοράει κουκούλα ειναι χούλιγκαν του παοκ. Φαίνετε ρε παιδιά

και αυτο προπαγανδα ειναι.? τι σκατα. :stuck_out_tongue:

ενώ τονίζεται ότι ιδιοκτήτης του εστιατορίου έσωσε μία γυναίκα.

σιγα ρε buttman :lol:

ναι ρε . και αυτήν και το αγέννητο μωρο της και τη γιαγιά της που ζητιάνευε παραπέρα

μακάρι να βγω λάθος σε όσα λέω (και είπα πριν) αλλά αυτή τη φορά νομίζω δεν είναι προπαγάνδα… δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε σκηνικά έξω…και με άγιαξ πουτάνα τα χαμε κάνει, και ούντινε κάτι ψηλά είχαν γίνει… και αυτή τη φορά έχουν και αφορμή για αντίποινα… οπότε φοβάμαι ότι θα κάνουμε καιρό να δούμε Ευρώπη…

Εδω ειχε βγάλει περηφανο πρωτοσελιδο αθλητικη εφημεριδα με Παοκτση να πεταει πετρα σε τυπο της Φενερ… και λεμε για προβοκατσια;

αλλα ξεχασα, καλα κανουν, προστατευουν τις οικογενειες της 7. Με την Τουμπα κλειστη μεχρι το Δεκεμβριο οι οικογενειες της 7 θα βλεπουν το ματς σπιτι τους με ασφαλεια :slight_smile:

αγαπημένη στιγμή. και περισσότερο για τα σχόλια της εφημερίδας

βεβαια μετα ήρθε αυτο το [B][I]που τσαροι[/I][/B] εφημερίδας του ολυμπιακού και πηρε το βαθρο. και εφυγε δεν πειράζει. την επόμενη φορά

καλα οι φωτογραφιες του “φωτογραφου” ειναι οτι πιο σαπιο εχω δει εδω και καιρο…πως δε ντραπηκε να τις δωσει στην δημοσιοτητα:lol::lol:…,

το σαιτ που εβγαλε την ειδηση πρεπει να ναι για τον γιουτσο και αναξιοπιστο,τουλαχιστον ως προς την κλιμακα των γεγονοτων…οπως δηλωσε ο φωτογραφος δεν εχει ξαναδει κατι τετοιο στη ζωη του,δηλαδη 2 αναποδογυρισμενες καρεκλες…

πολυ πιθανον να ταν οπαδοι του παοκ,οι οποιοι ειχαν εξοπλιστει φωτοβολιδες και λοιπα εργαλεια για το γηπεδο,αλλα μολις τους μαθαν για τους εξονυχιστικους ελεγχους που θα πραγματοποιηθουν πριν την εναρξη του ματς,να μην ειχαν τι να τα κανουν και “αναγκαστικα” να επρεπε να τα χρησιμοποιησουν μη πανε χαμενα:D

πολυ καλο

Eπιστρέφω με…λίγη καθυστέρηση :stuck_out_tongue:
Αυτά που ήθελα να γράψω για τον αγώνα τα ψιλοξέχασα βέβαια αλλά θέλω να σταθώ στον 2ο παίκτη που ξεχώρισε εκείνο το βράδυ
[B]Ergys Kace[/B].O πιτσιρικάς ήταν παντού μες στο γήπεδο, δεν σταμάτησε να τρέχει και να κόβει. Μηχανάκι!Και έχει και καλή πάσα/σέντρα…αν πάρει και λίγα κιλά ακόμη θα γίνει ταυράκι
Μου φάνηκε όμως λίγο παραπάνω θρασύς, στα όρια του κωλόπαιδου μες στο γήπεδο
Ας τον μαζέψει/ηρεμήσει λίγο κάποιος, θα μαζεύει τη μία κάρτα μετά την άλλη
Μετά τον Σταφ, ο 2ος “μικρός” που θα καθιερωθεί άμεσα
Θα τον δούμε και σήμερα 8)