παμε ρε λόρενς…άντε γιατί με τα γατακια που μπλεξαμε δεν το γλιτώνουμε το διπλό ημίχρονο…μόνο για ανατροπές παμε φέτος…
Διπλό άσος για ακόμα μια φορά. Η uefa ακόμα να το ερευνήσει;
Να μην ειναι την χρονιά με μακη στα επίσημα γαμώ την τρελά μου. :lol:
Επαγγελματική και άνετη νίκη από την Παοκάρα, 2-1 εύκολα και ωραία
8)
[SPOILER]Ας μην σχολιάσω σοβαρά καλύτερα[/SPOILER]
μεγάλη μαζόχα πάντως ο ιβάν…
ε βοηθησε και ο διαιτητης για την ανατροπη
πως δλδ?
Δεν ηταν πεναλτι αυτο που εδωσε σε εσας και ηταν αυτο που δεν εδωσε σε εμας στην επομενη φαση.
Δεν ήταν χέρι?
Στο σάπιο το λινκ που έβλεπε δεν φαινόταν καθαρά
Θα μπορούσαμε πάντως να πάρουμε και πιο νωρίς πέναλτι, στην ανατροπή του Λόρενς
Α, μάλιστα.
Υπαρχουν τρεις ληψεις. Στην μια φαινεται σαν χερι. Στις αλλες δυο φαινεται στηθος οπως εδειχνε και ο Τσαμπουρης.
Του Λορενς το ειδα μια φορα και ουτε αυτο μου φαινεται πεναλτι
ρε το βλάκα το διαιτητή να μη δει τις άλλες 2 λήψεις.
meanwhile,
:’)
για πες κοουτς
τίποτα, για όλους αυτούς που κράζουν τον κουμαλο και δεν του δίνουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρία του παιδιού λέω, εσύ διάβαζε olapaok και τον “Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω” Δώνη και άσε με εμένα
ο διαιτητης ηταν μπροστα και στις δυο φασεις. Δεν χρειαζοταν ριπλει.
JTN ολυμπιακος δεν εισαι αν δεν κανω λαθος;
Αστερας, Αρσεναλ και Αμβουργο
νομίζω Αστερας είναι, τεσπα εγώ εννοούσα ότι ο διατητής από εκεί που ήταν μπορεί να το είδε χέρι, για το δικό σας πέναλτυ έτσι όπως το είδα νομίζω δεν ήταν αλλά φυσικά μπορεί να κάνω λάθος.
κάποια γενικά πράγματα για να απαντήσω και στον ντον κονσταντίνο.
ο σημερινός ΠΑΟΚ ήταν τραγικός, ίσως ο πιο τραγικός που έχουμε δει εδώ και 6-7 χρόνια και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ελπίδα έτσι όπως είναι τα πράγματα. ο Δώνης προφανώς θα πει να στηριξουμε τον απαράδεκτο τον Κουμαλο γιατί ειναι προσωπικη του επιλογη, αλλά όταν για 5 επίσημα ματς βλέπεις ότι είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας και ότι η άμυνά σου είναι χειρότερη και από του Πλατανιά μη βγαίνεις και λες ότι ο Κουμαλο θέλει κι άλλη στήριξη και όποιος θέλει να κάνει κριτική να έχει δίπλωμα προπονητή και ότι υπάρχει πίεση, γιατί όχι παρέλαση, ούτε το Σεπτέμβρη δε θα βγάλεις. όποιος δε θέλει πίεση και κριτική να γυρίσει στον Ατρόμητο, αν και φέτος που πάνε για πρωτάθλημα λογικά θα είναι πιο πιεσμένοι από εμάς
ινβ4 ποστ crimson idol “ο Δώνης στο 2ο ημίχρονο, γύρο, χρονιά, δεκαετία κάνει θαύματα, εσείς είστε ανυπόμονοι κλπ”
οκ λαθος εντυπωση τοτε ειχα…εγιναν 4 φασεις σχετικα με πεναλτι…απο 2 σε καθε ομαδα…δωθηκαν απο 1…δεν ειμαι σιγουρος ακομα και μετα απο replay ποιο ηταν και ποιο οχι παντως…
Τα δυο που εδωσε ηταν. Οι φασεις του Λορενς δεν φαινονται πολυ καλα. Ο κουμαλο πρεπει να φυγει χτες. Ειπαμε να κανουμε υπομονη φετος αλλα με ταλεντακια. Οχι με τελειωμενους ποδοσφαιριστες