όσο νυχτώνει το επίπεδο μεγαλώνει κλπ
δεν ξέρω γιατί θεωρείτε υόρκη επίπεδο χαμηλό… μια χαρά είναι τα εξώφυλλα… για μένα και λίγα γράφουν… ένα παοκ αρης είναι πάντα ένα παοκ αρης… στη 3η εθνική να είναι ο αρης θα πανηγυρίζουμε πάντα τέτοιες νίκες…
συμφωνώ εννοείται, απλά το πρωτοσέλιδο που πόσταρα εγώ είχε 2 “χοντράδες” που ξεφεύγουν από τις γνωστές καφρίλες που γράφουν οι 2 σκατοφυλλάδες. η πρώτη είναι με το στεφάνι, εννοείται αν ισχύει τεράστιο φάουλ εκ μέρους μας. η δεύτερη είναι το “ξύλο ανάμεσα σε Κάκο και Δώνη” που γελάει ο κόσμος όλος αν ισχύει
Εγώ πανηγυρίζω και χαίρομαι με κάθε νίκη του Π.Α.Ο.Κ, ακόμη και με τον πλατανιά, γιατί είναι αστείο? :dunno:
Όταν βέβαια πηδάμε τον συμπολίτη και στα 4, όχι το κλασικό οθωμανικό, χαίρομαι διπλά
και καλά κάνετε. όπως νιώθει ο καθένας…
το 0-1 στην Τούμπα το περσινό ήταν αδιανόητο ρε. Είχα μείνει μαλάκας. Τέτοιες νίκες σαν την χθεσινή χρειαζόμαστε στα μεταξύ μας για να ξεπλυθεί εκείνο. Γι’αυτό τρελαινόμαστε τόσο και ας μην έχει ομάδα το σκουλήκι φέτος
να σου πω την αλήθεια δεν παρακολούθησα τίποτα πέρυσι, εκτός μερικών παιγνιδιών για να γινει το πείραγμα εδω μέσα.οπότε δεν ξερω τι θέλει ξέπλυμα. πρώτη φορα εδω και 15 χρόνια.
Δηλαδη τι ηθελες; Να παει ο Καπετανος που μολις μπηκε χτυπουσε το χερι του στο στηθος στο σημα του Αρη να παει να αφησει λουλουδια μπροστα στη θυρα 4. Ηξερε ο Βρυζας οτι το να το αφησει αυτο σημαινε για μας πεντε εξι αγωνιστηκες τιμωρια και καλα εκανε και δεν το επετρεψε. Δυστυχως ειμαστε τοσο καφροι. Οι οπαδοι φταιμε και οχι η διοικηση
Δεν ήταν ανάγκη να το καταθέσει ο ίδιος και γω μαλακία το βρίσκω αν έγινε
Σε κάτι τέτοια δεν χωράνε οπαδισμοί
αυτό, θέλω να πιστεύω ότι δε θα γινόταν το παραμικρό. αλλά that’s me
Καλά και ο Παπαζαχαρίας να το καταθέσει δεν αλλάζει κάτι. Προσωπικά πιστεύω ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να γίνει φασαρία. Καλά έκανε λοιπόν η ΠΑΕ. Δεν μας τιμά αλλά έτσι είναι τα πράγματα
Βασικα, απο που κι ως που ο “βαλτε ενα γκολ και ας πεθανω” ειναι Αρειανος που θα χτυπαγε και το σημα στην καταθεση στεφανου και ως τι θα εκανε αυτος την καταθεση;;;
Δεν ειπα οτι ειναι αρειανος. Δεν με ενδιαφερει κιολας τι ειναι
Δεν ειπα οτι θα χτυπουσε το χερι του στο στηθος οταν κατεθετε το στεφανι. Ειπα οτι το χτυπησε οταν μπηκε στο γηπεδο.
Δεν ξερω αν θα ηταν αυτος. Σαν παραδειγμα τον εφερα. Δεν ηξερα και ποιος ειναι αρχηγος σας. Τωρα εμαθα οτι ειναι ο Παπαζαχαριας. Και αυτος να ειχε το στεφανι δεν αλλαζε κατι.
Το ολο σκηνικο ειναι προσβλητικο για τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Η διοικηση ομως γνωριζοντας τι παιζει να γινει καλα αποφασισε
http://www.sportdog.gr/article/129981/anamniseis-poy-den-prepei-na-sbisoyn
[B][U]«Αναμνήσεις που δεν πρέπει να σβήσουν…»[/U][/B]
Πέρασαν 13 χρόνια από το μοιραίο βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999 και το δυστύχημα των Τεμπών. Μια ημέρα, πολλές εικόνες, δεκάδες αναμνήσεις, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να σβήσουν ποτέ από την μνήμη όλων των ανθρώπων της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία θυμίζει όλα εκείνα τα θλιβερά γεγονότα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«H AΓAΠH TOYΣ ΓIA TON ΠAOK TOYΣ EΦEPE EΔΩ TOYΣ AΦHΣE ΕΔΩ KAI ΣYNEXIΣE ΠAPAΠEPA…»
Πέρασαν 13 χρόνια από το μοιραίο βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999. Μια ημέρα, πολλές εικόνες, δεκάδες αναμνήσεις, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να σβήσουν ποτέ από την μνήμη όλων των ανθρώπων της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
«Ο ΠΑΟΚ είχε μόλις αποσπάσει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με γκολ του Τζο Νάγκμπε στο 78 λεπτό και οι οπαδοί του αποχωρούσαν με το χαμόγελο στα χείλη από το ΟΑΚΑ. Όλα αυτά όμως, σταμάτησαν στις 4:30 τα χαράματα, δύο χιλιόμετρα μακριά από τα διόδια των Τεμπών.
»Το τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας «Relax Travel» στο οποίο επενέβαιναν 77 οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι σκορπώντας το θάνατο σε φιλάθλους καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.
»Λίγη ώρα νωρίτερα, στο Βελεστίνο έγινε στάση όπου αποβιβάστηκαν κάποιοι και σύμφωνα με τον οδηγό Κ. Μ. το λεωφορείο ανέλαβε να το οδηγήσει ο 19χρονος φαντάρος Γ. Ν. , γιος του ιδιοκτήτη του λεωφορείου. Δύο χιλιόμετρα πριν από τα διόδια Τεμπών, το λεωφορείο, προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με φορτηγό που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.
»Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, καθώς και Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.
»Και οι έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού, ένα προάστιο της Θεσσαλονίκης, που βίωσε στον μέγιστο βαθμό τον πόνο από τον τραγικό χαμό των φιλάθλων της ομάδας. Συνολικά τραυματίστηκαν 33 φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας».
4/10/99 r.i.p
Ο Μπάμπης Τσολακίδης ήταν από εκείνους που το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών τους στιγμάτισε. Έχασε το δεξί πόδι του και από τότε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Σήμερα μίλησε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” για όσους του υποσχέθηκαν διάφορα και τον ξέχασαν στο πέρασμα των 13 χρόνων. Αναλυτικά:
[B]Μπάμπη, όταν έγινε αυτό το τραγικό γεγονός για την οικογένεια του ΠΑΟΚ πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Μπατατούδης, τι έκανε για σένα που ήσουν ο πιο σοβαρά τραυματισμένος;[/B]
“Μου είπε θα με πάει Αμερική για να με βοηθήσει με το πόδι. Τελικά πήγαμε στην Γερμανία όπου έβαλα το πρώτο πόδι, το ξύλινο. Ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα πληρώσει το νοσοκομείο και το ξενοδοχείο που έμενε η μητέρα μου, δεν το έκανε τελικά. Τα λεφτά τα πήρανε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από εξώδικο που στείλανε. Μιλάμε για κατάντια”.
[B]Αρκετοί πρόεδροι πέρασαν μετά τον Μπατατούδη στον ΠΑΟΚ, ποιος έκανε κάτι για σένα[/B];
“Μόνο ο Ζαγοράκης από τους προέδρους δεν με ξέχασε ποτέ. Με έπαιρνε που και που τηλέφωνο να δει τι κάνω και αν είναι όλα καλά. Μου έστελνε κάθε χρόνο μπλούζες των παικτών για να μου δείξει ότι δεν με ξεχνάνε. Αυτά τα λίγα μπορούσε, αυτά έκανε. Μόνο μια μπλούζα ενός παίκτη για εμένα σημαίνει πολλά, μονάχα μια μπλούζα”.
[B]H σημερινή διοίκηση της ομάδας, με τον Ζήση Βρύζα στο προεδρικό θώκο, έκανε κάτι για σένα;[/B]
“Τίποτα, ούτε ένα τηλέφωνο να δoυν αν ζω η πέθανα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ του ο Βρύζας για μένα, δεν τον γνωρίζω καν, το ίδιο και ο Κατσαρής που είναι πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Κανείς τους δεν νοιάστηκε να δει έστω πως περνάω”.
Οι παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΟΚ σε βοήθησαν καθόλου;
“Ο Κούλης Αποστολίδης, μαζί με τον Σπανδωνίδη και τον δημοσιογράφο Κώστα Λασκαρέλια μου υποσχέθηκαν πριν πολλά χρόνια ότι θα κάνανε έναν φιλικό αγώνα με τον Κιλκισιακό για να μαζέψουμε έσοδα για να βάλω καινούργιο πόδι. Ακόμα το κάνουνε”.
[B]Μιας και το ανέφερες, τι γίνεται με το πόδι που έχεις τοποθετήσει;[/B]
“Στην αρχή είχα το ξύλινο, το οποίο μετά από εξώδικο του Νοσοκομείου, πληρώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετέπειτα έβαλα ηλεκτρονικό, το οποίο πλήρωσε η ασφάλεια της μητέρας μου. Έχω δέκα χρόνια να το κάνω service, το οποίο πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο. Τώρα είναι σε άσχημη κατάσταση και όπως με ανέφεραν οι ειδικοί που μίλησα πρέπει να αντικατασταθεί. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να γίνει κάτι τέτοιο, εμείς σαν οικογένεια αδυνατούμε να τα βρούμε. Αν δεν βρεθεί λύση θα αναγκαστώ να συνεχίσω την ζωή μου με πατερίτσες”.
[B]Ποιοι σε έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα, ηθικά και υλικά:[/B]
“Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην θύρα 4 και συγκεκριμένα στον Τάσο τον Καναράκη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδέσμους της Καβάλας, της Πολίχνης, των Σερρών, τους LEMMY, που με καλούσαν σε χωρούς για να με δώσουν αναμνηστικές πλάκετες και καμιά φορά ακόμη και χρήματα για να με βοηθήσουν.Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο επίσης για τα παιδιά του συνδέσμου Ivaders στο Ντίσελντορφ που ήρθαν μαζί μου στο νοσοκομείο στην Γερμανία για να βάλω το πόδι”.
[B]Σε λίγες μέρες είναι το μνημόσυνο των έξι παιδιών, ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του “Δικεφάλου”:[/B]
“Θέλω στο μνημόσυνο να βρίσκονται εκεί 5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, για να τιμήσουν όπως τους αρμόζει, αυτά τα έξι αδικοχαμένα αδέρφια μας. Τίποτα παραπάνω, να είναι όλοι εκεί και πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικό από μια νίκη κατά του Ολυμπιακού. Να παραβρεθούν όλοι στα Τέμπη. Τα αδέρφια αξίζουν παραπάνω από κάθε κατάκτηση κυπέλλου ακόμα και πρωταθλήματος. Αδέρφια ζείτε”.
Στα του σήμερα, 1 μήνα έφαγε ο Δώνης, 42 χιλιάρικα η ΠΑΕ
αρχισε τις παπαριες ο Γλυκος οποτε παρε το γκολακι #-o
φάγαμε γκολ από τον σάκη, κάποιοι πρέπει να παρατήσουν το ποδόσφαιρο από αξιοπρέπεια.
εντιτ, γκολ, άντε γαμώ
φάγαμε γκολ από πασαλο… και 1-3 να τελειώσει σαν ήττα λογίζεται…
τι μας ακύρωσε ρε ο απίθανος…??
χακομπο παλικαρε πάρε την φανέλα σπίτι σου και ασε τον γλυκουλη να βλέπει…
στείλε ρε ιβάν ένα φάκελο με 2-3 σφαίρες στο κορακι να μάθει να σφυρίζει τον παοκ όμορφα…
γκολ που δεν μετρησε και πεναλτι-αποβολη που δεν ηταν…μεχρι εδω για μενα σημερα,δεν βλεπω λογο να παρακολουθησω το υπολοιπο…