Π.α.ο.κ

Mέγας μαλάκας είναι ο Σάντος. Αποκάλεσε το υλικό του “Σαρδέλες” μόνο και μόνο για να πετάξει την ευθύνη από πάνω του. Ποιος προπονητής στον κόσμο επιτείθετε έτσι στους παίκτες του; Τι κερδίζει η ομάδα από την κίνηση αυτή; Τέσσερις απανωτές ήττες. Ακόμα και τους χειρότερους παίκτες του κόσμου να έχεις δεν τους ρίχνεις έτσι. Ήρθε ο Κονσεισάο και ενώ σέρνεται δεν έχει τα αρχίδια να τον κρατήσει έξω όπως έκανε π.χ. ο Μπάγεβιτς με Αμορόζο. Κρατάει μέσα αιωνίως την πραγματική σαρδέλα τον Μπαλάφα και έχει έξω τους απείρως καλύτερους: Βαγγελή, Μπαιανο, Ηλιάδη, Ορφανό. Πιο ηττοπαθή τον ΠΑΟΚ δεν το έχω δει ποτέ και είχε παρόμοιας ποιότητας υλικό και άλλες φορές.

Οταν τα λεμε αυτα καποιοι στραβοστομηδες βγαινουν και λενε"κατω τα χερια απο τον Σαντος ρεεεε, ο Σαντος ειναι μεγαλος προπονητης, εμεις τον Σαντος θα τον κρινουμε του χρονου…" Τα ιδια λεγανε κ με τον παρασχο που ηρθε μεσουσης της περιοδου και λεγανε οτι θα τον κρινουνε την επομενη χρονια που θα κανει αυτος την προετοιμασια κλπ, μολις εκανε οπ Παοκ χαλια ξεκινημα την επομενη χρονια παρτον κατω τον Παρασχο στις πρωτες αγωνιστικες…:sleep: :-- Ο τυπος ειναι λουζερ τι να λεμε τωρα,βλεπεις τα μουτρα του σε καθε συνεντευξη τυπου κ αναρωτιεσαι αν ξερει που βρισκεται… Ετσι οπως τα λες ειναι crabsody:thumbup: :!:

Στην πρωτη αγωνιστικη για την ακριβεια:p

Εγω ποτε δεν ημουν συμφωνος στο να διωξουν το παρασχο τη δεδομενη χρονικη στιγμη.Ο παρασχος ηταν απτους προπονητες που ανεβαζαν ομαδες απο δ σε α.Το θεμα ηταν οτι τα πραματα με σαντος ηταν προ-μιλημενα με ζαγορ,ετοιμο το πραμα.Για αυτο τον βλεπετε τωρα και βαζει στοχους σε 3 χρονια και και και.

Οντως,το οτι ειναι χειροτερος απο τι το περιμεναμε ο κονσεισαο ειναι και οντως θελει κοτσια να τον κρατησεις εξω(αμα γινει κατι τετοιο θα “προσβληθει” η δοιηκηση με την πατατα που εκανε).Αλλα μετα γκρινια και τετοια δε θελουμε(το οτι δηλαδη ο νεος παοκ στηριζετε σε μουφες μεταγραφες)

Παραυτα ο κονσεισαο σε 2 ματς επαιξε ολο κιολο.Να τον δουμε με τον Αστηρ τι θα κανει.

Αντε με τη νικη σημερα.Αν δεν νικησουμε,play off δε βλεπουμε παιδια.

Ετσι ακριβως.

Παντως τωρα που περασε και το ματς της χρονιας, δεν βλεπω να πολυασχολειται κανεις. Πολυ πεσμενη η κινηση στο θρεντ! :lol:

εγω θελω ο σαντος να κατσει να σχεδιασει την ομαδα για την επομενη σεζον και τοτε θα τον κρινω…σιγουρα μεχρι στιγμης δεν εχει καταφερει να ανεβασει τουλαχιστον την ψυχολογια και την αγωνιστικοτητα ορισμενων παικτων,αλλα με τις συνεχεις αλλαγες προπονητων κανεις δεν πετυχαινει τιποτα…

[I]Ζαγοράκης - Σάντος… Vs «εμπόρων ελπίδας»!

Βαγγελης Μπραουδακης

Ενα ιδιότυπο «μπρα ντε φερ» εξελίσσεται μήνες τώρα στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του ρεαλιστή Σάντος και των υπερφίαλων ΜΜΕ, τα οποία ξεσηκώνουν και καθιστούν υπεραπαιτητικούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Ενα «μπρα ντε φερ» που σιγά, αλλά σταθερά φθείρει τη δημόσια εικόνα του Πορτογάλου προπονητή, παρότι είναι βέβαιο ότι χαίρει της τυφλής εμπιστοσύνης της διοίκησης…

Τελευταίο επεισόδιο της «μονομαχίας» η αναγόρευση της 5ης θέσης ως εσχάτου στόχου προκειμένου να συμμετάσχει ο «δικέφαλος» στα πλέι οφ και η θαρραλέα αποποίησή τους από πλευράς Σάντος στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου, αποποίηση που κακοφάνηκε στους «εμπόρους ελπίδας»…

Τους κακοφάνηκε όχι επειδή ζουν σε εικονική πραγματικότητα, οπότε κατάλαβαν ότι είναι πλανημένοι, αλλά διότι ο Πορτογάλος ανθίσταται σθεναρά στο να παίξει το παιχνίδι «χαϊδεύουμε αυτιά για να γίνουμε αρεστοί»! Και τους κακοφαίνεται διπλά, αφού ούτε η διοίκηση δείχνει οποιαδήποτε διάθεση να «λαϊκίσει», τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την εικόνα στο χορτάρι…

Νομίζω, μάλιστα, ότι θα τους κακοφανεί ακόμα περισσότερο διαβάζοντας (και αναδημοσιεύοντας) το άρθρο του Θοδωρή Ζαγοράκη στο νέο τεύχος του «ΠΑΟΚ magazine», που κυκλοφορεί από σήμερα το πρωί! Ενδεικτικά αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πια γνωστό ότι ένα μόνο στόχο είχε για φέτος, την εξυγίανση. Ισως κάποιοι να κουράστηκαν να το ακούνε, γιατί το επαναλάβαμε ως διοίκηση πολλές φορές. Ομως, δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον για την ομάδα μας, αν τα πράγματα δεν μπουν σε σωστή βάση. Πολλοί θεωρούν την εξυγίανση αποκλειστικά οικονομικό όρο. Δεν είναι έτσι. Εξυγίανση για τον ΠΑΟΚ είναι και η αλλαγή νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι, η συσπείρωση της ομάδας με τον κόσμο, η έκφραση ξεκάθαρων απόψεων για το ποδόσφαιρο»…

…και επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η ομάδα έχει σίγουρα μια μεταβατική χρονιά. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος βλέποντας το βαθμολογικό πίνακα, όπως και μερικές από τις εμφανίσεις μας. Ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει την ομάδα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ούτε φυσικά κι εγώ έχω αυτές τις φιλοδοξίες, πολύ περισσότερο από τη θέση του προέδρου της ομάδας. Πιστεύω, όμως, πολύ στο σχεδιασμό που κάναμε με τους συνεργάτες μου. Ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνουν ο προπονητής και οι παίκτες. Ξέρω τι νοοτροπία επικρατούσε στην ομάδα και πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει αυτόματα. Ο Σάντος ξέρει να δημιουργεί τέτοιες ομάδες, υψηλών στόχων και απαιτήσεων»…

Κοντολογίς, τους δείχνει το φεγγάρι κι εκείνοι κοιτάζουν το δάχτυλο και αν θα νικήσουν τον Αστέρα, στη Βέροια, τον Ατρόμητο, στη Λιβαδειά, την ΑΕΚ και στη Λάρισα! Σαν ασθενείς σε αφασία…

[/I]
Aπο goalnews.gr

α δεν παλευεται η ομαδα…ξαφνικα ενω αραζω ακουω "0-1 ο Αστερας στο 94’
παω μεσα και βλεπω 4 ατομα με κιτρινες φανελες να ειναι στην επιθεση εναντιον 2.
πασα και πλασε.
0-1…

ο Παοκ θελει τουλαχιστον 5 παικτες να καταφερει να κανει κατι αξιοπρεπες και οχι να προσπαθει να μπει στην 5αδα

Aπο μαλακίες των Αθηναικων εφημεριδων εχουμε χορτάσει. Ο ίδιος ο Σάντος έβαζε σαν στόχο στις 4/1/08 την 4η ή την 5η θέση. Τώρα βλέποντας τα σκούρα άρχισε να λακίζει για να μην πέσει η ευθύνη πάνω του. Και να είναι χρονιά εξυγίανσης δικαιολογεί αυτόν να ρίχνει ύπνους στον πάγκο; Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να δοκιμάζει τους παίκτες που έχει αν κάνουν ή όχι; Υποστηρίζει ότι ξέρει ήδη ποιοί πρέπει να μείνουν. Δηλαδή είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών που επιλέγει; Είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Μπαλάφα του Κονσεισάο κτλ κτλ;; Ή μήπως θα τους διώξει αυτούς και θα διώξει και του υπόλοιπους που δεν χρησιμοποιεί ποτέ; Μπορεί ο ΠΑΟΚ στην κατάσταση που βρίσκεται να αγοράσει 20 παίκτες το καλοκαίρι; Σήμερα στον αγώνα κρατάει τους ΑΘΛΙΟΥΣ Κονσεισάο και Μπαλάφα σε όλο το παιχνίδι και μου κρατάει στον πάγκο τον Γεωργιάδη, τον Βαγγελή και τον Γκονζάλες. Τους βάζει και βγάζει τον Χριστοδουλόπουλο και τον Λάκη. Ο άνθρωπος κοιμάται επί 87 λεπτά και όταν ξυπνάει κάνει μαλακίες αλλαγές. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι και του χρόνου θα τον έχουμε και μας περιμένει άλλη μια χαμένη χρονιά

τελικα οι Κονσεισαιο δεν ταιριαζουν εδω…ο δικος μας ηταν ο χειροτερος που περασε απο τα ελληνικα γηπεδα (με τοσα λεφτα που δωσαμε)
δεν υπηρχε μεγαλυτερος χεστης
Στον του Παοκ δεν μπορω να συγχωρησω με τπτ το πανηλιθιο πεναλντυ του , εκεινος το εχασε , δεν το απεκρουσε ο Νικοπολιδης . Ελεος!

Φετος πρεπει να ειναι μακραν μια απο τις χειροτερες αγωνιστικα χρονιες του παοκ(βεβαια καθε χρονο αυτο λεμε), αν κατι του ειχε μεινει τα τελευταια χρονια ηταν η δυναμικη της τουμπας που βοηθουσε τον Παοκ να παιρνει τα εντος εδρας παιχνιδια, ε λοιπον χαθηκε και αυτο.

Επειδη δεν ειδα το ματς αλλα το ακουγα ραδιοφωνικα, αυτοι οι ρεπορτερ-οπαδοι του παοκ που περιγραφουν τους αγωνες του παοκ καλο θα ειναι να κοιταξουν την ουσια του προβληματος στο αγωνιστικο κομματι και οχι να προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα, Δλδ μεχρι και η καθυστερηση που εκαναν οι παικτες του αστερα για να κρατησουν το σκορ τους πειραξε, οπως κ τα γνωστα με διαιτησιες κλπ…:thumbdown:

Ο Σαντος τα εχουμε πει 100 χιλιαδες φορες…δεν…[-X crabsody τα λεει σωστα και εξω απο τα δοντια, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.:wink:

Εγω τα λεω μεσα απο τα δοντια γιατι ειμαι βαλτος και περνω μιζες απο Ντεμη και Σαντος.

Δεν είπε κανείς ότι είσαι βαλτός. Απλά μιλάς για κάτι που δεν γνωρίζεις στηριζόμενος σε δημοσιεύματα κάποιου δημοσιογραφίσκου. Αλήθεια πόσα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είδες φέτος;

Και εισαι και τσιρακι του αθηνοκεντρικου κατεστημενου…

Ρε παιδια δεν ειπαμε οτι ο Σαντος ειναι κανας Μουρινιο. Ειναι ομως ενας καλος προπονητης. Crabsody, ποιον θα ηθελες (ετσι οπως ειναι τωρα ο ΠΑΟΚ) για προπονητη?

Άγγελος Αναστασιάδης ή Ντούσαν Μπάγεβιτς. Για μένα κάθε ομάδα ακόμα και του ΠΟΚ έναν από αυτούς τους 2 θα έπρεπε να κυνηγάει.

Ναι αλλα εγω ειπα αυτη τη στιγμη…

Ο Μπαγεβιτς ειναι προπονητης του Αρη, οποτε δεν νομιζω να ερθει συντομα. Τον Αναστασιαδη κι εγω τον θεωρω πολυ καλο προπονητη, αν κι εσεις εκει πανω τον εχετε κατι ισαξιο του Καπελο. Τελος παντων, κι αυτος τωρα ειναι στην Κυπρο.

Περιμενω να μου πεις κατι πιο εφικτο…

Ο Αναστασιάδης είχε ομάδα και όταν ήρθε πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ. Οι προπονητές αλλάζουν εύκολα ομάδες. Δεν μπορώ να κρίνω και να επιλέξω προπονητές που δεν γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι ο Σάντος δεν κάνει. Ακόμα και με τον Κωστίκο πηγαίναμε καλύτερα. Και μην ακούω για το υλικό. Ο Αναστασιάδης είχε την ομάδα με Βελλή, Σιδηρόπουλο, Ζαφειρίου, Καπετανόπουλο και έκανε ρεκόρ 10/12 παίρνοντας την ομάδα στη μέση της περιόδου.

Συμφωνω σε ολα!
Νομιζω κατι διαφορετικο ως προς τακτικη ή στησιμο δεν εχει δοκιμασει ακομα πλην λιγων εξαιρεσεων.

[I]Ζαγοράκης: “Ντρέπομαι για την εικόνα”

Μία ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας και το λαϊκό δικαστήριο από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ καλά κρατεί με πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με γραπτή του δήλωση να εξέφρασε την ντροπή του για την εικόνα της ομάδας επί ημερών του.

"Ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα επί των ημερών μου στη Διοίκηση. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από εκείνους που μόνο προσφέρουν από την πρώτη μέρα που ανέλαβα, από τους φιλάθλους μας, που ανέχονται τον χειρότερο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών.

Υπόσχομαι ότι οι πληγές θα κλείσουν πολύ σύντομα. Ο ΠΑΟΚ, ακόμη και χωρίς να διεκδικεί τώρα την κορυφή, οφείλει να τιμά τον κόσμο που τον ακολουθεί παντού.

Η ευθύνη για αυτή την εικόνα, μας βαραίνει όλους. Πιστεύω, παρόλες τις δυσκολίες, ότι ο σχεδιασμός που κάναμε Διοίκηση και Προπονητής θα αποδώσει καρπούς και θα μπορούμε από του χρόνου να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον σχεδιασμό θα αποτελέσει παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ ανήκουν μόνο όσοι είναι νικητές", ανέφερε η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. [/I]

[I]
Με τα συνθήματά τους αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους αλλά και τον Φερνάντο Σάντος από τον οποίο μάλιστα ζήτησαν μέσω συνθήματος την παραίτησή του. Μάλιστα ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρέθηκε στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου όταν πραγματοποιούσε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός του “Δικεφάλου”.

“Αν δεν μπορείς παραιτήσου”, του είπε με τον Σάντος να του απάντησε: "No problem[/I]
etc etc…

Αντε να πεις σε αυτον το κοσμο τωρα οτι εχει αδκο που φωναζει,παντως σωστος ο ζαγορακης βγηκε και ζητησε συγνωμη για την κακιστη εικονα της ομαδας.