Π.α.ο.κ

μονο εγω βαριεμαι να συζητω γι αυτο το θεμα?

Έχουν μπει μέσα στην ομάδα, σε διάφορα πόστα, πολλοί οι οποίοι είχαν το ρόλο του πληροφοριοδότη… Γι αυτό και ήξεραν οι παοκάρχες στα ράδια τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια, για μεταγραφές για όλα… Και έκραζαν όλοι τον τσιτσιακόφ ότι είναι άχρηστος στις μεταγραφές γιατί δεν τους έδινε τίποτα…και έκλεισε 4 σε 12 ώρες…
Παρόμοια σκηνικά γίνονταν και μα παίκτες… Για τον Ηλιάδη πχ δεν έχει γραφτεί ποτέ κακό άρθρο και ας ήταν άχρηστος… Αλλά ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των εφημερίδων…
Τελευταίος ο Τουρσουνίδης… Ο οποίος ήταν λέει σύμβουλος του βρύζα… Δλδ γιατί να βάλεις έναν άνθρωπο ο οποίος έφαγε ότι φράγκο είχε σε τζόγο και ποτά σύμβουλο μιας ΠΑΕ…?? Γιατί κελαηδούσε… και με το που έφυγε βγήκαν άρθρα ότι ο Ιβάν δεν σέβεται την ιστορία της ομάδας…

Ο Ιβάν όμως είναι 100 φορές μεγαλύτερα λέρα από όλους μαζί… Γι αυτό και για τις μεταγραφές δεν ήξερε κανείς τίποτα… εδώ ο Βούκιτς έκανε προπονήσεις με την ομάδα 3 μέρες και οι άλλοι δεν είχαν πάρει χαμπάρι… Έστειλε την γκοτσάρεβα να αξιολογήσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα απολυθούν… και όλοι γελούσαν επειδή δεν ήξερε ελληνικά και της λέγαν ότι να ναι… και 3 μήνες μετά αποδείχτηκε ότι η τύπισσα ξέρει ελληνικά και απέλυσε μια χούφτα από δαύτους…

σοβαρα μιλας;ηξερε ελληνικα; :lol::lol::lol:

Για πόσο βλάκα τον έχεις τον Ιβάν δλδ… Μιλάμε για άνθρωπο που έκανε περιουσία όταν κατέρρευσε το καθεστώς στη Ρωσία… δεν θες άλλα επιχειρήματα…

Και για να μην τσουβαλιάζω κόσμο, υπάρχουν και παλαίμαχοι που όντως προσφέρουν από τα πόστα τους… π.χ. ιωσηφίδης, κολομπούρδας

Αλλά κάποιοι μπήκαν λόγω ονόματος και κόβουν χαρτζιλίκι… Αυτούς που
ήταν σωστός ήταν ο Κωνσταντινίδης ο οποίος όταν είδε ότι δεν του αρέσει η φάση, δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει (δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο), παραιτήθηκε ο άνθρωπος… που άνετα θα μπορούσε να ζητήσει ένα Γ’ κατηγορίας πόστο και να παίρνει ένα χιλιάρικο/μήνα σαν τον τουρσουνίδη…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!

http://www2.paok24.com/mmeitem.asp?id=801&m=9&title=O+Γιασεμάκης…+μοντέλο!+(photostory)

Τελείωσε το κερί και έμεινε η τρίχα ανάμεσα στα βυζιά;

@Don Constantino

βαλτο σε σποιλερ ρε μαλακα,πονεσαν τα ματια μου :lol:

Μπορεί να πέρασαν μέρες, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος δεν ξεχνάει και δίνει την δική του απάντηση στον Γιώργο Δώνη που μίλησε για καταστροφικό ποδόσφαιρο στην Τούμπα σε συνέντευξή του στο «ΦΩΣ».

«Αυτή είναι η άποψη του. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να απαντάει στον Α και τον Β. Θα πω ένα πράγμα όμως. Και εγώ πήγα στην Θεσσαλονίκη, δούλεψα στον Άρη και έφυγα μέρα…!»

[SPOILER][/SPOILER]

Δεν μας βλέπω καλά στο μπάσκετ…:-k

Την κάνει Χαριτόπουλος που ήταν μεγάλη βοήθεια φέτος για να παίξει Βουλγαρία (!), και τον Μακγκράθ τον θέλει λέει η Ζαλγκίρις. Άντε να τον κρατήσεις.

Για χαριτόπουλο του δίνουν αυτοί 50.000 και μεις δίναμε 25… πιστεύω μπορούμε να τον κρατήσουμε αλλά μάλλον είδαν κασελάκη τσαιρέλη που ανεβαίνουν και είπαν γάμα το…

ΜακΓκράθ του δίνουν 250.000 για 1,5 χρόνο… δεν μπορείς να τον κρατήσεις… το θέμα είναι να πάρει και ο ΠΑΟΚ τίποτα γιατί τώρα η ζαλγκίρις του πε έλα ελεύθερος…

αυτες ειναι οι μαλακιες

πάμε μωρή Περογαμβράκη αρρώστια…!!

έλεος γαμώ τον χριστό μου, τι θα γίνει επιτέλους

Ρε δώνη… Ρομπέρ αμυντικό χαφ στον άξονα…?? τι πρέζα πίνεις ρε πούστη μου…

^αυτό, μόνο με ήττα σήμερα υπάρχει ελπίδα, μήπως παραιτηθεί ο εμετός και σώσουμε το κύπελλο.

εντιτ, ΕΛΑ ΡΕ ΔΩΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ

Σφαγή του ΟΦΗ… πέναλτι από δω μέχρι την Κρήτη…

Γύρισε το ματς… το χτίσιμο δώνη τώρα αποδίδει…

Μέγας είσαι γιώργαρε και θαυμαστά τα έργα σου…

την ειδα 2 φορες την φαση…δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι η οχι αλλα τεινω πιο πολυ οτι δεν ηταν…