Π.α.ο.κ

από τον Παναθηναϊκό που όποιος ήθελε έπαιρνε βαθμό στο οακα φάγαμε 2. από τον σημερινό Άρη πήραμε το χ και πανηγυρίζαμε που μας έκλεισαν πίσω για ένα ημίχρονο.

δε νομίζω ότι υπάρχει πιο στάνταρ άσος από αυτόν του Σαββάτου. Ο λάθος Donnie έφυγε.

και γω σκεφτομαι να το παιξω στο στοιχημα τον ασσο…θα δινει και καλη αποδοση λογικα

Το ματς με την Αεκ 1?Ε όχι ρε μάγκες

Σε άλλα νέα…[I][B]3 φορές[/B][/I] :’)

Οχι ρε. Εμεις θα κανουμε το καθηκον μας παντως. Θα κερδισουμε Βεροια και Πλατανια…

1. χεχεχεχ

[B][SIZE=“4”]Κυρίαρχος με (άλλα) 15 εκατομμύρια[/SIZE][/B]

Η DIMERA LTD κατέθεσε σε λογαριασμό της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το ποσό των 14.976.000 ? το οποίο προορίζεται για την συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, που ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD, το συνολικό ποσό των 24.928.746 ?.

Νταξ, του χρόνου με βλέπω με διαρκείας.
Ρεσπέκτ στον Ιβάν!!!

…μη φύγει νύχτα κι αυτός, γιατί ο περήφανος λαός (μας, σας, τους) δεν συγχωρεί…

ευχέλαιο για να φύγει η κατάρα του Μπόλονι με τις θλάσεις…

τι καλυτερο απτο να κανεις αγιασμο σε τραπεζι μπιλιαρδου

δεν ειναι νομιζω

Ρε μαλακα δωνη. Αλλαξε καμαρα με ρομπερ. Δεξια ετσι κι αλλιως δεν παιζουμε

Ο κάτσε πάντως αν συνεχίσει έτσι την κόκκινη την έχει κλεισμένη…

Αφου του εδωσε ο μαλακας μια ανυπαρκτη καρτα. Πρεπει να τον βγαλει ο Δωνης. Το κακο ειναι οτι εχει και ο Κατσουρανης αλλα τουλαχιστον εκεινος ειναι πιο εμπειρος. Κουμαλο αντι Κατσε λοιπον… :lol:

Παλι μεσα επεσα ρε πουστη μου

Οι αποβολές στον δώνη είναι ότι πιο ανούσιο… λες δλδ και που είναι στον πάγκο κάνει τίποτα…

Απο το πληκτρολογιο μου το πηρες

Ρε ηλίθιε Δώνη, αχρήστευσες εντελώς τον Καμαρά. Τον Ρομπέρ δεν παίζει, θες να τον κάνεις γαμπρό σου και τον βάζεις τόσο συχνά. Κατά τ’ άλλα άθλιος αγωνιστικός χώρος, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείσαι να μην κερδίζεις την ΑΕΚ.

Δώνη άντε σήκω φύγε να πούμε δεν πάει άλλο
Περιμένω τη συνέντευξη τύπου να ακούσω για “βαρύ αγωνιστικό χώρο”, “μας τα χάλασε ο καιρός” και λοιπές πίπες

3 μήνες είναι παίδες… που θα πάει…θα περάσουν και θα πάρουμε και προπονητή… μέχρι τότε έτσι θα πάει η χρονιά…