Π.α.ο.κ

θυμάσαι τι λέγαμε για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πριν λίγους μήνες…και μου έλεγες οτι θα αναγκαστώ να ανακαλέσω:lol: :lol: :lol:

Κατσε,δε τελειωσε ακομα το πρωταθλημα…

:frowning: :frowning: :frowning:

μα το θέμα δεν είναι να πέσει,αλλά ότι όντως υπάρχει μια προβληματικά κατάσταση την οποία τόνιζα τότε και μου’λεγες ότι έχω άδικο:wink:
αν είναι να βάλουν μυαλό εκεί πάνω,ας πέσει,αν δε γίνεται αλλιώς δηλαδή…

οχι,αποτι θυμαμαι ελεγες πως δε προκειται να δουμε φως στο τουνελ…,η κατασταση ηταν χαλια το ξες και το ξερω,απλα πριν ερθει ο φλεβαρακης ελεγες ολα ηταν τελειωμενα αποτι θυμαμαι.Και εγω σε ειχα πει πως μπορουμε να αποδειξουμε πως δεν ειμασταν τοσο χαλια οσο η τοτε βαθμολογικη θεση…

Aλλα περισσοτερο χαλια :stuck_out_tongue:

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση του, η οποία ανακοινώθηκε μάλιστα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου. Τι αναφέρει χαρακτηριστικά; “Με την επιστροφή μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Τώρα θεωρώ ότι ήρθε για μένα η στιγμή να αγωνιστώ για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αποφάσισα ότι η ιδανική στιγμή είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας της ομάδας στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ.
Στην καριέρα μου δεν φόρεσα μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο με αυτό το σύλλογο συνδέθηκα τόσο. Δεν αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου στις όμορφες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έχουν διαμορφώσει ένα καινούριο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλύτερα από του χρόνου. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης. Προσκαλώ όλο τον κόσμο στο γήπεδο, για να τους αποχαιρετίσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την τελευταία μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ”.

Πολυ σωστα επραξε και αποφασησε να σταματησει,εχοντας ηδη μια πολυ αξιοπρεπη καριερα απο πισω του

Παλι καλα να λετε που δε στηθηκαμε (οπως θα κανατε εσεις) σε κολοσσο και θα παμε να κερδισουμε στο ρεθυμνο.τωρα αν φτασετε σε σημειο να κινδυνευετε τελευταια αγωνιστικη δε μας αφηνετε επιλογη…

Nαι δεν στηθήκατε με Κολοσσό, στηθήκατε με Ολύμπια :lol:

O Zαγόρ βρήκε τρόπο να γεμίσει πάλι το γήπεδο την Κυριακή

την Κυριακή στη Τούμπα θα γίνει γιορτή!

(και όχι μάχη) :stuck_out_tongue:

πιστευω τη κυριακη χαλαρα sold out…

κατι ακουσα θα τον βραβευσει ο Καραμπελας…

:roll: :roll: :roll: :lol: :?

αντε ρε ΠΑΟΚ γερα…

Νικη για την ομαδα γκολφ του παοκ,βλεπει πρωταθλημα!!!

Σε τι σημειο εφτασε ο οπαδος του παοκ ε.Απλα θελω να πω οτι οσες δικαιολογιες κ να εχει ο Σαντος δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη,εγιναν και κατι ψιλομανουρες στην συνεντευξη του ζητουσαν να φυγει κλπ. Σαντος απετυχες,δεν εδειξες απολυτως τιποτα.Δεν θυμαμαι χειροτερο Παοκ, κριμα για τον κοσμο που μεχρι ποτε θα κανει υπομονη?

Δεν μπορω να κατανοησω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη στηριξη απο τη δοιηκηση σε εναν προπονητη που δεν καταφερε τιποτα.Oυτε ο παρασχος δεν ηταν τοσο κακος προπονητης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, 5.000 αγανακτισμένοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας και φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Φερνάντο Σάντος, από τον οποίο απαίτησαν να παραιτηθεί. Τα σχολιανά του άκουσε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάτι που έγινε και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=62090

Να σε πω κατι?Εγω δεχομαι οτι η ομαδα δεν ειναι καλη.Ας πουμε με αριστα το 10 παρνουν 2.Δε μπορει απο τοτε που τους αναλαβες να πανε 1,5 και οχι 2,5.Υποτιθεται οτι πρεπει να χεις προοδο,μικρη η μεγαλη.Η ομαδα παει απτο κακο στο χειροτερο και ποια ειναι η δικαιολογια?Οτι εχεις κακο υλικο?@ρχ1δ1@

Μπαίνουν κεφάλαια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Βρέθηκε επενδυτής για τον ΠΑΟΚ; Κατά κάποιες πληροφορίες ναι. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (είναι αρμόδια για τις αυξήσεις κεφαλαίου που κάνουν τόσο οι εισηγμένες όσο και οι μη εισηγμένες εταιρείες) το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της βορειοελλαδίτικης ομάδας με καταβολή μετρητών.

Η αύξηση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ύψους 15 έως 20 εκατ. ευρώ. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι τα απαιτούμενα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι υπάρχει επιχειρηματίας ή ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να μπει στην πολύπαθη ομάδα και να αναλάβει ρόλο. Σύμβουλος στη διαδικασία πάντως έχει αναλάβει η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

Πηγή

τρέμετε φλώροι :twisted:

πηγη?Τι πηγη?

η πηγή του άρθρου ρε νιουμπά - εφημερίδα Ελευθεροτυπία,οικονομικό ρεπορτάζ
ας ελπίσουμε ότι οι πληροφορίες τους είναι σωστές

ρε,οταν λεμε πηγη αναφερουμε και που το βρισκουμε.Εγω τι ηθελες να μυρισω τα δαχτυλα μου?