τα πραματα ξεφευγουν
http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/kaneis_den_ton_thelei_ston_teliko.2167271.html
Ντάξει, ας πάνε οι επιστήμονες τελικό με τους αρκάδες
αυτα ειναι άρθρα με άποψη. ο μπαμπης ο σουγιας και ο ο βαγγελης ο κριμσον τέτοιες λογικές
Εγώ πιστεύω ότι Παοκτζήδες και Ολυμπιακοί είναι αδέρφια και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Μπορούν να απολάφσουν ένα σπουδέεεεο παιχνίδ’, από το ο-πύον κερδιζμένο θάβγει το ποδόσφαιρο…
[B][SIZE=“4”]Τελειώνει ο Γκαρσία(!!!)[/SIZE][/B]
Το θέμα Γκαρσία όχι μόνο δεν έληξε μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ύστερα από τη συζήτηση, που έγινε με τον Δώνη, αλλά συνεχίζει να υφίσταται και μάλιστα όπως όλα δείχνουν, ο Ουρουγουανός θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να συνυπάρξει άλλο με τον προπονητή της ομάδας…
Ο Γκαρσία ήταν πολύ απογοητευμένος καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας κι όλοι καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα πριν την προπόνηση μίλησε στους συμπαίκτες του και τους άφησε να καταλάβουν ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να συνυπάρξει πλέον με τον Δώνη.
Η ανακωχή που συμφώνησαν να κάνουν οι δυο τους δεν κράτησε πολύ, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι ο προπονητής της ομάδας δεν του δείχνει τον ανάλογο σεβασμό και έγινε ότι έγινε σήμερα.
Ο Γκαρσία, αφού μίλησε στους συμπαίκτες του, δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση και σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από το περιβάλλον του, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=26260&t=1
πω τον πούστη τον κλεραζίλ
πωωωωω. παει ο παοκ. τελείωσε. απο αύριο να βλέπετε τα ζουζούνια
δεν μπορώ να σε καταλάβω, ειλικρινά.
…είναι σίγουρο ότι ο Πάμπλο είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτήν την κόντρα, οπότε τομπαίρνει ο κλεραζίλ; Ή είναι και πράγματα που δεν ξέρουμε-δεν λέμε;
Και όλο το πρόβλημα θα λυθεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο με τη μία;
ουτε εγω εσάς.
ελα ρε τώρα. μεγάλος ο γκαρσια, σημαία ο γκαρσια, αλλά αυτό το 100-0 στην υπόθεση και οτι μπαίνει πιο πανω ο παίχτης που δεν ξέρω καν αν μπορει να προσφέρει, απο τον προπονητή(και απο την ομάδα) ειναι καπως αστειο.
δεν τρέχει τίποτα. θα φύγουν και οι δυο μια χαρα σε λιγο ή και τώρα και όλα ωραία.πάμε για αλλα
…δεν έχεις τρόπο. Τα ίδια είπα κι εγώ από πάνω στο πιο κομψό…
εντάξει, δίκιο έχετε, η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές με τυφλώνει το συναίσθημα και δε σκέφτομαι λογικά.
ας πούμε για την απειλή αποχώρησης από το πρωτάθλημα λόγω της τιμωρίας στον κοντό.
:lol:
για μια στιγμή νόμιζα οτι σας πήρε ο αλαφουζος
…ας ήταν λίγο πιο εγκρατής ο κοντός και δε θα λέγαμε τίποτα…
Το βασικό πρόβλημα στην υπόθεση Garcia είναι ο πούστικος χειρισμός που αφήνει πάρα πολλά ερωτηματικά. Αν είχε το θάρρος ας έβγαινε ο Σαίξσπυρ να πει ότι δεν τον υπολογίζει, και να μην κάνει τέτοιες πουστιές. Τώρα θα δει τι κράξιμο θα φάει ο λίγος. Ο Garcia είναι από τους λίγους που μπορούν πλέον να εμπνεύσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και τέτοια συμπεριφορά είναι τουλάχιστον αχάριστη.
:-k σαν τι θα κάνει ο κόσμος(και πρεπει να εμπνευστεί) ? θα παιξει ολη την αριστερή πλευρά και θα συγκλίνει προς τα μέσα κοντά στην περιοχή?
αμα πιεζει ο κοσμος και όποιος άλλος να μην το κάνει, να μην πει δεν τον θελω, πως να το κανει,? αφου αυτο του ζητας
Στην εποχή των Σαλπιγγίδηδων που πουλάνε οπαδιλίκι και λοιπών γατιών που έχουν έρθει στην ομάδα, ο Γκαρσία ήταν ίσως η μόνη ηγετική φυσιογνωμία εκεί μέσα. Ναι, όταν μπήκε αλλαγή στο γήπεδο μετά από μήνες ολόκληρους ο κόσμος πανηγύριζε σα να είχαμε βάλει 2 γκολ μαζεμένα. Όταν λέω να εμπνεύσει τον κόσμο, εννοώ να τον ξανασυσπειρώσει γιατί πρεσβεύει σαν άτομο τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ και του λαού του.
Σπυριάρη νύχτα θα φύγεις
crimson, είσαι έξυπνο παιδί και γράφεις πολύ σωστά πράγματα, να ξέρεις σε συμπαθώ, αλλά εδώ
ελα ρε τώρα. μεγάλος ο γκαρσια, σημαία ο γκαρσια, αλλά αυτό το 100-0 στην υπόθεση και οτι μπαίνει πιο πανω ο παίχτης που δεν ξέρω καν αν μπορει να προσφέρει, απο τον προπονητή(και απο την ομάδα) ειναι καπως αστειο.
δεν τρέχει τίποτα. θα φύγουν και οι δυο μια χαρα σε λιγο ή και τώρα και όλα ωραία.πάμε για αλλα
είσαι πολύ λάθος. και δεν πρόκειται να σου εξηγήσω τα αυτονόητα επειδή δε νιώθεις, συγγνώμη. περιορίσου στην ΑΕΛ καλύτερα.
τα πράγματα είναι απλά, την Κυριακή θα φανεί πόσο απλά είναι.
και εγω σας αγαπώ και τα ρέστα αλλά εδω βλέπουμε την αλήθεια και οτι και εσείς είστε πολυ κοντά για να δείτε καθαρά(συμβαίνει πολλές φορές)
[B][I]Στην εποχή των Σαλπιγγίδηδων που πουλάνε οπαδιλίκι…[/I][/B]
*δεν περιορίζομαι…