Μπράβο μαλάκες…απαράδεκτοι [-X
Θέλουμε 1 φορ κλάσης οπωσδήποτε
Καλά που έχασε και ο αστέρας
μπραβο παοκ.
απο το καλο στο καλυτερο βλεπω.
δίνουμε νόημα στη διοργάνωση ρε…
ούτε 5000 στο γήπεδο την κυριακή…
Και ανησυχω και για τον Ιτανζ πλεον. Και στα δυο γκολ εχει ευθυνη. Ελπιζω να μην διωξουν Χακομπο για να κρατησουν Γλυκο
θυμαμαι την ομαδα πριν ενα χρονο που βγηκε 1η στους ομιλους στην ευρωπη…κατεβηκαμε 10 επιπεδα απο τοτε…
Τότε είχαμε προπονητή
Κακή αντίδραση από τον Ιτάνζ, ειδικά στο 2ο, αλλά είναι ο Ιτάνζ, είναι καλός και το ξέρουμε
Επίσης εννοείται ότι ο Χακόμπο επιβάλλεται να μείνει
Ο Γλύκος όσο και να ανέβει εμένα ποτέ δεν θα μου εμπνέει επιστοσύνη…εκείνο το γκολ πέρυσι στο κύπελο ακόμη δεν το έχω χονέψει
άντε και το βράδυ vogue, dogs, κλαρίνο μαλλί και ταττουάζ
μπαχαχαχα
Ο χακόμπο είναι με διαφορά ο καλύτερος τερματζής στην ελλάδα… από θέμα ικανότητας…
απλά έχει μερικά ψυχολογικά το παιδί…
ψυχολογο στην ομαδα σκεφτηκε ποτε κανεις?
τι ψυχολόγο ρε… Ιβάν τσιμέντωσε τους τα πόδια να πούμε και στον θερμαικό… να παίζουν σουμπούντεο με τα ψάρια…
[B]O Kαραγκούνης στον ΠΑΟΚ;[/B]
Θέμα επιστροφής του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό δεν υφίσταται αφού έχει κάκιστες σχέσεις με τον Αλαφούζο. Στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, του Ζαγοράκη και του Βρύζα έχει; Ίδωμεν?
http://akros-empisteutikon.gr/?p=17146
:lol:
έχουμε τον πόνο και την τρέλα μας, έχουμε και τον damnation.
10 λεπτά πριν τη σέντρα, στη θύρα 4 βρίσκονται μετά βίας 100 άτομα! Σίγουρα πάμε για αρνητικό ρεκόρ!!! 3.000 φίλοι του ΠΑΟΚ στις εξέδρες, οι περισσότεροι στις κεντρικές και στην θύρα 7.
Κατά τ’ άλλα μόνο νίκη
βάλτε την κ17 και μπούλο όλοι γαμώ τα σπίτια σας, μας έχετε μαυρίσει την ψυχή μαλακισμένα
το πανηγυρισα το γκολ εξαλα,το παιξα λαιβ 3 ευρω με 19 αποδοση
ωραιος^
Εχω μαντικες ικανοτητες… προβλεπω το ξυπνημα της Κοκκινης Αρκουδας…
δίνω οτι εχω(καλα δεν ειναι και πολλα) για βιντεο απο αποδυτήρια με σαββιδη. καπνους απο τα αυτια πρεπει να εχει βγαλει
Δεν πειράζει, να πάει τσου-λου κάποια ομάδα που το θέλει
Μαλακισμένα…ένας δεν υπάρχει να τους ξεχέσει ρε πούστη μου που παίζουν σαν τιτίκες?
Με ομάδα-Δώνη χωρίς τον Δώνη θα την χάσουμε τη πρώτη θέση
Η λύση είναι μία
[SPOILER]Με τη βοήθεια και της Παναγιάς
[/SPOILER]