Π.α.ο.κ

να σου κανω μια ερωτηση karvou…για τον χριστοδουλοπουλο τι αποψη υπαρχει στην αθηνα???και μεταξυ σας σαν γαυροι τι λετε???οτι ειναι παικταρας και μακαρι να τον παρετε???

σε ρωταω γιατι θεωρω πως δεν εχει δικαιολογησει με τιποτα τον ντορο γυρω απο το ονομα του…και κανενας παοκτσης δεν θα στεναχωρηθει αν φυγει…αρκει να μην ξεπουληθει οπως ο σαλπιγγιδης…

βεβαια ειναι εξελισιμος…αλλα μεχρι στιγμης δεν προσφερει ιδιαιτερα στο συνολο της ομαδας…

Γενικά, για τον Ολυμπιακό, τόσο ο Κλέητον όσο και ο Χριστοδουλόπουλος δεν προορίζονται για το βασικό σχήμα (ειδικά όταν προσωπικά πιστεύω πως του χρόνου ο Μπελούτσι θα είναι ο MVP του πρωταθλήματος), αλλά περισσότερο ως βοήθεια για κλειστές άμυνες σε μερικά δύσκολα ματς.

Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο κόσμος (ο κόσμος για μένα, ό,τι του πούνε λέει… εδώ γκρίνιαζε που δεν έπαιζε ο Παππάς και ο Φιλιπάκος κάποτε), αλλά προσωπικά στο δίλημμα Κλέητον Vs Χριστοδουλόπουλος θέλω τον 2ο κι ο λόγος είναι απλός. Ο Κλέητον ήρθε στο Καραϊσκάκη, σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός σερνόταν, η Λάρισσα είχε στόχους και αυτός δεν έκανε τίποτα. Από την άλλη, ο Χριστοδουλόπουλος ήρθε στο Καραϊσκάκη σε μια εποχή που η ομάδα λόγω Τσ. Λ. ήταν φορμαρισμένη, ο ΠΑΟΚ ακόμα ψαχνόταν και ο Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο ξεχώρισε αλλά έκανε και πολλούς μας παίκτες γιο γιο.

Δε θεωρώ πως ο Χριστοδουλόπουλος αυτή τη στιγμή είναι επιπέδου Τσ. Λ. αλλά νομίζω πως δύσκολα θα εξελιχθεί και περαιτέρω στον ΠΑΟΚ (ήδη όπως είπες τελευταία δείχνει στασιμότητα, αν και για μένα αυτό εξαρτάται και από πολλούς παράγοντες… Δηλαδή φέτος, αν και είδα λίγο ΠΑΟΚ, μου δόθηκε η εντύπωση πως ο Χριστοδ. έπαιζε όπου υπήρχε τρύπα στην επίθεση. Αν ο νέος παίκτης δεν έχει συγκεκριμένους στόχους να βελτιώσει, δύσκολα βελτιώνεται).

Εγώ προσωπικά, επειδή πιστεύω σε Μπελούτσι θέλω κάποιον για πίσω από αυτόν και από την ελληνική αγορά Χριστοδουλόπουλος και μου κάνει και πιστεύω πως θα είναι λιγότερο ρίσκο από το να παίρναμε κανένα άλλο παίκτη, από Λατινική Αμερική όπου δεν ξέρει η μάνα του (αφού δεν πάμε για μεγάλα ποσά, αλλά για κοντά στα 1,5 εκ.€)

Aυτά ακριβώς μου λέει και ένας ΠΑΟΚτζής συνάδελφος: “Δώστε μας 2 εκ. ? και σας τον φέρνω στην Αθήνα με το αυτοκίνητο μου!” :lol: :lol:

Ο Βρύζας φέρνει Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ!

Παίκτη έκπληξη «έκλεισε» ο ΠΑΟΚ! Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος συμφώνησε με το «δικέφαλο του βορρά» και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=67833

8O 8O Kαλος παικτης…

Ο Χριστοδουλόπουλος, μπορεί να παίξει και αριστερός φορ στο 4-3-3. :wink:

Τρελαίνει κόσμο ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής. Χαλκιάς, Κοντρέρας, Ίβιτς, Ζεράρδ, Βιεϊρίνια δεν είναι αμελητέες μεταγραφές. Συν ότι κρατά και Βερόν (τον καλύτερο του παίκτη πέρυσι). Αν πάρει και αξιόπιστο φορ και η ομάδα δέσει, νομίζω πάει για καλή πορεία του χρόνου.

Από την άλλη για να ανοίγεται τόσο πολύ οικονομικά ο Ζαγοράκης, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.

1. Να προσπαθεί να ευχαριστήσει τον κόσμο που γκρίνιαζε πέρσι και να ρισκάρει για νέα χρέη. (απίθανο)
  2. Να έχει πάρει απόφαση να πουλήσει Χριστοδουλόπουλο. (πιθανό)

βρε κόλλημα με τον οικοδόμο…
ξεχνάς την τρίτη εκδοχή - να γνωρίζει ο Τέο ότι θα μπει κάποιος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

ο Κοντρέρας μεγάλη μπαλαδόφατσα - επιτέλους θα δούμε λίγο ξυλίκι στην άμυνα

Αύξηση κεφαλαίου δε σημαίνει και ίση αύξηση μπάτζετ μεταγραφών. Μη τα συγχέετε αυτά τα 2. Λογιστικά το μόνο που θα προσφέρει, θα είναι ισοσκλελισμένοι ισολογισμοί. Η ομάδα όμως τα λεφτά των μεταγραφών πάλι θα πρέπει να τα δώσει κάποτε σε κάποιον…

Και εγώ προβλέπω ο ΠΑΟΚ να τον δίνει τον Χριστοδουλόπουλο. Είτε σε ΠΑΟ είτε σε ΟΣΦΠ…

οχι ρε σεις δεν ανοιγεται οικονομικα…ελευθεροι παικτες ειναι ολοι…λιγο αυξημενο μπατζετ εχει σε σχεση με περσι…αλλωστε εφυγαν καμμια 10 παικτες…

απλως ο βρυζας εχει πολυ καλα κονε απο το εξωτερικο…με τον κοντρερας ηταν συμπακτες στη θελτα…

Ωρε,με την επιστροφη μου στο φορουμ ηρθε ενα χαρμοσυνο γεγονος.Πουλαμε το υπερταλεντο(:lol: ) χριστοδουλοπουλο στο παναθηναικο με 3,7 εκ ευρω…να που θα βρεθουν τα λεφτα για τους παικτες…

Το δικό του αθλητικό κέντρο είναι έτοιμος να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με συντονισμένες κινήσεις, που έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξασφάλισε έκταση στη Νέα Μεσήμβρια, δυτικά της Θεσσαλονίκης, για την κατασκευή του νέου αθλητικού (προπονητικού) κέντρου της ομάδας. Οι υπογραφές με τον δήμο της περιοχής «έπεσαν» το μεσημέρι της Παρασκευής και προβλέπουν την παραχώρηση 67 στρεμμάτων στον “Δικέφαλο του Βορρά”. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρουσιάσει εντός της ημέρας τα σχέδια για το έργο που θα δώσει πνοή στο σύλλογο.

μπραβο ρε θοδωρε η καλυτερη μεταγραφη!!!:bow: :bow: :metal:

επιτελους σε αυτη την ομαδα φαινεται οτι υπαρχει σχεδιο και προγραμματισμος…ομαδα χωρις προπονητικο κεντρο για μενα δε νοειται…επισης κλεισαμε βιερινια,ακουγεται για ταντις και επισης μυριζει βομβα στα για αμυντικο χαφ και επιθετικο…παμε ρε παοκ!8)

Τελικα πηραμε Καζμιερτσακ αντι του Λιμα…δανεικο απτη πορτο με οψιον αγορας αλλα ειναι αρκετα ηψηλη λενε…

ξεπερασαμε ηδη το περσινο ρεκορ των διαρκειας…φτασαμε ηδη τα 12.500 και συνεχιζουμε:metal: :metal:…παμε για sold out στα διαρκειας λεμε!!!:vibrate: :vibrate:

και αυτη τη στιγμη ο κοσμος φτανει τις 15-20.000 στη πρωτη προπονηση της ομαδας στη τουμπα!!!

[SIZE=“6”]τρα λαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας…[/SIZE]:band: :band:

επισης χιλιαδες στη πορεια εναντιον του φασιστικου νομου ορφανου!!!

Ο υιος γκαγκατσης στον παοκ ε,φαινεται οτι περασε στο ντουκου η ειδηση αυτη…:stuck_out_tongue: :-k

Μπραβο ρε ζαγορ με τα κονε σου…:lol:

:eek:

Ο Γκαγκάτσης δεν είναι τσιράκι του ΟΣΦΠ και άρα εχθρός της Θεσσαλονίκης?

οχι ο γιος του ομως

Α, ΟΚ, ο γιος είναι επαναστάτης φαίνεται!!

ναι ναι ναι ναι :lol: :lol: :lol:

Ω, η μεγάλη επιστροφή!
Welcome. :slight_smile:

οχι φιλεμου chris ο γκαγκατσης ειναι ΠΑΟΚτσης…μας εδωσε και το γκαγκατσοκυπελλο…προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αν ηρθε ο γκαγκατσης στον ΠΑΟΚ…