Π.α.ο.κ

Το δείχνει στην ΔΤ?

Όχι, της Τρίτης τα έχει η νοβα. Αύριο στη ΔΤ έχει Μίλαν-Αϊντχόφεν…

…πάντως πέρα από τα λευτά που θα κόψει από τον χοντρό, και απ’την στεναχώρια του θα χάσει και κανά κιλό, ή θα σκάσει στο φαί:p, ανάλογα πως αντιδρά, αν περάσει απόψε ο ΠΑΟΚ, θα το κάνει εναντίπον σε μια απ’τις πιο σιχαμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα:):!:

Σήμερα αποδεικνύουμε αν έχουμε τα αρχίδια ή όχι… γιατί το μέταλλο και τον χαρακτήρα τον έχουμε τα τελευταία χρόνια…

Μετά από απογοητεύσεις με Μακάμπι Αγιαξ και Μέταλιστ η πουτάνα τύχη μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε την ιστορία μας στα σημαντικότερα 90 λεπτά της σύγχρονης (αν όχι και ολόκληρης) ευρωπαϊκής ιστορίας μας…

Τέτοια αναμονή μόνο στον τελικό της Φιλαδέλφειας…

Γαμήστε τους ρε πούστη μου… Εκδίκηση για το πέναλτι του Μαλιούφα το 83’ γαμιόλες γερμανοί…

άντε καλή τύχη. δύσκολο σήμερα, αλλά πολύ θα το γουστάρω να περάσετε :slight_smile:

Μεγαλη μαλακια που θα ναι αδειο το γηπεδο. Μακαρι να περασετε παντως.

Δυσκολο παιχνιδι αλλα πιστευω οτι τους εχετε

παμε μωρή τρελα. πρώτο ημίχρονο στο σπίτι και δεύτερο με τρέξιμο σαν του λαγού με ποδήλατο στην δουλειά.
ΜΕΓΑΛΟ κρίμα για τον κόσμο. πολύ θα ήθελα να δω πανηγυρισμούς και φωνές σε γκολ του παοκ

Θα ακουστούν απ’έξω προς τα μέσα :wink:

ε αλλο να βλέπεις τον χαμό

ας με σωσει καποιος με κανα λινκ.τα γνωστα κολλανε απιστευτα σε μεγαλα ματσ

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

Ας εχουν οι αντιπαλοι 4 δοκαρια και 2 χαμενα πεναλντυ και ας μεινουμε στο 0-0 δε με νοιαζει…ας χασουμε και τα 6 ματς στους ομιλους αργοτερα,αρκει σημερα να παρουμε την προκριση

σημερα μαγκες γυριζουμε σελιδα

Παμε μωρη ομαδαρα!!!

καλη τυχη ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!!!

Γενικά για λινκ μόνο στους ρώσσους. Πάντα.:slight_smile:

Ποιοι είναι οι Ρώσσοι?

Γαμώτο, η Τούμπα είναι λες και παίζουν φιλικό… Άντε, άλλο ένα ματς μένει και τα άλλα 2 σεντονάτα με γεμάτη Τούμπα!

livefootball.ws

αυτος ο στοχ/στοκ/whatever, ειναι 3456786 κλάσεις πιο πανω απο όλους τους παίχτες του παοκ. μην πω και της σαλκε

Εδώ θα φανεί ο κόουτς.

Αυτό που δε φαίνεται όσο και να προσπαθήσεις είναι η άμυνα στο γκολ…

παμε να χτυπησουμε το 2ο.κριμα γιατι τα χανε χαμενα οι γερμανοι σε φασεις

Πράγματι.

Μαλακία για τον ΠΑΟΚ να φάει γκολ λίγο πριν το ημίχρονο κι ενώ ουσιαστικά δεν είχε κινδυνεύσει. Μιλάμε για τον ορισμό της φάσης απ’ το πουθενά. Πάντως νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλήσει επιθετικά στο β’ ημίχρονο, κυρίως με τον Στοχ, κάτι που κώλωσε λίγο να κάνει στο α’. Θα μου πεις βέβαια, έτσι αναγκαστικά θα αφήσει χώρους στη Σάλκε και η άμυνα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Για να δούμε τι θα δούμε.

Ρε σεις, υπάρχει χέρι στο γκολ ή μου φάνηκε;

έντιτ: Ναι. Τώρα βλέπω την εκπομπή στο Sky και στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ότι κατεβάζει τη μπάλα με το χέρι. Μαλακία ρε σεις.