Π.α.ο.κ

Παιδια νταξει και η αμυνα σας δε διεκδικουσε οσκαρ αλλα δεν ηταν και πολυ ανωτερη απο αυτη της Σαλκε .Το παιχνιδι κριθηκε στο κεντρο και το ξερετε, με Τζιωλη δε γαμησε ποτε κανεις. Ο ανθρωπος ηταν σα κουκλα για προπονηση το 2006 που επαιζε στο βαζελο, ειδικα τωρα 7 χρονια μετα δεν ειναι ουτε για να κρατησει κεντρο για μπαραζ ανοδου, ποσω μαλλον για προκριματικα τσου λου. Οποιοσδηποτε αλλος στη θεση του ειναι καλος. Γιατι δεν εμπαινε Κατσουρανης στα χαφ και καποιος αλλος μπακ (εκτος αν δεν ειχατε αλλο μπακ και ηταν λυση αναγκης, δεν ξερω, το ειδα απο το 2ο ημιχρονο με γερμανικη περιγραφη)?

Απ’ ότι διάβασα υπήρχε σαν σκέψη να παίξει στα χαφ ο Κατσουράνης στο πρώτο ματς. Για εμένα καλώς δεν έπαιξε εκεί, γιατί στα στόπερ θα έπαιζε ο Λόπεθ που ήδη ψάχνει ομάδα (ναι, τόσο τραγικός) ή ο Κατσικάς που θα έβλεπε τον Φαρφάν και θα έβαζε τα κλάματα τέτοιος σοφτ που είναι κι αυτός.

τετοια ευκαιρια μια φορα στα 10 χρονια…μια φορα ηταν με την ισραιλινη το 2004 και εχθες…

και τις δυο φορες τις πεταξαμε στα σκουπιδια…

ο μονος ρεαλισστικος τροπος για να παιξεις τσουλου τελικα ειναι σαν πρωταθλητης…

εχθές θα πάθαινε έμφραγμα στο 30’… ίσως και πολύ λέω…

Έκπληξη για μένα ήταν ο σκόνδρας… έκλεισε πολύ καλά τον φαρφάν με δεδομένο ότι έπαιζε ανάποδη θέση…

Πραγματικά ο Σκόνδρας έκανε πολύ καλό παιχνίδι,δεν νομίζω να το περίμενε κανείς.Ειδικά με όσα είχε δείξει στο Αγρίνιο.

Το περίμενα εγώ. Το πως έπαιξε με Παναιτωλικό δεν το περίμενα γιατί και στον Ατρόμητο και με Καλλονή έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Χθες πήγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα.

Η μεγάλη απογοήτευση είναι ο Χακόμπο. Εϊναι σαν να βλέπω άλλον τερματοφύλακα από αυτόν που έβλεπα στον Αστέρα.

Τζαβέλλας λέει…

αφου απο μωρα αυτο ονειρευομαστε.να ρθουν λεφτα στον παοκ να παρουμε τζαβελλα.ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΑ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ

Βέρυ βέρυ ΠΟΙΟΤΙΚ

http://www.youtube.com/watch?v=i2LlCZrRDeI

πραγματικα σε ενα σημειο δε καταλαβα τιποτα

Εγω σε ένα σημείο καταλαβα κάτι

Νινης δανεικος:’)

οι μεταγραφες που ολοι ονειρευομασταν#-o

Και χωρις οψιον. Γελαει ο κοσμος. Εναν Ελληνα επρεπε να παρουν (Μαλεζας) και δεν εχει ακουστει τιποτα. Παιρνουμε στα τυφλα παικτες και μετα ψαχνουμε αλλους στις ιδιες θεσεις. Φανταστικο

Μετράω πόσους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού έχουμε και με πιάνει απελπισία.

αν δεν δω πρωτα τον καθε παικτη το πως παιζει στον ΠΑΟΚ δεν μου αρεσει να κραζω προκαταβολικα…Και γενικως δεν μου αρεσει αυτη η νοοτροπια που την βλεπω συχνα τωρα τελευταια οτι δεν μας κανει ο ενας και δεν μας κανει ο αλλος…Ας προσγειωθουμε λιγακι…

γαμω την κλικα κατσουρανη-τζιολη-σπυροπουλου-σαλπι

ο σπυροπουλος γαμω σιγουρα για την κλικα ηρθε.

Ο Κατσουράνης κλείνει στόματα από πέρυσι…το ίδιο και ο Τζιώλης μέχρι τώρα οπότε ας μην κράξουμε πριν τον δούμε

[SPOILER][/SPOILER]
Και ο Τζαβέλας ποιοτική και safe επιλογή
Ο Σπυρόπουλος από την άλλη πρέπει να είναι πολύ ταγάρι για να έφαγε άκυρο από τώρα

Θέλω δηλώσεις Νίνη για τον [U]υπέροχο λαό του Π.Α.Ο.Κ.[/U] :’)

Ελπίζω να μην ισχύει, γιατί αλλιώς οι συγκινήσεις συνεχίζονται αμείωτες :’’)

http://www.sportdog.gr/article/187545/daneikos-ston-platania-o-spyropoylos

[B]Δανεικός στον Πλατανιά ο Σπυρόπουλος;[/B]

Μετά την απόκτηση του Τζαβέλλα από τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος της Κρήτης ψάχνει το “μπαμ” με τον δανεισμό του Έλληνα άσου…

Άλλωστε, πλην του Τζαβέλλα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχει και ο Λίνο. Και, όπως έχει γράψει εδώ και μέρες ο σκύλος, ο Στέφενς δεν βλέπει όσα θέλει από τον Σπυρόπουλο. Με αποτέλέσμα να μην τον υπολογίζει από νωρίς…

Λέτε να δοθεί δανεικός στον Πλατανιά; Σίγουρα, πάντως, μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν έκπληξη…

ειμαι γ εθνικη. αμα μου δίναν σπυροπουλο θα ήμουν μέσα στην γκρίνια