[SPOILER][/SPOILER]
:lol:
[SPOILER][/SPOILER]
:lol:
Έτσι ξεκινάνε οι εμφύλιοι…:lol:
Αναμενόμενο
Άντε να πάρουν σιγά σιγά πόδι και από το γήπεδο…να μην εκδηλώνονται τουλάχιστον
Αυτός ο μαλάκας ο Νικολακόπουλος θα σταματήσει ποτέ να ασχολείται με τον Π.Α.Ο.Κ.?
Η ομάδα του δεν έχει ενδιαφέρον ή δεν πουλάει πλέον?
δεν νομιζω οτι πιστευε καποιος οτι δεν θα φταναμε σε τετοιο σημειο…
οσο για τον Νικολοτετοιο απαντησες ηδη!
Να 'γιασει το χερι τους
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ…ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΤΕ…
Larger than life.
ναυάγιο η άμυνα…
63 λεπτά μια ευκαιρία όλο κι όλο με την βέροια…
ομαδαρα…
Με τέτοια εμφάνιση δυστυχώς δεν πας μακριά. Για άλλη μια φορά αστείο γκολ, κάτι πρέπει να γίνει. Τουλάχιστον κερδίσαμε, πραγματικά το μόνο που κρατάω είναι η θετική εμφάνιση του Τζαβέλλα από τους νεοφερμένους.
3 νίκες η ομάδα στο πρωτάθλημα και 3 παραπομπές διαιτητών…
Και άντε με πανιώνιο ήταν όντως αστείος… Αλλά προχθές παραπέμφθηκε για ένα οφσάιντ στη Βέροια στο οποίο είναι όντως οφσάιντ ο άλλος…
Δεν αρχίζουμε καλά…
Εγώ λέω ότι κάτι πρέπει να γίνει με τον Χακόμπο. Μυαλό δεν έχει βάλει και ούτε πρόκειται…
Καλά εγώ το χω πάρει απόφαση πλέον ότι στο τέρμα δεν θα βρούμε ποτέ κάποιον σοβαρό (είτε αγωνιστικά είτε ψυχολογικά)… Μεγάλη πουστιά αυτό που έκανε στη Βέροια… Αλλά επικό και το θέατρο στη συνέχεια της φάσης…
Στο γκολ που φάγαμε ο Κατσουράνης έκανε την γκέλα όχι ο Χακόμπο. Απλά επειδή ανεβαίνει πιο ψηλά η άμυνα λόγω συστήματος, μας βγάζουν πάρα πολλές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και σ’ αυτό τον τομέα Χακόμπο και σέντερ μπακ έχουν τραγική συνεννόηση. Στα πολύ αρνητικά του Ισπανού ότι σκέφτεται 1-2 δευτερόλεπτα και μετά αρχίζει να βγαίνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε συχνά. Στο ματς με τη Βέροια πάντως έβγαλε 2-3 δύσκολα οπότε δε μπορώ να πω ότι είχα τεράστιο παράπονο από αυτόν.
Έδιτ: Α σχολιάζετε το σκηνικό με τον σέντερ φορ, εγώ δεν είχα δεί πάτημα να πω την αλήθεια από το γήπεδο και δεν είδα και στιγμιότυπα μετά. Αλλά εφόσον το λέγε και έγινε μεγάλη μαλακία κι αυτό, θα κρέμαγε την ομάδα πάλι.
Ναι ρε… στο γκολ δεν φταίει…
επίσης στο γκολ ο βίτορ κάνει την μαλακία με τον επιθετικό… Ο κατσουράνης έχει πάει στα δεξιά για βοήθεια εκεί που βαίνει η σέντρα…
ασοβαρο τερμα,ασοβαρα κεντρικα μπακ(οσον αφορα τα αμυντικα τους καθηκοντα) και ελλειψη αμυντικου χαφ…αυτα θα μας στοιχησουν φετος να το θυμηθειται
για να δουμε…
Ίσως ότι πιο ρεαλιστικό και ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί ποτέ σαν πλάνο 5ετίας στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ…
Ειδικά για το γήπεδο μακράν το καλύτερο σενάριο… Το γήπεδο στην Τούμπα ή σε άλλο πλανήτη λέμε… Και 35 χιλιάρικα είναι ότι πρέπει…
Δεν παρακολούθησα τη συνέντευξη, αλλά απ’ ότι έχω διαβάσει μπορώ να πω πως είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για πρώτη φορά. Βγήκε μια σοβαρότητα προς τα έξω που δεν είναι καθόλου αμελητέα. Και τα μισά να υλοποιηθούν θα είναι τρομερό βήμα προόδου.
Το θέμα είναι ότι για πρώτη φορά δεν βγαίνει πρόεδρος να πει “ο ΠΑΟΚ απαιτεί την ρύθμιση των χρεών γιατί είμαστε μεγάλοι ξερω γω και με λαό να ούμ” αλλά παρουσιάζει πρώτα ένα πλάνο επενδύσεων 80 μύρια σε 5 χρόνια με 1000 έξτρα θέσεις εργασία και κέρδη για το δημόσιο 10 χαρτιά τον χρόνο… Και όλα αυτά αφού σε ένα χρόνο έχει ξεχρεώσει προς το δημόσιο 12 χαρτιά από τα τελευταία χρόνια…
Και για τα παλιά χρέη δίνει και 11 μύρια αρζάν παρά…
Και όλα αυτά την στιγμή που στην ΑΕΚ η πολιτεία λέει θέλει να δώσει 20 μύρια για το γήπεδο…