Π.α.ο.κ

Είδε κανείς τον αγώνα χθες?
Εγώ από το ράδιο που άκουγα συμπέρανα ότι έβγαζε κάρτες για πλάκα σε μας ενώ στον ΟΦΗ χαριζόταν
Π.χ η κάρτα στον Νέτσιντ γιατί βγήκε?

Ντάξει, ο ολυμπιακός πέρυσι τερμάτισε με 0 κόκκινες 0 αποβολές :lol:

Πρώτον οι κάρτες είναι 4 ανά αγώνα (24/6=4 τις τελευταίες μερικές χιλιάδες χρόνια…:p)

Εχθές:
-Κάρτα στον κατσουράνη μαρς που δεν δίνεται στην αρχή του αγώνα
-Κάρτα στον Στοχ κανονικότατη
-Κάρτα στον Βούκιτς για διαμαρτυρία, είναι…
-Κάρτα στον Λίνο για φάουλ αστεία τελείως
-Κάρτα Νεσιντ ότι πιο αστείο φέτος… τόλμησε να σηκώσει τα χέρια του στο γκολ… Ότι και να πω είναι λίγο… Βέβαια ο περογαμβράκης που σκαρφαλώνει στα κάγκελα δεν γίνεται ούτε παρατήρηση…:wink:
-Κάρτα Τζιόλης δεν θυμάμαι τον λόγο αλλά νομίζω ήταν… βασικά έχω σβήσει την παρουσία του γενικά εχθές…

Άρα εχθές οι 4 είναι δίκαιες… Ότι έχουμε πάρει μούφα κάρτες είναι αλήθεια… όπως και το ότι τις περισσότερες τις άξιζες… Ξέρεις ότι θα στην βγάλει την κάρτα και συνεχίζουν οι παίκτες να νευριάζουν να κλωτσάνε μπάλες και λοιπά γελοία… Ο στοχ πχ που είναι στο όριο πλέον τις δικαιούται όλες τις κάρτες που έφαγε…
το γεγονός ότι ο ολυμπιακός δεν πρόκειται να αδικηθεί το ξέρουν και οι ίδιοι… Το να λες όμως ότι γι αυτό δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα είναι απλά αστείο, ειδικά όταν δεν έχεις παίξει 1 γαμημένο παιχνίδι καλή μπάλα… το χθεσινό ήταν μια γκέλα που κάποια στιγμή θα ερχόταν έτσι όπως παίζουμε…

ναι μαλακίστηκα με τις πράξεις ΟΚ, και το σκεφτόμουν ότι λέω μαλακίες δεν βγαίνανε
Ναι είναι, αλλά γιατί εφαρμόζεται μόνος σε μας το γράμμα του νόμου;
Δεν λέω γιατί σκατα να έχω εγώ 24 κάρτες, όντως τις 20 τις δικαιούμουν, αλλά γιατί ρε πούστη μου ο γαύρος να έχει μόνο 4; Πάει να πει ότι κωλύουνται να δείξουν τις κίτρινες όταν είναι κίτρινες σε αυτούς.

και η ανάλυση δεν είναι για γέλια, αν και ήξερα ότι παρεξηγιέται εύκολα.
Την μπάλα μας που δε παίζουμε, ναι την βλέπω, αλλά βλέπω και το γαύρο να πούμε που παίζει ίση και χειρότερη μπάλα από μένα και κερδίζει από αυτές τις λεπτομέρειες με τα φάουλ λίγο εκτός περιοχής κλπ. Τα περισσότερα τους με στημένα τα βάλανε, ε άμα βαρέσεις 15 στημένα σε ένα ματς, 1-2 δεν θα μπούνε; Δες το και έτσι

1. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αγωνιστικά είναι κατώτερος του ΟΣΦΠ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να έχει κάποιες πιθανότητες για πρωτάθλημα αν δεν ίσχυαν τα παρακάτω 2.
  2. Ο Ολυμπιακός ελέγχει απόλυτα τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ εμπαίζετε από τους διαιτητές ακόμα και μέσα στην Τούμπα με ομάδες όπως ο Πλατανιάς. Επειδή είδα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο ας γράψω δυο πράγματα. Ο Πανιώνιος έπαιρνε τις κάρτες σαν να είναι καραμέλες. Στον Ολυμπιακό δεν εδινε ούτε φάουλ. Τρεις φορές κόψανε Πανιωνιο με ανύπαρκτα οφσαιντ. Και άλλα πολλά τραγελαφικά όπως όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πανιωνίου δόθηκε επιθετικό ανύπαρκτο για να λήξει η φάση εκεί κ.α.
  3. Οι μισές ομάδες του Πρωταθλήματος είναι υποκαταστήματα του Ολυμπιακού.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Το πρωτάθλημα είναι του γαύρου. Μην τρέφεται αυταπάτες. Το ξέρουν και οι ίδιοι οι οπαδοί τους και δεν ασχολούνται με την ομάδα τους παρά μόνο στα Ευρωπαικά ματς και πάλι με το ζόρι.

είμαστε η μοναδική νίκη του Παναιτωλικού και στα παιχνίδια τα μάτια μας πονάνε, οπότε, ξέρω γω, μήπως όλα αυτά είναι εξίσου γραφικά με τους αρειανούς που έστησαν ιστοσελίδα για το πόσο καιρό δεν είχαν πάρει πέναλτυ;

Σε αυτό όμως φταις εσύ… που έκανες δηλώσεις σαν ΠΑΟΚ ότι θα τα τελειώσεις αυτά… όταν λοιπόν βγαίνεις και τα λες αυτά, είτε τα κάνεις πράξη είτε παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς και το βουλώνεις…

κλάμα πάλι γιατί τα κοράκια έτσι και γιατί αυτοί αλλιώς δεν έχει νόημα… όπως λες όλοι το ξέρουν…το να φωνάξουμε ξανά δεν αλλάζει τίποτα…

Σε πρώτη ανάγνωση θύμισε λίγο
http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg

http://www.paok-megastore.gr/ProductDetails/DIAFORA-PAOK/DIAFORA-PAOK/PAOK-FC-GRASS.aspx#.UkrjQob0GK8

30 ευρώ. χώμα και χορτάρι. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ χώμα και χορτάρι από το γήπεδο δηλαδή. περιμένω και γλάστρες που θα γράφουν “ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου” για να προσκυνήσω

δεν μπορεί ρε μαλάκες…

Όταν πάρω τις λάσπες από τα παπούτσια του Σαλπιγίδη και τις τρίχες που του πέφτουνε στο ντους, θα μπορώ να πεθάνω ήσυχος.

Επίσης πρέπει να προσέχουμε τα bootlegs του από πάνω προϊόντος, τόσοι άνθρωποι έχουν κήπους και χωράφια.

Μαλακίες… στο επόμενο ντου θα μαζέψω κανα κιλό να σας φέρω τζάμπα…

:’’’’’’’)

Γιατί ρε, εγώ αν ήταν πιο φθηνό ή είχα λεφτά για πέταμα το αγόραζα χαλαρά
Καρφώνεις και μια άδεια Μαλαματίνα πάνω, μερικά κέρματα, αναπτήρες και έφερες τη Τούμπα σπίτι σου

τα από πάνω συν ένα σημαιάκι κόρνερ, συν ένας παιχταράς (εκείνη η φιγούρα με το μεγάλο κεφάλι) Τζόρτζεβιτς από δίπλα, epic win

για πείτε ρε παιδιά. θα κερδίσει ο στεφενς την ομάδα χωρίς προπονητή ή να μην ρίξουμε ούτε ευρό?

αμα σου πω οτι ηρθα για να ρωτησω αμα πιστευουν οτι αξιζει να τους παιξω σημερα στο στοιχημα… :lol:

Από συνέντευξη του Φυτανίδη:

[B]Για τους λόγους που δεν υλοποιήθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:[/B] «Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτήν την υπόθεση. Ήταν θέμα του ΠΑΟΚ και όχι δικό μου. Ρωτήστε τον κ. Βρύζα».

Εμ, άμα έχεις ΙΝΙΓΟ ΛΟΠΕΘ πού να ασχοληθείς με Φυτανίδηδες. Α ρε, και τα δισέγγονα τους θα τρώνε με τόσες μίζες που πέσανε και φέτος…

Όσον αφορά το σημερινό ματς, για κάποιο λόγο έχω καλό προαίσθημα. Γενικά μας πάνε τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα δείξει.

σε άλλα νέα

«Το ΤΑΠ βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία του, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την[B] « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ[/B].

Στην αγωνιστική περίοδο, που το βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιχειρεί την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη η « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ έρχεται αρωγός της προσπάθειας μας και θερμά την ευχαριστούμε γι αυτή την αρωγή».

3.25 το Χ
3.25 το 2
:-k

Θα πάω να ρίξω ένα δεκάρικο

στεφενς και μιτεσλ έχουν μιλήσει με τον θεό.