Π.α.ο.κ

μπασκετ επιπέδου σχολικού πρωταθλήματος λαρισας δεκαετίας 90.τα λαθη ειναι παιδικα
επισης ο playmaker σας μάλλον δεν ξέρει οτι πρέπει να περάσεις το κέντρο μέσα σε κάποιο χρονικό όριο.μην του το πείτε, εχει φάση η φάτσα του όταν του λένε τρέχα και δεν καταλαβαίνει το γιατί.

ετσι. μπείτε και μέσα.χαχαχα

βριζουν τους παιχτες οι αλλοι. πρεζα

Ο υπέροχος λαός…

ο άλλος με 40 δευτερόλεπτα και ρίχνει 3ποντο με την επαναφορά απο τον θεο.

Ούτε να ασχοληθώ με το άθλημα δεν θέλω πια… είναι τέτοια η κατάντια του αθλήματος στην ελλάδα που μετά από 9 χρόνια δεν παίρνω διαρκείας… άσε που τιμολογιακά είναι σε άλλο σύμπαν η ΚΑΕ…

100 ευρώ λέει και δεν βλέπεις φιλικά και ματς κυπέλλου και πλέι οφ… δλδ πόσο μαλάκες είστε ρε…110 δίνω στην μπάλα για να δω 22-25 παιχνίδια και θα δώσω 100 για 14 ματς μεταξύ χρεοκοπημένων ομάδων + 4 κλαρίνα στην ευρώπη… πολύ λογικό… και 10 ευρώ είσοδο στα υπόλοιπα ματς… μετά θα λένε ο απλός κόσμος δεν αγκάλιασε την προσπάθεια…
χίλιες φορές που πήρα 2 διαρκείας στο χάντμπολ (15 ευρώ το ένα έχει) και τα λεφτά πάνε για φανέλες και μπάλες στα παιδιά που παίζουν σχεδόν τζάμπα…

όσο για το ματς δεν ξέρω τι περιμένατε από παίκτες που παίρνουν 1000+ ευρώ τον μήνα… όταν έχεις μπάτζετ 200-250 χιλιάρικα και έχεις ελπίδες για 3ος είναι κατάντια… μια μπεστ οφ πεντάδα να μαζέψεις από το ποσειδώνιο κοντράρει και τις 2 ομάδες σήμερα…

Το ελληνικό μπάσκετ πέθανε και δεν το χει καταλάβει… ζει από τις χαριστικές χορηγίες του κράτους μέσω ΟΠΑΠ… ας το κάνουν ερασιτεχνικό να τελειώνουμε…

όσο για τον κόσμο, τόσα χρόνια τα ίδια λέμε όσοι πηγαίναμε… μακριά από το παλατάκι οι συνδεσμίτες… έρχονται σε 2-3 ματς τον χρόνο και τα πρόστιμα αγγίζουν τις μισές ετήσιες εισπράξεις… πλέον χαλάλι τους… θα φύγουμε και 1500 (στην καλύτερη) που πηγαίναμε σε όλα τα άλλα ματς να κλείσει το τμήμα…

Μέχρι και το kolkas24 έπεσε από αυτό που έγινε

άσχετο απλά επειδή είχατε γράψει για την τιμωρία του κλοπ και οτι ήταν μικρή. αυξήθηκε και ο ίδιος λέει οτι δεν θέλει να κάνει έφεση γιατι είναι σωστή η τιμωρία

προσκυνώ τον θεό στην παε που τρολλάρει

για καφενειακο σωματειο καλοι ειμαστε

Εκπληκτικό ματς στην Πυλαία!

και απεξω με κάτι λεωφορεία καλό έγινε :stuck_out_tongue:

έμαθε το πλειμαικερ οτι δεν περνάμε το κέντρο όποτε να ναι??

Αν αναφέρεσαι στον Αμερικάνο, δεν ξέρω τι δεν είχε μάθει πριν, αλλά χτες είχε 16 πόντους, 8 ασίστ και το τρίποντο από τα 8 μέτρα με το οποίο κέρδισε στην λήξη ο ΠΑΟΚ και μου έστειλε στον κουβά την eurocup τριάδα μου στο στοίχημα.

Τρομερός Μπόγρης επίσης.

Η Μπουντούστσνοστ έχει έναν καράφλα παιχταρά (Άλεξ Πόποβιτς), άντε να τον πάρουμε στον Θρύλο του χρόνου και να φωνάζουμε ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑ και να μας λένε “μμμμ, ναι, πες μας ότι έβλεπες και μαυροβουνιακό πρωτάθλημα και τον ήξερες”. :smiley:

μαλλον μονο εσεις οι 2 ειδατε τον αγωνα :lol:

εγω ειχα δει μόνο το παοκ αρης που ηταν τραγικό παιγνίδι.

chrisp στο ματς με τον αρη για κάποιο ακατανόητο λογο δεν περνούσε το κέντρο στον χρονο που πρέπει.πάντα του φώναζαν απο τον πάγκο και αυτος απορούσε , δεν αμφιβάλω οτι έπαιξε γαματα χθες. απλά μου ειχε κάνει εντύπωση στο ματς με τον αρη.

βάλαμε και τσιρλίντερς… φάτε εδώ γυμνασμένα κορμιά… ειδικά η δεύτερη όρθια από δεξιά δεν έχει αντιληφθεί που είναι και γιατί…σαν να έχει αυτισμό κάθεται…
τα παντελόνια από σακούλες σκουπιδιών δεν χωράνε σχολιασμού…

Από τις γονατιστές όμως η μεσαία πρέπει να έχει επικά βυζιά.

φόλα τα ΤΕΦΑΑ θεσσαλονίκης…:stuck_out_tongue:

ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ας μου εξηγήσει κάποιος ποια διάνοια έβαλε 18.15 ΠΑΟΚ - Αστέρας στην Τούμπα, 21.30 Άρης - ΠΑΟΚ στο παλαί και παράλληλα ημιμαραθώνιο με κλειστές τις Νίκης - Τσιμισκή - Β. Γεωργίου από τις 16.00 ως τις 22.00? Ούτε ραντεβού στην Εγνατία να δίναμε με τους συμπολίτες!

φορος τιμης στο εργο του Δωνη.

δεν έχει και καμιά ταράτσα εκεί κοντά ρε γμτ να πάμε να αράξουμε με μπύρες να χαζεύουμε τα σούτια…

στο γήπεδο έχουμε πανό κατά των αεροψεξασμων… και επίσημα πιάσαμε πάτο κύριοι…