Οκ… δεν υπάρχει σωτηρία… μόλις ακούστηκε στον αέρα της πόλης από παραγωγό εκπομπής ότι:
Εντάξει οι παίκτες που έχουμε δεν είναι του 9 ή του 10/10 αλλά είναι του 6-7… το καλοκαίρι υπήρχε ένας προπονητής διαθέσιμος με εγνωσμένη αξία και ικανότητα να παίρνει παίκτες του 5-6 και να τους κάνει να παίζουν για 8 (γκούχου κούχου Άγγελος θεός - Άγγελος ισχυρός - Άγγελος αθάνατος ελέησον ημάς) και εμείς προτιμήσαμε μια μη δοκιμασμένη λύση του κυρίου Στέφενς που προφανώς δεν μπορεί να βελτειώσει την ομάδα και έχει εμμονές (έννοια προφανώς άγνωστη στον Άγγελο) με παίκτες…
Εγώ πραγματικα γουστάρω Κούπερ, τέτοια ώριμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού από Αμερικάνο πλεημέηκερ που μόλις βγήκε απ’ το κολλέγιο δεν παίζει να έχω ξαναδεί.
Επειδή έτυχε να δω μόνο το πρώτο ημίχρονο χθες, είδα ότι πήρε και 8(!) ριμπάουντ. Δυστυχώς δε μου φαίνεται να μένει για πολύ αλλά μακάρι να διαψευστώ. Στα σουτ γίνεται απερίσκεπτος πού και πού, αλλά είναι λογικό λόγω ηλικίας. Καλά για τις ασιστ δεν μπορώ να πω τίποτα, χρόνια είχα να δω τέτοιον πασέρ στον ΠΑΟΚ.
[B]Απορρίφθηκε η έφεση, πληρώνει τον Δώνη ο ΠΑΟΚ[/B]
Το διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωση την απόφαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για την προσφυγή του Δώνη.
Αναλυτικά η απόφαση:«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 482/2013 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του προπονητή Γεώργιου Δώνη».
Έτσι λοιπόν η πλευρά του Γιώργου Δώνη με δεδομένο ότι θα ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, θα φέρει στις τσέπες τους συνολικά 800.000 ευρώ (520.000 για τον Δώνη και το υπόλοιπο για τους Μαλλιαρίτση και Αγγελίνα, καθώς Μέινταν και Γεωργίτσας διεκδικούν χρήματα μέσω πολιτικών δικαστηρίων).
Τέλεια. Πολλά μπράβο για τον σχεδιασμό των “διοικητικών”. Ένα συμβόλαιο καλού παίχτη θα το πάρει ο Δώνης.