Αυτο που ειπες ειναι το θεμα.Αν θα δεσουν τοσοι πολλοι καινουριοι παικτες.
Παντως η μεταγραφη του Γκαρσια οντως ειναι αρκετα ηχηρη.
Παιδια ως ουδετερος στο 8εμα ΠΑΟΚ επειδη ειμαι ΑΕΚ αυτο που βλεπω ειναι οτι ο Βρυζας κανει απυστευτη δουλεια , μπραβο… χρειαζομαστε δυνατο ΠΑΟΚ για να δουμε καλο πρωτα8λημα…
Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά.
Αρκεί να μην γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις εις βάρος του συμμαζέματος των οικονομικών.
Νάναι καλά ο Λάζαρος και ο Βγενό πάντως. :lol: Αρκεί να μη δούμε κάνα περίεργο στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Απ’ ότι φαίνεται πάντως θα υπάρξουν πολλά έσοδα και από τα διαρκείας.
οχι τον Μελισση ρε παιδια, τι ξενερα ηταν αυτη? και ποιος δαρλας? σκατα
να σου πω…τον μελισση φετος θα τον ειχες στον παγκο…θα ειχες βασικους στον κοντρερας και τον αντονιο στην αμυνα,δεξια τον αραμπατζη…αν παρεις τον κυριαζη εισαι μια χαρα…
με τα φετινα χρηματα σε 6 μηνες θα εχεις ξεχρεωσει τα χρεη προς τριτους…
Αντε να αρχισει το πρωταθλημα να γινει λιγο τζερτζελο εδω μεσα…
ελεος διακοπηκε το φιλικο8O 8O
ξεκινησαν τα βιολια#-o
καποιοι δεν βαζουν μυαλο… κανουν προθερμανση…[-X
samis τα επεισοδια δεν τα ξεκινησαμε εμεις…βεβαια ειμαι 100% αντιθετος σε οτιδηποτε…
εγω ειχα την εντυπωση οτι ειχατε πιο φιλικη σχεση με τον πανσερραικο…
φιλικες σχεσεις εχουμε…απλως εγινε μαλακια εχτες…προβοκατσια θα λεγα γω…
Δεν ειπα οτι τα κανατε εσεις καλε. Γενικα μιλουσα, απλα επειδη εγινε σε δικοα σας ματς, το εγραψα στο thread σας. Ειναι απαραδεκτο να γινονται γενικα επισοδεια, ποσο μαλλον σε φιλικο αγωνα στις 2 Αυγουστου. Δηλαδη αν ξεκινανε απο τωρα, ποιος ξερει τι θα γινει μετα… κανανε και αυτοι προετοιμασια το καλοκαιρι?? [-X
Επιτελους…λιγο κινητικοτητα να πουμε…
:-k ??
οπαδων κετσι:p…επεισοδιων κλπ
“Αυτοί μας κόβουν τη μπάλα κι`εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας”
Πανό των οπαδών του Ατρομήτου Fentagin.
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ καλη αγωνιστικη χρονια…
ΠΑΟΚ-ουντινεζε 9 η ωρα σημερα…
άντε έσκισε η παοκάρα μας σήμερα τν ουντινέζε 3-1…άντε πάοκ και τα μυαλά στο μίκσερ…:!:
πω ρε τι ομαδαρα κανουμε φετος…
Ο παοκ ηταν βελτιωμενος σε ολους τους τομεις σε σχεση με περσι.Και να σκεφτειται δεν επαιζε ο γκαρσια και ο αντονιο!!
Επισης ο παοκ εχει και παγκο φετος…Δεν ειδαμε την ομαδα να κανει κοιλια η τπτ τετοιο οταν εγιναν αλλαγες…
3-1…Ποια?Την ουντινεζε!Αντε μακαρι να παμε φετος καλα
Και μετα μου κραζατε τον Σαντος.