Π.α.ο.κ

κλαίω με απάντηση bastard.

μαλακία. ελπίζω να δείξει καλή εικόνα με ολυμπιακό τουλάχιστον.γιατί μερικοί ρωσοι είναι οξύθυμοι και ας είναι απο τα κρύα.

Και ο Στέφενς να τα ριχνει στη διαιτησία.

Όλος ο κόσμος ένα τρελοκομείο αλλά εδώ είναι τα κεντρικά.

τσιρκο medrano η εμφανιση σημερα.Τεραστιες ευθυνες ο στεφενς δυστυχως,Αν συνεχισουμε ετσι ο σαντος θα εχει παρει περισσοτερα ντερμπι απτον στεφενς

Σαλπιγγίδης, Νίνης στα εξτρέμ. Αυτό αρκούσε από μόνο του. Θέλοντας να φανώ καλόπιστος, σκέφτηκα ότι ίσως ήθελε ο Στέφενς καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στις πλευρές. Με την καλή θέληση έμεινα τελικά…

Βασικό το Νίνη ρε Χουμπ γαμώ την τρέλα μου?
Και μου αφήνεις Στοχ Λούκας έξω?
Ολόκληρο ημίχρονο 1 τελική?
Το κέντρο το περάσαμε πάνω από 10 φορές?

Ο Ολλανδός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα στην Λεωφόρο όταν ρωτήθηκε για τα αίτια της ήττας… φωτογράφισε τις διαιτητικές αποφάσεις ότι ήταν αυτές που επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Μάλιστα αυτή η τοποθέτηση εξέπληξε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν εντελώς διαφορετική άποψη, καθώς πιστεύουν ότι το σκορ μπορούσε να είναι πιο “βαρύ”, λόγω του κακού προσώπου που παρουσίασε η ομάδα! Κάποια επίσημη τοποθέτηση εις βάρος του Στέφενς δεν υπήρξε αλλά το «άδειασμα» αυτό ίσως είναι… προάγγελος εξελίξεων στον ΠΑΟΚ!

(αν είναι αλήθεια.) θύμωσε απο τώρα

κλαμα
[B][I]Live: Δεν καίνε τα διόδια για την αύξηση στις τιμές! Οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι που πανηγυρίζουν για την δεύτερη τελική στο 92??

[/I][/B]

Τελικά έγινε κι αυτός ΠΑΟΚτσής.

Ο στεφενς η εχει καψει φλατζα η απλα εχει παρει το παραδακι και δεν τον νοιαζει. Οποιος θελει εισητηριο στην πεντε για μπενφικα με 10 ευρω ας μου πει

εγώ αν δεν τρολλάρεις

Αν δεν το δώσω σε ένα συγγενικό πρόσωπο θα στο δώσω σίγουρα. Θα σε ενημερώσω σύντομα με pm.

[B][SIZE=5]Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ[/SIZE][/B]

[B]Ο Δώνης θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δώνης έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.[/B]

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κόντρα με την ασπρόμαυρη διοίκηση και οι δύο πλευρές θα φτάσουν στα άκρα για τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο Γιώργος Δώνης, λόγω της απόλυσης του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην δώσει τα λεφτά που επιθυμεί ο Δώνης και αυτός με τη σειρά του έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ελληνας τεχνικός ζητά από εδώ και στο εξής ο δικέφαλος να χάνει κάθε ματς στα χαρτιά και να του αφαιρούνται βαθμοί, αλλά και να τιμωρηθούν οι διοικητικοί του παράγοντες!

Δεν στεκομαι στον αν εχει δικιο η αδικο… Το γεγονος ειναι πως ο Δωνης μαλλον ουτε με αεροπλανο δε θα μπορει να περασει απο τη Θεσ/νικη πλεον.

Ουτε κουβεντα φυσικα για το ενδεχομενο να παει στην Τουμπα ως αντιπαλος προπονητης:lol:

το περιμένω πως και πως

Να σαπίσουν όλα τα δόντια σου και να τα φας στους οδοντιάτρους τα λεφτά σου σπυριάρη κομπλεξικέ
Βρύζα πόσο μαλάκας νιώθεις τώρα?Βάλ’ τα από την τσέπη σου παπάρα

εμείς να δεις

Γκαρσία προπονητής στον ΠΑΟΚ σήμερα :slight_smile:

Φέρτε το παοκτσάκι σπίτι του λέμε

εγω εστιαζω στην προταση κατω κατω…

Mα γι’αυτό το παοκτσάκι μιλάω κι εγώ