Μαλάκα κάτσε… ηλιθιε…
μόνο ΞΥΛΟ στα σιχάματα.
Θαύμα το ότι καταφέραμε αυτό το ματς να γυρίσει εναντίον μας…
χαχααχαχαχ,μαρινακης και παραρτηματα Ο.Ε
Δε πειραζει,ας εχετε κατι να θυμαστε σκουλικακια του χρονου στη β’.Δωσιλογοι μια ζωη,γλυφτες του εκαστοτε μαρινακη,πατερα,τζιγγερ και δε ξερω γω τι. :bye:
Στα πρώτα λεπτά τους χάρισε 3 κάρτες τουλάχιστον, ο Στοχ έχει φάει το ξυλο της ζωής του, ο άλλος έπεσε με τις τάπες στον Λούκας και δεν πήρε ούτε κάρτα, δε λέω καν για την 2η κίτρινη στο τέλος στην αγκωνιά στον Τζαβέλλα, ε τι καταφέραμε, για τον Γλύκο τώρα θα τα μάθουμε ότι είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο;
Ρησπέκτ σε Τζαβέλλα γενικά. Και ξύλο στα σιχάματα, ειδικά.
τι ψαχνεις να βρεις ρε μπασταρντ;εχουμε ξεχασει και αυτα που ξεραμε…
Χαλαρά πέφτει ξύλο στα αποδυτήρια…
Αν ήσασταν σωστοί, τιμωρούσατε τον Ινσαουράλδε και βγάζατε ανακοίνωση συγγνώμης για την απαράδεκτη ενέργεια του παίκτη τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα συνέβαινε.
Αντίθετα βγάλατε γλώσσα, οπότε τώρα βλέπετε μόνο ένα πρόγευμα από τι θα γίνει στα ημιτελικά του κυπέλλου.
κάρμα ιζ ε μπιτς, ξέρω
Εσεις ειπατε τιποτα για το κωλοδαχτυλο του Σαλινο;Δεν νομιζω…
Είπαμε “μπράβο Λεάντρο, την άλλη φορά και με τα δύο χέρια”.
ε για αυτο θα ριχνει μπουφλες ο Ινσαουραλδε μπας και στρωσετε χαρακτηρα
Μια κλανιά να αμολήσει ο χοντρός και το χιλιανό σκουπίδι σας θα βρίσκεται πίσω στην πατρίδα να καλλιεργεί σπαράγγια.
καλα θα κανει ο χοντρος να τις κραταει μεσα του τις κλανιες γιατι δεν ειμαστε για τσουναμι σε περιοδο κρισης
ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ,ηρθε αναπαντεχο αυτο και εχω πεθανει στο γελιο
Κρίμα σήμερα γιατί με μια μαλακία του γλυκου και,μια του κάτσε δεν μπόρεσε η ομάδα να δώσει την χαριστική βολή στο πιο ανίκανο σύνολο στην πρώτη εθνική…
Βοήθησε και το 90-10 της διαιτησίας αλλα Οκ… το περίμενα αυτό…
Μεγάλος Τζαβέλας… με μεγάλη δήλωσή
"Πάλι καλα παίζουμε τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο"…
Και οι δηλώσεις του Βανγκελι…
Πάρε το τρακτέρ σου αγόρι μου και ξεκίνα
[COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]
Γιατί το περίμενες;
Απο την Αργεντινη ειναι…
Για τον διαιτητη ενα θα πω. Χιλιες φορες να το εληγε το ματς 2-0 στο πρωτο λεπτο ετσι επειδη γουσταρει. Οχι να παιζει με την ακεραιοτητα των παικτων. Τους παικτες του Αρη τους συμπαθουσα μεχρι σημερα. Πλεον μου προκαλουν αηδια. Μπραβο στον Τζαβελλα. Ο ChrisP εχει δικιο οτι (αν χρειαστει) θα πεσει μεγαλη σφαγη στους ημιτελικους. Κακως δεν τιμωρησε η ΠΑΕ τον Ινσαουραλδε οχι βεβαια για να εχει καλυτερη διαιτησια στη συνεχεια αλλα γιατι θα συνεχισει να κανει μαλακιες και θα τον μιμηθουν και αλλοι