Π.α.ο.κ

πρεπει να πεσει ο ΠΑΟΚ ερασιτεχνικο και να εκτελεστουν οι παικτες στην Αριστοτελους

Μη το γελάς. Με τον ΠΑΟΚ υπότροπο σε άλλες 2 υποθέσεις, με τόσα χρέη και τον Μαρινάκη κόντρα, εγώ δε θα έκανα αστεία με Γ’Εθνική

για τα χρεη παρακαλαμε να τα πληρωσουμε και δεν το δεχονται…ο Βοδακης μπορει να παρει το πρωταθλημα και να το βαλει στον χοντρο κωλο του…και οσο για Γ,ας παμε και Δ…σιγα την διαφορα…που να αφησει ομως η Νοβα να υποβαθμιστει και αλλο αυτο το καταπληκτικο προιον που διαφημιζει…

Αμήν ρε παιδιά. Να πάει ο ΠΑΟΚ στη Γ’ να ησυχάσουμε και εμείς να καθαρίσει και η Superleague.

Ο σαββιδης δε λεει οτι θελει να πληρωσει ενα ποσοστο μονο κι οχι ολο το χρεος η κανω λαθος;;

δεν θέλει τις προσαυξήσεις

έιναι όλο το ποσό + 20% από προσαυξήσεις… Αυτό έχει βγει για όλες τις ΑΕ που θα πλήρωναν αρζάν παρά το χρέος και όχι σε δόσεις… Τους διαγράφουν το 80% των προστίμων… Τώρα γιατί δεν το δέχονται σε μας δεν ξέρω…

ξερεις και παραξερεις…για τον ιδιο λογο που δεν σε αφηνουν να φτιαξεις προπονητικο κεντρο…

edit:παντως δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα πλεον…ακυρο για προπονητικο,τιμωρια ομαδας,αφαιρεση βαθμων αμεσα,τιμωρια Ινσαουραλδε και νεα κληση για απολογια…ολα αυτα σε λιγες ωρες…

Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα… δεν σε αφήνουν να πληρώσεις τα χρέη σου… δεν σε αφήνουν να χτίσεις γήπεδο και προπονητικό… τρως τιμωρία -15 βαθμούς για πλάκα… και δεν έχει μέσω να αντιδράσεις…
Να φύγεις από το πρωτάθλημα δεν είναι λύση… να φύγεις από την κεντρική διαχείριση θα ήταν μια ενέργεια με μεγάλη ζημιά προς τους άλλους αλλά νομίζω έχει τρελές ρήτρες οπότε μάλλον δεν συμφέρει… Απόσυρση παικτών από την εθνική θα γαμούσε σαν ιδέα αλλά μετά μάλλον δεν θα μείνει Έλληνας αξιόλογος στην ομάδα…

οπότε κάθεσαι και την τρως… και του χρόνου αρχίζεις και συ να αγοράζεις ψήφους στη σουπερλιγκ και σγα σγα βάζεις τους ανθρώπους σου μέσα…
δεύτερη λύση να γίνουν μερικά ανεξήγητα ατυχήματα σε επιχειρήσεις και αμάξια μερικών ανθρώπων, πράγματα που καλό είναι να μην γίνονται αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι είναι πολύ αποτελεσματικά…

εδιδ: κάπου εδώ να προσθέσουμε ότι τα στοιχεία ενάντια στον ΠΑΟΚ πάρθηκαν όχι από αναφορά παρατηρητή ούτε από φύλλο αγώνος (τα οποία δεν αναφέρουν τίποτα) αλλά απο δημοσιεύματα του τύπου… Κατά τα άλλα κυνηγάμε φαντάσματα εε…

απο πρωτο θεμα

Σαββίδης για χρέη ΠΑΟΚ: Το κράτος ή θα λάβει 12 εκατομμύρια ευρώ ή τίποτα?

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι «έχει στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Είναι νέα συνιστώσα, είναι νέο εισόδημα. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την Ελληνική Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας και δεν τα πληρώνει, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Εγώ λέω, είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για την στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει. Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα? Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επενδύσεις και να μην κάνετε τίποτα; Εγώ, ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να επενδύσω σε τρία - πέντε χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εμείς, 14 μήνες συζητάμε ποιος πρέπει να μας δώσει τη γη, ποιος πρέπει να μας πουλήσει τη γη, πως πρέπει να το βάλουμε νομικά. Υπάρχουν χιλιάδες δομές, στις οποίες πρέπει να πάμε και να τους παρακαλέσουμε να δεχτούν τις επενδύσεις. Εμένα, μου φαίνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να ψηφίσει ένα νόμο του “ενός παραθύρου” έτσι ώστε εγώ, σαν επενδυτής, να πάω σε μια πόρτα, ένα παράθυρο και να τους ρωτήσω: Δέχεστε αυτό το πρότζεκτ; Το θέλετε το πρότζεκτ αυτό; Και μου απαντάνε, είτε ναι, είτε όχι και αν ναι, πρέπει να μου δώσουν ένα πακέτο με τα έγγραφα, έτοιμα, έτσι ώστε εγώ, την επόμενη μέρα να έχω δυνατότητα να ξεκινήσω τη χρηματοδότηση».

ο καθενας μπορει να βγαλει διαφορα συμπερασματα,εμενα μου αρεσει αυτη η λογικη θα επρεπε να ισχιει και σε ανωνυμους ιδιωτες που οταν δεν ειναι σωστοι στις υποχρεωσεις τους,τους κλειδωνουν λογαριασμους,ραβασακια απο την εφορια με αυστηρες διωριες πληρωμης με προσαυξησεις ακομα και για καθυστερηση πληρωμης μια μερας πχ χαρατσι δεη κτλ.
μην χασουμε και τους απλες επενδυτες,αυτο παει προς ολους τους αετονυχιδες που μπλεκονται με παε για να κανουν αλλες ‘‘δουλιτσες’’ με το κρατος…

Η λυση Radical ειναι να σταματησουμε να ασχολουμαστε. Εγω ψαχνω εναν καλο ψυχολογο που θα με βοηθησει στην απεξαρτηση. Ειναι βεβαια βαρια η περιπτωση.

Ψάρια σε πάγκο -3 βαθμούς… μολότοφ μέσα στην αντίπαλη κερκίδα 2 αγωνιστικές… Βέβαια αν την είχαμε ρίξει εμείς τώρα εδώ μέσα (και παντού βέβαια) θα διαβάζαμε για πόσους αιώνες πρέπει να κλείσει η τούμπα, τα ορκ του βορρά και η διαδρομή σύννεφα-γη θα είχε περισσότερο κόσμο και από την εθνική σε έξοδο μεγάλης βδομάδας… αλλά δεν γαμείς, να ναι καλά τα φαντάσματα…

Ειναι πολυ φαυλος κυκλος ολα αυτα, νομιζω.

Το θεμα ειναι η παρασκηνιακη δυναμικη του καθενος (οποτε μαλλον ειμαστε ζωα, γενικα).

Πχ ο ΑΡΗΣ δεν ειχε καθολου εφαγε -3 καποτε για ενα πλαστικο καφε, ο ΠΑΟΚ τρωει τα ιδια για τα ψαρια και τα οσα εγιναν, ο ΟΣΦΠ με τα ιδια πιθανον να να πληρωνε 800 ευρω.

Αλλα ΠΑΝΤΑ, θα υπαρχει ενας πιο αδυναμος στα παρασκηνια που θα πει “μα αυτοι εκαναν χειροτερα και τιμωρουμαι εγω”.

Δε νομιζω οτι πρεπει να μας φταιει αλλο αυτος ο κυκλος.

ΠΑΙΔΙΑ
ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Δύο καλά και δύο κακά νέα επεφύλλαξε για τον Γιώργο Γεωργιάδη η σημερινή προπόνηση. Κατσουράνης και Λούκας συμμετείχαν κανονικά

Κύκλοι της ΠΑΕ λένε ότι δεν έχει καμιά σχέση με το ότι η ομάδα έχει μείνει με 1 CB και τον Κατσικά.

Τεράστιε γλυκο…

πήραμε διπλό σε έδρα που είχαμε να κερδίσουμε από το 1981 με ανατροπή και τραγικό πέναλτι υπέρ ατρόμητου, και σκατά ψυχολογία μετά από τιμωρίες και χαμένο κύπελλο… Τι αψυχολόγητη ομάδα είμαστε ρε πούστη μου… Και τώρα που το πιστέψαμε ξανά πάμε τρίπολη χωρίς άμυνα…

Τεράστιε Λίνο θα πω εγώ, άλλη μια φορά μας ξελάσπωσε ο γερόλυκος

Ρε αυτό πώς μου ξέφυγε?
Από τα λεωφορεία της Δράμας είναι, εγώ ήμουν στο 4ο και πιο σάπιο(σύνολο 6)
:stuck_out_tongue:

το “τεράστιε γλύκο” πάει στην αρχή του ματς και στη έξοδο απελπισίας που κάνει στο 1-0… Μετά το σώζει στο πέναλτι και χάρη στην επίσης μαγική ενέργεια του σηφάκη στο 1-1…

κατά τα άλλα ο μπαρμπαλίνο πάει για νέο 3ετές συμβόλαιο έτσι όπως παίζει… ωστόσο η καλύτερη στιγμή του ματς είναι λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Καραμάνου που κάνει ότι θέλει στη δεξιά τους μεριά, και ενώ η μπάλα έχει βγει αουτ για μας, πάει ο Στοχ στον Γιώργο τον πάλικαλάπουέφυγεοστέφενς Γεωργιάδη και τον λέει ότι μας έχουν κάνει πουτάνα από εκεί και να κοιτάξει να τον κλείσει… Είναι που κατουράει τακτική η ομάδα μετά τον ταβερνιάρη…

πολυ καλος ο nate robinson που έχετε

Πολύ κρίμα αυτή η ομάδα να μην έχει 1-2 παίκτες να κάνει την υπέρβαση…
Αλλα και να κέρδιζε πόσοι θα μασταν παλατακι…?? 1000…?? 1500…??

ενω ο παναθηναικος μας τύφλωσε στον κόσμο. ειχε 50-60 άτομα παραπάνω απο οτι ειχε ενα γηπεδάκι μπασκετ που παίζαμε μια βδομάδα πριν…