Πιστευετε πως με το υλικο που εχετε αλλος προπονητης θα ειχε καταφερει περισσοτερα ως τωρα; Διαφορετικα με τι αιτιολογια να φυγει ο Αναστασιαδης; Κανατε μια γκελα, λογικο ειναι, χασατε ενα ντερμπυ. Περιμενετε να δειτε τι θα γινει και στα επομενα κρισιμα παιχνιδια και βγαζετε πορισμα για το αν σας κανει.
Είδαμε τον τουρίστα με τις περγαμηνές πέρυσι τι έκανε με καλύτερο υλικό
Το πρόβλημα της ομάδας είναι το φτωχό ρόστερ όχι ο προπονητής
Ομάδα με 1(ΕΝΑ) cb, 1(ΕΝΑ) αριστερό εξτρέμ και κανένα δεξί είμαστε
Σήμερα αριστερά μπροστά το απόλυτο κενό…στο 1ο ημίχρονο παίζαμε αποκλειστικά από δεξιά
Κράζουμε Σπυρόπουλο και Κατσικά, αυτοί τόσο μπορούν τόσο παίζουν
Βρύζας και Σαββίδης φταίνε για τη γύμνια της ομάδας και ο Άγγελος που δεν πιέζει καταστάσεις
Edit: gifάκι στο τσαφ του Δημητράκη της καρδιάς μας δεν παίζει?
μονο εγω το ειπα, και δεν ειμαι παοκ ρε (πιο)απο πανε
Η ομάδα έχει μια καλή 11αδα και ελπίζει να μην έχει τραυματισμούς και να υπάρχει ένα στοιχειώδες φορμάρισμα… Από κει και πέρα σε ότι αφορά τις αλλαγες ελπίζουμε κάποιοι παίκτες με καλό βιογραφικό (βλέπε μαρτενς μαντουρο) να βρούνε λίγο τα πατήματα τους ώστε μαζί με άλλους 2-3 να αποτελούν αξιόπιστες εναλλακτικές σε κάποιες θέσεις… Στις υπολοιπες έχουμε την Παναγιά…
Στοχ, Ρατς, Μακ, διάφορα άλλα επιφωνήματα και κάθε χρόνο τιμολόγιο
Λέτε για παίχτες για θέσεις που έχετε κενά αλλα για τον στόκο τον Γλυκο , κουβέντα. Στο πρωτο γκολ πεφτει σε τριτο χρόνο και στο δεύτερο πως κατέφερε ο Καρέλης και πέρασε την μπάλα κατω απο το σώμα του μονο η Παναγία ξέρει πως έγινε αυτο !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ξέρεις εσύ. Άμα έπαιζε ο Αχ κι ο Βάχ θα μας είχαν ρίξει τάλιρο σου λέει.
έλα παίδες όλα καλά… είπε λέει ο Ιβάν θα φύγουν παίκτες που δεν παίζουν ή που δεν αξίζουν τον γενάρη και θα ρίξει πάλι χρήμα για μεταγραφές… πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι τους ίδιους θα χουμε…
Βύντρα-Ίβανσιτς αφού είπαμε εδώ και καιρό ρε
:lol:
ο λαζαρ ειναι ακόμη σε σας? νομίζω έχει φύγει. σε ποια ομάδα? και μήπως ξέρει κανείς πόσα έπαιρνε στον παοκ?
ραμπο της εφοριας???
χαχααχα. μάλλον εχει κλείσει σε άλλη ελληνικη ομάδα και θέλω να δω πως στο διάολο γίνεται αυτό
Σ’ εμάς ήταν ως το καλοκαίρι, το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Ομάδα δεν είχε βρει πάντως γιατί το έβλεπα συχνά σε ρεπορτάζ. Τώρα για συμβόλαιο θα σε γελάσω…
Κάνει προπόνηση με την Καλαμαριά. Πάντως πρέπει να έπαιρνε καμμιά 300αριά. Δεν το ξέρω απλά υποθέτω
τι ταγάρι είναι αυτός ο Λάνγκφορντ ρε γμτ…
Κακή διαχείριση σήμερα δυστυχώς… Αφού ήταν καλός ο Λιάπης, ας έπαιζε παραπάνω από τον Τσόχλα σε τελική ανάλυση. Καλώς είχε Σαλούστρο έξω για το μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά εκείνη η είσοδος Δέδα στην τρίτη (νομίζω) περίοδο μας αποσυντόνισε εντελώς. Τέλος πάντων, ακόμα στο 4-2 είμαστε και ευτυχώς δεν χάσαμε τη διαφορά πόντων από το πρώτο ματς. Συνεχίζουμε
Α να μην ξεχάσω, ψόφος στους σκατοκέφαλους που ανέβασαν το πανί που έβριζε την Τουρκία
Κανονίστε μαλάκες να με κάνετε να σιχαθώ και το μπάσκετ, κανονίστε μόνο.
[SPOILER][/SPOILER]
Καλύτερα όταν πήγαιναν μόνο 100 άτομα και έλειπαν τα γαλανόλευκα πανιά και οι Μακεδόνες
Αηδια
Ξέρεις κανεις τι ώρα παίζουμε με μινσκ;