Π.α.ο.κ

Οκ κατανοώ εν μέρει το σκεπτικό σου. Να πω κι εγώ όμως την άποψή μου.

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται. Υπάρχει μια κλιμάκωση και κρίνεται κατά περίπτωση φυσικά. Για μένα δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό π.χ. μετά την φωτοβολίδα στον Σάχα, το ποτήρι στον Αναστασίου, το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς, το ρολό χαρτί, να σηκωθεί να φύγεις. Είναι πάνω απ’ όλα θέμα αξιοπρέπειας και πολιτισμού.

Προσωπικά θεωρώ ότι χειρότερο από όλα αυτά είναι αυτό που έκανε ο Σαββίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος, όχι ένας ανεγκέφαλος της κερκίδας. Είναι πολύ βαρύτερο αυτό που έκανε ο Σαββίδης.

σαν εικονα ναι ισως! σαν πραξη θεωρω χειροτερη του μελισσανιδη που ελεγε “οτι ξερει που μενει ο διαιτητης” η που θα τον πνιξει με την γραβατα! η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ο σαββιδης δεν απειλησε καποιον!μπηκε μεσα να παρει την ομαδα να φυγει! μετα κατι του ειπαν απο τον παγκο της αεκ και πηγε να κινηθει προς τα εκει αλλα τον συγκρατησαν.

2 Likes

Φίλε disconnect ο Oρτιθ δεν είχε καμία σχέση με τον Άρη τοτε.

Για τον Μπονι ούτε το θυμόμουν αλλά βρήκα πως αθωωθηκε για σπρέι στην Ιταλία.
Το άρθρο παρακάτω μιλάει για πληγή στο πόδι του από τραυματισμό το Μάρτιο του 1998. Επίσης καμία σχέση με τον Άρη.

Πες τώρα και αυτό που λέτε μεταξύ σας για το Γκαλη, μόνο αυτό έμεινε.

Ξαναλέω όμως, την αναφορά δεν την έκανα για τις περιπτώσεις του Πελλιου, του Αγγελιδη, του Πλατανια πέρυσι κοκ. Για το αν έχετε δύο μέτρα το έκανα. Δηλαδή δικαιολογειτε το να ρίξετε τον Ηρακλή στα χαρτιά για δήθεν υπόθεση δωροδοκιας η να βγείτε ευρωλιγκα παίρνοντας ματς μετά από ένσταση ενώ το είχατε χάσει, όχι όμως να χάσετε ματς με τον ίδιο τρόπο γιατί ε, το να μπει κάποιος με όπλο δεν είναι όσο σοβαρό είναι το να βρει κανείς ένα ψευδομαρτυρα και να ρίξει μια ομάδα στα χαρτιά.

1 Like

οπαδοί του ΠΟΚ όταν βλέπουν ποστ παοκτσή

1 Like

Οπαδοι ολων των ομαδων (αθηναικων και αρη,ηρακλη) εναντιων ΠΑΟΚ.
Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε, θα λεγε και ο θυμοσοφος λαος. Δεν υιοθετω.

1 Like

Των σκουληκιων δεν ειναι ετσι;

Έχεις δίκιο πικατσου. Η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο.

3 Likes

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λέει, σήμερα μάθαμε ότι είμαστε ευνοημένοι με την επιεική τιμωρία αντί για υποβιβασμό, γενικά οκ ξέρω ότι δεν μπορώ να συνεννοηθώ και ίσως φταίω εγώ, αλλά αλήθεια πιστεύει κάποιος από εσάς ότι όλος ο χαμός που γίνεται είναι γιατί κάποιος ΠΑΟΚτσης θεωρεί άδικη την τιμωρία για την μπουκα του βλάκα? Όλα όσα προηγήθηκαν και το φ.α που γράφει ξεδιάντροπα ψέματα λες και δεν είδαμε στην τηλεόραση τι έγινε δεν παίζουν ρόλο?

Το κλείνω γιατί προφανώς δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη, πετάχτηκα απλα για την ύποπτη υπόθεση του αρχιδιαγγελιδη, τελικά δε μου είπες αν ο ΠΑΟΚ του έδωσε χάπια (και στον Μιουρσεπ για ξεκαρφωμα) για να τον πάρει μετά με μεταγραφή, oh well

Παοκτσήδες έβαλαν τα όπλα στο πορτμπαγκάζ του Μισούνωφ.

2 Likes

Βλεπεις αβαταρ σαβαταζ. Λες οκ τυπος που εχει φωτο τον Ολιβα, εχει τουλαχιστον μεσο iq.
Μπαινεις στο θρεντ του παοκ. αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα :’)

2 Likes

nai

2 Likes

η ακομα καλυτερα οπαδοι του μπαοκ οταν βλεπουν ντουζιερα

κρατιομουν ωρες ολοκληρες για να μη το γραψω,τελικα δεν αντεξα…σορυ :stuck_out_tongue:

1 Like

Εμείς οι “οπαδοί του ΠΟΚ”, σίγουρα τρέχουμε μακριά όταν βλέπουμε τον Ατρόμητο. Αντίθετα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν τρέουν μακριά, γιατί φέτος η ομάδα τους τον κέρδισε 4 φορές.

Αντιγραφή από contra.gr (κάποιο ράμμα θα υπάρχει και για αυτουνού τη γούνα, φαντάζομαι)

Αήττητος με ΠΟΚ αλλά πελάτης του ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Ποιος είναι ο καλύτερος… πελάτης του φετινού ΠΑΟΚ; Ο Ατρόμητος! Δηλαδή η ομάδα που με τους άλλους τρεις εκπροσώπους της ελληνικής Big 4 παραμένει αήττητη την φετινή σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος έχει να επιδείξει 4 κερδισμένους βαθμούς με Ολυμπιακό κι ΑΕΚ (από μια εκτός έδρας νίκη αλλά και εντός έδρας ισοπαλία αντίστοιχα) και 1 με τον Παναθηναϊκό (δεν έχουν αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο, στη Λεωφόρο).

Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όμως, το καλοδουλεμένο σύνολο του Κάναντι έχει να επιδείξει το απόλυτο μηδέν! Δηλαδή 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Τούμπα 2-1 με ανατροπή στο πρωτάθλημα και 2-0 στο Κύπελλο και στο Περιστέρι 0-2 στο πρωτάθλημα και 1-3 στην κυπελλική ρεβάνς. Απολογισμός 4 ήττες με 2 – 9 γκολ!

Υπάρχει βέβαια η πολύ σοβαρή δικαιολογία για τον Ατρόμητο πως σε όλα τα ματς με τον ΠΑΟΚ … υποχρεώθηκε να μην χρησιμοποιήσει τους τρεις “δανεικούς” παίκτες από το “δικέφαλο”, τους αναντικατάστατους Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Γιαννούλη. Πόσο μάλλον όταν ο… Σάλαχ του Περιστερίου είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και τον ανεβάζει επίπεδο.

Φαντάζομαι τραυματίας θα ήταν ο Ουάρντα για να μην παίξει σήμερα :joy:.

…ήταν συμφωνία “κυρίων”, λέει, μεταξύ των δύο ομάδων. Τα ξεφτιλίκια με τους δανεικούς, πρέπει να τελειώνουν. Δανεικοί μόνο σε ομάδες άλλης κατηγορίας, όχι σε ομάδες τις οποίες ανταγωνίζεται (ή καλύτερα, “ανταγωνίζεσαι”) και που ανταγωνίζονται και οι ανταγωνιστές σου.

2 Likes

Ξεφτίλα. Πουθενά παγκοσμίως δεν δίνονται δανεικοί οι οποίοι δεν παίζουν εναντίον της ομάδας που τους δάνεισε. ΣΚΑΝ-ΔΑ-ΛΟ
Μην ανησυχείς πάντως, και του χρόνου που θα είσαι σε άλλη κατηγορία θα σου δώσω δανεικούς μπας και ανέβεις.
Στο μεταξύ το αδερφό σωματείο του χάρτινου πρωταθλητή κιτρινόγαυρου, και αντίπαλος πλέον του πραγματικού πρωταθλητή για την 2η θέση, ισοφάρισε με γκολ οφσάιντ και ευνοήθηκε και σε άλλες φάσεις.

“τραίνο τον πάει τον ΠΑΟΚ η διαιτησία”

1 Like

Ακατανόητο μυαλό. Ακυρώνει το γκολ σου με ΑΕΚ, πέφτεις από τα σύννεφα γιατί είναι η πρώτη φορά που δίνεται λάθος απόφαση σε δύσκολη φάση και μετά φταίνε όλοι οι υπόλοιποι.

Άμα είχατε δώσει και τον Σαββίδη δανεικό στον Ατρόμητο, μπορεί να είχατε πρωταθληματάκι φέτος.

4ος αγωνας που παιζουμε φετος με Ατρομητο τωρα καταλαβες οτι δεν παιζουν και οι 3 δανεικοι του ΠΑΟΚ;αυτο εχει συμφωνηθει πολυ απλα!οταν ο ΠΑΟΚ ζητουσε να γινουν Β ομαδες και να μην υπαρχουν δανεικοι στην SL καποιοι εξυναν τα παπαρια τους.Παλι ο ΠΑΟΚ φταιει και για αυτο;

1 Like

εισαι αδικος!αν δεν ειχε προηγηθει αυτο το καραγκιοζιλικι με τον γαβρο 2 βδομαδες σερι τιποτα δεν θα γινοταν.Γιατι το παρουσιαζετε σαν μεμονωμενο γεγονος;

όχι έγιναν λάθος αποφάσεις και στα 5-6 γκολ οφσάιντ της αεκ 2014

1 Like

Γιατί αν και αποδείχτηκε ότι ο γαύρος όντως ανέβηκε για να μην παίξει καν, εντούτοις το ρολό το έφαγε και δεν είναι απολύτως παράλογο να μην συνεχίσει το ματς μετά από αυτό. Όπως είπα και παραπάνω, ρολά, μπύρες, καπνογόνα, μπουκάλια κλπ είναι αδιανόητα να τα τρώνε στην μάπα παίχτες και προπόνητες και να μην γίνεται τίποτα. Η φλώρικη συμπεριφορά του γνωστού γαύρου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αλλά αυτά θα πρέπει να κοπούν κάποια στιγμή, αλλιώς βλέπτε τις συνέπειες.

Στην τελική όμως, στα παπάρια μου εμένα σαν ΑΕΚτση, γιατί δεν φταίει η ομάδα μου για το τι έκανε ο γαύρος.

Και σίγουρα δεν φταίει η ομάδα μου που για ένα αμφισβητούμενο γκολ ή οφσαιντ, μπούκαρε ο πρόεδρός σας μέσα για να πάρει την ομάδα και να φύγει.

1 Like