Π.α.ο.κ

Δεν αγχωνομαι καθολου. Και δεν θελω να αθωωθουν και οι δυο. Θελω να τιμωρηθουν και οι 2 και ο Γκαρσια περισσοτερο. Το θεμα ομως ειναι οτι ο Ντιογκο δεν κληθηκε καν!!!

εγώ για να είμαι ειλικρινής, μετά βίας κατάφερα μέσω ίντερνετ να δω το ματς. Την αγκωνιά δε τη θυμάμαι καν. Την έδειξαν σε ριπλέι? Γιατί αν δε την έδειξαν τότε δε μπορεί να γίνει και κλήση από βίντεο.

Επίσης, αν η αγκωνιά έγινε πάνω στη φάτση (π.χ. Κώτσιος σε ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πριν από 3 χρόνια) τότε είναι απευθείας κόκκινη αν ήταν για να πάρει καλύτερη θέση και κίτρινη αν ήταν πάνω στην κίνηση του σώματος του (π.χ. δίνει έξτρα ορμή στο σώμα του για να πηδήξει ψηλότερα). Αλλά όλα αυτά είναι εντός παιχνιδιού. Ακόμα κι αν τον καλέσουν θα αθωωθεί (και παρόμοια περίπτωση είναι του Μπαρκαουάν, όχι του Γκαρσία).

Του Γκαρσία αν έγινε ενώ σφύριξε ο διαιτητής είναι παρόμοια περίπτωση (νομικά) με Μπαρκαουάν. Αλλιώς είναι διαφορετική περίπτωση από Μπαρκαουάν και Ντιόγο, άρα δε συγκρίνονται.

Όπως κι αν έχει, νομικός δεν είμαι, μπορεί να λέω βλακείες και δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Θεωρώ ανούσιο και τον εκβιασμό του ΠΑΟΚ να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά επειδή δε φώναξαν τον Γκαρσία. Αν θέλει να φύγει, να φύγει όπως έκανε κι ο Ολυμπιακός. Όχι να κρύβεται πίσω από αφορμές…

“Να αποχωρήσουν από την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της SuperLeague, σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, διότι έχουν παράπονα επειδή κλήθηκε για απολογία μόνο ο Πάμπλο Γκαρσία και όχι και ο Ντιόγκο.

Καλό ανέκδοτο το από πάνω ε. Πες ρε Ζαγόρ ότι αν φύγεις θα πάρεις περισσότερα λεφτά (όπως κάναμε κι εμείς!) και άσε τα παραμύθια!

μη σας πω οτι οτι ειδαμε ηταν κομπινα με γκαρσια και ζαγορ…για να εκβιασουμε ως παοκ την σουπερλιγκ.Τεσπα,καλο θα ταν να κληθουν και οι δυο στον δικαστη να καταθεσουν τις απολογιες τους…και επειτα να αποδοθουν οπου χρειαστουν ποινες.

Πιο σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Πάμπλο Κοντρέρας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις και από το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου», έχοντας ήδη στα χέρια του την εκτίμηση των γιατρών της εθνικής Χιλής, που τον εξέτασαν στην Ισπανία, για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο χωρών. Η διάγνωση έδειξε συμπιεστικό κάταγμα στον ώμο, που σημαίνει πρακτικά πως ο 30χρονος αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

αυτο ειναι παρα πολυ κακο…

+1 Δεν γίνεται να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι ό,τι γίνεται εντός φάσης (και μάλλον χωρίς πρόθεση) με ό,τι γίνεται εκτός.

περσι ετσι δε καναμε με γεωργιαδη?

Βιντεο υπαρχει απο την αγκωνια του Ντιογκο. Φυσικα αν βλεπεις τον πουρουπουπου η το κωλομπαρινι δεν θα την δεις ποτε.

Το οτι γινεται παιχνιδι δεν σημαινει οτι ειναι εντος φασης. Η μπαλα ειναι σε τελειως αλλο σημειο. Την αγκωνια την κανεις με σκοπο να χτυπησεις οχι για να παρεις καλυτερη θεση. Αλλο να σμπρωξεις και αλλο να ριξεις αγκωνια και να σπασεις στον αλλο 2 δοντια. Αλλα παρ ολα αυτα τι σημαινει δηλαδη οτι δικαιολογειτε επειδη ηταν εντος φασης;;; Για μενα τα χτυπηματα των Γεωργιαδη, Τζιμπουρ, Βιτολο που ηταν ολα ΕΝΤΟΣ φασης ηταν πολυ χειροτερα και υπουλα απο το ντιρεκτ του Γκαρσια. Μιλαμε για χτυπηματα που μπορουσαν να κοστισουν την καριερα ενος ποδοσφαιριστη. Και το ιδιο θα μπορουσε να κανει και ο Γκαρσια. Να περιμενει τον Ντιογκο να του ριξει μια γερη και να μην ξαναπαιξει μπαλα ο μαγκακος. Ομως δεν το διαλεξε αυτο. Δεν λεω οτι εκανε το σωστο για να μην παρεξηγουμαστε αλλα υπαρχουν και χειροτερα που γινονται συχνοτατα στα Ελληνικα γηπεδα και δεν τιμωρουνται

οχι ρε γαμωτο…πολυ δυσκολη η κληρωση στο κυπελλο:(:(:frowning:

Ελα ρε. Μπαογκ εισαι. Και φουτσα να φας, αεροδρομιο θα πας (:

Ναι ρε,εξαλλου με την ομαδαρα που εχεις δεν χρειαζεται να φοβασαι.

χαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχ δεν μπορουσα να μη γελασω χαχαχαχααχαχαχ

Kι όμως ο Βαρούχας την έδειξε τη φάση.

Προσπάθησε να το κάνει ΚΑΙ αυτό πιο μετά, αλλό αν δεν τον πέτυχε.

οχι ρε πουστη μου…ποιος παει να παιξει με τον φιναλιστ της προηγουμενης σεζον…οχι ρε γαμωτο…:(:(:(:frowning:

Βρε!Σου ειπαμε,δεν χρειαζεται να κλαις βρε!

Απορω γιατι κλαιτε σαν παιδακια για την φαση με τον Γκαρσια. Αφου εναν τετοιο βλακα τον κανατε ηρωα. Ειστε αδικημενοι ναι! Επρεπε να φαει κοκκινη και του εδειξε κιτρινη! Πηγατε στο αεροδρομιο να υποδεχτειτε τον στραβοχυμενο! χαχαχαχαχαχαα

Πραγματικα νοοτροπια 4χρονου οπαδου. γιεα.

πρεπει να επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα αφου πλεον ειναι ο μοναδικος μας στοχος…:):slight_smile:

την κυριακη το ματς με την λαρισα ειναι πολυ δυσκολο!!!θα εχουμε και απουσιες!!!θα πρεπει να παρουμε το τριποντο με στοχο την 5η θεση στο τελος αφου οι πρωτες 4 ειναι καπαρωμενες απο τις 4 μεγαλες…:(:(:frowning:

Ποιες είναι οι 4 μεγάλες? Εγώ μόνο δύο ξέρω.

To μπαογκ ειναι το αγαπημενο μου θρεντ τελικα (:

εγώ πλέον το φοβάμαι πιο πολυ και από το Manowar topic!!! :lol:

Προς όλους μας:
υπενθυμίζω, μη το γυρίσουμε σε εξέδρα, Καλή η πλάκα και ο χαβαλές αλλά δεν έχουν όλη την ίδια ανεκτικότητα στο να τη δέχονται και πολλές φορές αυτά τα όρια είναι δυσδιάκριτα. :wink:

Φυσικο δεν ειναι;; Ο ΠΑΟΚ ειναι το προβλημα σας και το κομπλεξ σας. Εμεις δεν μπαινουμε καν στο αντιστοιχο της ομαδουλας σας. :stuck_out_tongue:

Βασικα δεν ειναι φυσικο. Ειναι με γευση φραουλα. Και ειναι το αγαπημενο μου επειδη γραφονται ομορφα και αστεια πραματα. Και μ’αρεσουν. (: